Kto z Was Panowie śledzi sytuację na naszej perełce? Mało wpisów na forum a jeśli już ktos cos pisze to same barany, pajace i gamonie , którzy piszą wszystko tylko nie na temat, zero merytoryki i pier... o Szopenie. Naprawdę aż nie chce się tu wchodzić i czytać tych rzygowin intelektualnych, pisanych przez troli nie wiadomo w sumie po co.
Może ktoś śledzi co z tymi wszystkimi badaniami, są jakieś postępy, może jakiś artykul sie pojawiał w prasie w ostatnich tygodniach ?
A ja uważam, że warto mieć ich akcje, ze względu na przyszłość. Prawdopodobnie większych wzrostów można spodziewać się w przyszłym roku. W tej chwili są na etapie badań, ale jak projekt odpali to tu może być wzrost nawet 1000% w krótkim czasie. Dali mi zarobić na przełomie roku. Kupowałem w grudniu i potem z blisko 50% wzrostem sprzedałem. Znowu kupiłem i je trzymam do bólu.
ten wybor audytora to chyba stad ze stary juz nie chce robic sprawozdan.Z czego oni wogole chca sie finansowac jak przejedza te kase od Ciacha.Moze znowu sobie podwyzki dadza jakies
Patzrę na sescom odjezdza w sina dal daleko daleko daleko.Mocne spolki dobre fundamenty ida w gore slabe pija doly.Moja wina moja wina moja bardzo wielka wina. To byl bardzo slaby zakup.Na co ja w zasadzie liczylem.No coz trzeba posypac glowe popiolem i wyciagnac wnioski. Jak mawia Bezos Ryzykuj i ponos porazki.Oby to zaprocentowalo.