• FPŻ KOŁOBRZEG 88 - Irena Woźniacka - Wiązanka Przebojów Autor: ~Mike75 [188.47.91.*]
    www.youtube.com/watch?v=tBowzlN1bN8

MOI UKOCHANI PISOWCY! A może Irena Woźniacka śpiewała, żeby nienawidzieć i odrzucać LGBT, drugi sort, emigrantów z Afryki czy Azjii ( bo przeciez wg Was to ludzie drugiej kategorii )? Skąd w Was tyle nienawiści do drugiego człowieka? Zwłaszcza tego, który może jest trochę inny?
    Temat IDEI Banku przegracie - czas biegnie na naszą korzyść, KE w związku z tym, że "kocha" Was tak samo jak ja skierowała kolejny zarzut przeciw Wam do TSUE:

tvn24.pl/swiat/do-tsue-wplynela-skarga-komisji-europejskiej-przeciwko-polsce-powodem-dzialalnosc-trybunalu-konstytucyjnego-7245794

Wy już macie sławę bandytów łamiących PRAWO POLSKIE I UNIJNE - KE I TSUE już dawno się na Was poznali, MOI UKOCHANI PISOWCY!
  • Re: FPŻ KOŁOBRZEG 88 - Irena Woźniacka - Wiązanka Przebojów Autor: ~Mike75 [188.47.91.*]
    Poza tym - po co w ogóle temat LGBT ruszaliście i tworzyliście jakieś strefy wolne od LGBT ( oczywiście łamiąc Konstytucję, to nie ma nic wspólnego z rownością każdego człowieka, z szacunkiem i respektem do każdego człowieka a tak tylko napędzacie tą nienawiść w społeczeństwie, dzielicie społeczeństwo... ).
    Czy Polska i jej obywatele nie mają innych, poważniejszych problemów? MOI UKOCHANI PISOWCY... Dla mnie jesteście zwykłymi aroganckimi nieudacznikami, manipulantami, kłamcami - może się Wam wydawać, że jesteście cwaniakami - ale jest ryzyko, że te cwaniactwo skończy się w czterech ścianach...
    POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!

• Re: FPŻ KOŁOBRZEG 88 - Irena Woźniacka - Wiązanka Przebojów Autor: ~Mike75 [188.47.91.*]
    Swojego bankruta to byście uratowali kosztem pieniędzy Polskich Podatników - a że z Leszkiem nie przypadliście sobie do gustu - to zniszczyć wszystko! Nieważne czy zgodnie z prawem czy ten niezgodnie z prawem!
    Tacy właśnie jesteście MOI UKOCHANI PISOWCY - myśląc o Was kojarzy mi się przysłowie: "CHŁOP ŻYWEMU NIE PRZEPUŚCI".
    I jeszcze jedno MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Ja wierzyłem w te państwowe instytucje!
    Teraz - nie wierzę!
    Wszystko popsute, skorumpowane, politycznie uzależnione od decyzji Pisowców.
    Wiecie ile lat trzeba, żeby odzyskać zaufanie?
    Jeśli w ogóle da się je odzyskać?
    Wiecie Pisowcy, co to jest sumienie?
    Wy czegoś takiego nie macie...
    Kapitan BOR miał i ma sumienie - ja też mam sumienie - ale czy Wy macie sumienie? Śmiem wątpić...
    A robicie te paskudne rzeczy jako URZĘDNICY PAŃSTWA POLSKIEGO - którzy mają chronić zwykłego obywatela.
    I TAK DO WAS NIC NIE DOJDZIE - JAK TO LESZEK MILLER OSTATNIO NAPISAŁ O WAS JAK ZAKUTACH ŁBACH ( WYRWANE Z KONTEKSTU - DLA MNIE TACY RYCERZE Z KRUCJAT KRZYŻOWYCH ALE NIE ZMIENIA TO FAKTU, ŻE ZAKUTE ŁBY ONI TEŻ MIELI ).
  • Re: FPŻ KOŁOBRZEG 88 - Irena Woźniacka - Wiązanka Przebojów Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Śmiej wątpić gdzieś indziej.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.179.123.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: FPŻ KOŁOBRZEG 88 - Irena Woźniacka - Wiązanka Przebojów Autor: ~87 [31.179.123.*]
    Idź stękać do Tuska.
[x]
IDEABANK 0,00% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.