Luz bez brawury ogólnie sytuacja nerwowa nic nie powiem nie było chętnych do rozmowy tydzień temu to teraz w proroka się nie bawię bo wszytko jasne. Brać brać i brać
Dla osób które nie lubią kupować na wzrostach mam następny pomysł ale nic nie można kupić z lewej i już mnie to wkurza, ale mam czas i poczekam. Na b3 chyba jakieś info bo to niemożliwe taki wzrościk kasę na jutro tyż trza mieć
Może wzrost może spadek jak Byście nie grali cały czas to by było wiadomo jak się kurs zachowa.Trzymać i tyle w temacie kupować jak Macie mało ale nie za całą kasę a generalnie robić ruch bo jak się coś zacznie to trwać musi
widzę że tu już Nikt nie ma kasy przez bessę i odwagi a mówiłem dystans do rynku i wchodzić co jakiś czas robić przerwy w tej zabawie z nowym świeżym umysłem powracać inne spojrzenie jest na rynek
Od dwoch lat nie wolno mieć więcej kasy w akcjach jak 30 % nie chodzi o to by kupić i sprzedać ze stratą tylko się pobawić i czasem wygrać bo tak naprawdę w sumie i tak człowiek do tylu przez ostatnie dwa lata. Nigdy dołka się nie wyczuje dlatego trzeba inwestować na kika razy. Teraz trochę wspieram ale z prawej biorę rzadko chyba ze spada z 8 %. Ale tu widzę że wszytkich wymiotło a w poniedziałek otwieramy 1,91 minimum na dzień dzisiajszy bo tylko świnia zdania nie zmienia
Re: b3system Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]
ja przeżywam dyskonfort, ponieważ zawsze byłem przekonany że spółka da godziwie zarobić, ładnych kilka razy wchodziłem i wychodziłem , a obecnie praktycznie stoję z boku ( zostawiłem tylko trochę akcji )
Ten kompletny brak popytu ( ostatnie czasy porzed odbiciem) spowodował,że nawet taki opymista jakim jestem, widział już kurs poniżej 1 PLN, to było całkeim realne , bo robili z kursem co chcieli
Obecnie czekam na jakąs drobną korektę i wchodzę bo dno mamy chyba już z całą pewnością za sobą
Ja z pakietu 30 tys co prawda mało ale nic nie sprzedam do 2,50 może 3 kto to wie ale kupować raczej też nie proby robię na innych spolkach z rożnymi efektami jak wszyscy żałuję tylko że nic razem nie można zrobić albo tu siedzą same cieniasy albo tak wszyscy zmęczeni i przetrzepani bessa