bo widzisz lethys jak elyta wychodzi przychodzi słona z butami - zayepistośc i niezwykłośc oraz odór inteligencji plus obycia wraz z kulturą to sie nabywa latami za młodu - niestety po wyjściu jak widac panoszy sie standard bankierowy czyli plankton trolniczy z zerowa kulturka - efektem czego nie macie co czytac co ma nogi rece i najwazniejsze łeb z mózgiem - pozostały dzbany a i to puste i bez dna ...
czytajcie więc wypociny tychże a ja popatrze kiedy wrócicic ponownie ...
a ja 23,6% do przodu na cigu i ponownie z gotówką ;)
Ciebie koło ktos przetoczył chyba wielokrotnie bo bezedury i farmozony kleisz jakbys po tabletkach niegwałtkach był - zapewne z przykuca to piszesz i kasłasz okiem kakaowym na ekran bo jakos tak czuc smrodem brązu z dziurawego pampersa ...
Jam ci kulturą i doistojnościa jest ty zas ddziura bagienna z gazem co puszcza babelki capiąc - ot taka róznica - kiedy capem koło za młodu nasiąkał tym na starość w przykucu smrodzi - taki real taki byt - zyj z tym ...
zabrakło argumentów jak widze, cofka tradycyjnie gdy sie trafi na lepszego - to dobra postawa bo szkoda pustego dzbana rozbijac, znaczy że jedna komórka co sie obija o ścianki jeszcze została - dobre i to ...
sory majster ale tyś juz w lesie schowany i nadajesz tak cicho ze ledwo dosłysze co szpczesz - w zasadzie bystremu umysłowi i umiejętności czytania między wersami domniemywam że lezysz kwiczysz i histerycznie walisz obuwiem w glebe boś przegryw i do wielokrotny - poziom kartki papieru to dla ciebie za wysoko - przestan próbowac cokolwiek udowadniać - jestes spalony, czas zakopac truchło - baj baj
Czekam na jedno info ze spółki, które z kursem zrobi jednego dnia +40% i wtedy bujniesz się stąd boś płoć denna i będzie ci za drogo
Ps. Wyczerpałeś mój czas który mogłem ci poświecić w 110 % więc bez odbioru rekinie leszczykowaty z elyty na koloni nieopodal wsi
widzisz kolo - albo jestes nowy albo nie czytałes uwaznie Stonkowego forum z pół roku - nie znasz nie wiesz i nie potrafisz - te trzy fakty to wniosek z tego co piszesz - podpowiem - nie wiesz po co tu jestem a nie chce mi sie wyjasniac a 40% wzrostu to będzie mniód na moje serce - to co zdołałem wywalic i ile mi jeszcze zostało to legendy stonkowe - niekoniecznie prawdziwe ale faktem jest że sporo mi zostało. Podsumowując - dzban to prawdziwy ty - sorry ale nic nie wiesz i nawet nie próbuj łaczyc kropek bo z z tego co piszesz to bzdety tworzysz ...
Jam ci jest troll elitarny i wiem kiedy co najlepsze dla inwestora na stonce - póki co jestem zawsze do przodu chocby mnie najgłupsze teksta troli stonkowych chciały zakrzyczeć - "marneszanse"
I nie pisz wiecej bo z zerami trudno cokolwiek nawiazać ...
ty te teksty masz w katalogu i je wrzucasz naprzemiennie na różnych wątkach czy faktycznie jesteś tak elokfętny w bliskiej ci dyscyplinie obleg, kup itp i walisz je z rękawa ???. Może politykiem zostaniesz tam się w końcu spełnisz .....