MOI UKOCHANI PISOWCY! A może Irena Woźniacka śpiewała, żeby nienawidzieć i odrzucać LGBT, drugi sort, emigrantów z Afryki czy Azjii ( bo przeciez wg Was to ludzie drugiej kategorii )? Skąd w Was tyle nienawiści do drugiego człowieka? Zwłaszcza tego, który może jest trochę inny? Temat IDEI Banku przegracie - czas biegnie na naszą korzyść, KE w związku z tym, że "kocha" Was tak samo jak ja skierowała kolejny zarzut przeciw Wam do TSUE:
Poza tym - po co w ogóle temat LGBT ruszaliście i tworzyliście jakieś strefy wolne od LGBT ( oczywiście łamiąc Konstytucję, to nie ma nic wspólnego z rownością każdego człowieka, z szacunkiem i respektem do każdego człowieka a tak tylko napędzacie tą nienawiść w społeczeństwie, dzielicie społeczeństwo... ). Czy Polska i jej obywatele nie mają innych, poważniejszych problemów? MOI UKOCHANI PISOWCY... Dla mnie jesteście zwykłymi aroganckimi nieudacznikami, manipulantami, kłamcami - może się Wam wydawać, że jesteście cwaniakami - ale jest ryzyko, że te cwaniactwo skończy się w czterech ścianach... POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
Swojego bankruta to byście uratowali kosztem pieniędzy Polskich Podatników - a że z Leszkiem nie przypadliście sobie do gustu - to zniszczyć wszystko! Nieważne czy zgodnie z prawem czy ten niezgodnie z prawem! Tacy właśnie jesteście MOI UKOCHANI PISOWCY - myśląc o Was kojarzy mi się przysłowie: "CHŁOP ŻYWEMU NIE PRZEPUŚCI". POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
I jeszcze jedno MOI UKOCHANI PISOWCY! Ja wierzyłem w te państwowe instytucje! Teraz - nie wierzę! Wszystko popsute, skorumpowane, politycznie uzależnione od decyzji Pisowców. Wiecie ile lat trzeba, żeby odzyskać zaufanie? Jeśli w ogóle da się je odzyskać?
Wiecie Pisowcy, co to jest sumienie? Wy czegoś takiego nie macie... Kapitan BOR miał i ma sumienie - ja też mam sumienie - ale czy Wy macie sumienie? Śmiem wątpić... A robicie te paskudne rzeczy jako URZĘDNICY PAŃSTWA POLSKIEGO - którzy mają chronić zwykłego obywatela. POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! I TAK DO WAS NIC NIE DOJDZIE - JAK TO LESZEK MILLER OSTATNIO NAPISAŁ O WAS JAK ZAKUTACH ŁBACH ( WYRWANE Z KONTEKSTU - DLA MNIE TACY RYCERZE Z KRUCJAT KRZYŻOWYCH ALE NIE ZMIENIA TO FAKTU, ŻE ZAKUTE ŁBY ONI TEŻ MIELI ).