Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,10 zł , zmiana od tamtej pory: 93,33%

Re: wyleszczony

Widzisz hafens 16 patoli to za mało aby walne obstawiac, kupione zas dośc wczesnie (no bo nie za pińć zeta huehue) to na tyle dużo aby po 3 miechach i wywaleniu ćwiartki miec kasy do przodu i drzec ryja z was (no bo wiadomym było że presio w krótkich z daszkiem nie dotrzyma terminu - NIGDY nie dotrzymywał) i że spadnie ... Do kolejnej premiery czegokolwiek jeszcze miesiąc i a wy bedziecie optymistami wierzącymi że ktos będzie podtrzymywał kurs na piątce? Swoje wiem, zarabiam a wy możecie mi co najwyżej popiskac jaki to jestem hajfus i ciotek - kasa sie liczy na GPW a nie ciotkowanie - a wy dajecie sie wytoobdzać i taka wasza rola w tym teatrzyku - wierzyc nie musicie i tak wam upcham co moje a wy łykniecie jak syny owcy trawe i podziekujecie kiedy po szczytku będzie wspomnienie a wy slizgiem wodospadzik będziecie zaliczać ... za mądry dla was jestem a wy nie dorastacie - leszcza rola jest sie dac wytoopcac - idealnie sie spełniacie w roli dawcy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SONKA 1,89% 10,80 2026-02-10 15:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.