• b3system Autor: ~manieh@op.pl [77.253.92.*]
    wow, jest popyt.... Ty go kazik robisz? chyba dzis 1.5 przebijemy :)
  • Re: b3system Autor: ~manieh [77.253.92.*]
    a mowilem... szkoda ze kacika nie bylo przy kompie , mieli bysmy 1,8 pln :)
  • Re: b3system Autor: ~manieh [77.253.92.*]

oO jest 1.8 bez Kazika, powinienem byc prorokiem :)
  • Re: b3system Autor: ~Kazik [80.72.34.*]
    Luz bez brawury ogólnie sytuacja nerwowa nic nie powiem nie było chętnych do rozmowy tydzień temu to teraz w proroka się nie bawię bo wszytko jasne. Brać brać i brać
    Dla osób które nie lubią kupować na wzrostach mam następny pomysł ale nic nie można kupić z lewej i już mnie to wkurza, ale mam czas i poczekam. Na b3 chyba jakieś info bo to niemożliwe taki wzrościk kasę na jutro tyż trza mieć
  • Re: b3system Autor: ~marcinj [83.27.246.*]
    Panowiejest wzrost ale bez obrotow. od jutra spadek
  • Re: b3system Autor: ~JC [83.20.20.*]
    Co Ty bredzisz?

Największy wolumen od 3 kwietnia!!

Formacja podwójnego dna z zasięgiem ~1,9
    Pierwsze Fibo na 2,47
  • Re: b3system Autor: ~as [77.254.43.*]
    radze brac nie ogladac sie na nic
  • Re: b3system Autor: ~mwm [62.121.129.*]
    rajd Mikolaja!Procad!!!!!!!!!
  • Re: b3system Autor: ~as [195.93.134.*]
    Jutro ostro w górę
  • Re: b3system Autor: ~KK [83.24.56.*]
    Może wzrost może spadek jak Byście nie grali cały czas to by było wiadomo jak się kurs zachowa.Trzymać i tyle w temacie kupować jak Macie mało ale nie za całą kasę a generalnie robić ruch bo jak się coś zacznie to trwać musi
    I co taka cisza nie ma już nikt czy Uważacie że jak się nic nie pisze to musi rosnąć. Zeby rosło trzeba kupować ja gotowy kiedy zaczynamy
    Co jest Panowie gdzie wola walki samo to sie zesra, inny papierek do odpału w najbliższym czasie to starkdevelopment w/g mojej opini polecam
    Dokładać kupno bo schowam dwojeczki za dwie minuty jak nikt nie dołaczy
    Co taka cisza brać jest dobra cena idziemy rozpędzamy się
    Ma ktoś jeszcze b3 czy nie bo po wpisach to chyba tylko ja zostałem to Wam powiem widły dzisiaj
    Po widłach bedziecie wchodziś dopiero
    Czemu Nikt nie pomaga goo
    I następny Ktoś tylko prawa dzisiaj z lewej do koordynacji też kłaść
  • Re: b3system Autor: ~kapi [57.250.245.*]
    kazi to ty tak szalejesz ?

ile tego mozna kupowac, ktos i tak caly czas sypie
    Studzi normalna rzecz ale na jego miejsce znajdą sie nowi goo
  • Re: b3system Autor: ~kapiszon [57.250.245.*]
    no troszke usrednilem w dół. fakt umoczony jestem ale powoli powoli moze cos sie wyklaruje. caly rynek jest umoczony....
    widzę że tu już Nikt nie ma kasy przez bessę i odwagi a mówiłem dystans do rynku i wchodzić co jakiś czas robić przerwy w tej zabawie z nowym świeżym umysłem powracać inne spojrzenie jest na rynek
  • Re: b3system Autor: ~manieh@op.pl [77.254.250.*]
    Kaziu drogi, jak bys kupowal b3system po 9 zł, to tez bys teraz nie miał sianka :)
  • Re: b3system Autor: ~KK [83.24.63.*]
    Od dwoch lat nie wolno mieć więcej kasy w akcjach jak 30 % nie chodzi o to by kupić i sprzedać ze stratą tylko się pobawić i czasem wygrać bo tak naprawdę w sumie i tak człowiek do tylu przez ostatnie dwa lata. Nigdy dołka się nie wyczuje dlatego trzeba inwestować na kika razy. Teraz trochę wspieram ale z prawej biorę rzadko chyba ze spada z 8 %. Ale tu widzę że wszytkich wymiotło a w poniedziałek otwieramy 1,91 minimum na dzień dzisiajszy bo tylko świnia zdania nie zmienia
  • Re: b3system Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]

ja przeżywam dyskonfort, ponieważ zawsze byłem przekonany że spółka da godziwie zarobić, ładnych kilka razy wchodziłem i wychodziłem , a obecnie praktycznie stoję z boku ( zostawiłem tylko trochę akcji )
    Ten kompletny brak popytu ( ostatnie czasy porzed odbiciem) spowodował,że nawet taki opymista jakim jestem, widział już kurs poniżej 1 PLN, to było całkeim realne , bo robili z kursem co chcieli
    Obecnie czekam na jakąs drobną korektę i wchodzę bo dno mamy chyba już z całą pewnością za sobą
  • Re: b3system Autor: ~Kk [83.24.63.*]
    Ja z pakietu 30 tys co prawda mało ale nic nie sprzedam do 2,50 może 3 kto to wie ale kupować raczej też nie proby robię na innych spolkach z rożnymi efektami jak wszyscy żałuję tylko że nic razem nie można zrobić albo tu siedzą same cieniasy albo tak wszyscy zmęczeni i przetrzepani bessa
  • Re: b3system Autor: ~lech [84.38.82.*]
    A ja chyba przesiądę się na NTT System / już totalnie zdołowany/., który jest dostawcą dla spółki
  • Re: b3system Autor: ~manieh [77.253.117.*]
    panowi nie smuccie sie i siedzie i czekajcie, ja podczas bessy przeszedlem na hazard, w tydzien ze 100 zł, zrobilem 2 tysie !!

teraz po miesiącu czasu nie dosc ze przegralem te dwa, to jeszcze dołozyłem jakies minus 3,5 :/

a moja pensja miesieczna 1800-2500 to jest dopiero wyczyn :)

sorry za blędy =]

Pozdro dla twardzieli z b3
  • Re: b3system Autor: ~kapi [57.250.245.*]
    pytanie tylko czy ktos wychodzi na wyzszym kursie czy ktos powoli skupuje. nie mam pojęcia.

kursem mozna łatwo manipulować bo jest mało akcji w obrocie. ale po co to robić ? bedzię hossa to i b3 urośnie.
  • Re: b3system Autor: ~kk [83.24.46.*]
    az sie prosi sprzedać same barany tu sie zostały
  • Re: b3system Autor: ~manieh [87.205.160.*]
    wszystko wskazuje na to ze przebijamy dzis 2 pln
  • Re: b3system Autor: ~kk [83.24.32.*]
    Gratulacje dla osób które nic nie pisą a trzymają perłe zbokom dziękujemy
  • Re: b3system Autor: ~kk [83.24.45.*]
    Pozdrawiam
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?