• POLNA - to skarb Autor: ~Aleksander [87.206.117.*]
    Byłem w tej spółce w interesach które załatwiałem dla mojego szefa i mówię wam ludzie ,że to jest TO !! Czuć dyscyplinę , profesjonalizm i kasę .
    Zamierzam kupić za 10000 zł praw do akcji z nowej emisji - czekam na konstruktywne stanowisko czy to jest odpowiedni moment ?
  • Re: POLNA - to skarb Autor: ~OłSTINPAłERS [10.0.1.*]
    ...nie masz sie co zastanawiac, bo taniej nie bedzie !!!
  • Re: POLNA - to skarb Autor: ~Aleksander [87.206.117.*]
    Witam

Kupiłem dziś 1200 sztuk - średnio po 8,50

pozdrawiam
  • Re: POLNA - to skarb Autor: ~wb [82.139.62.*]
    nie fantazjuj - zobacz notowania
  • Re: POLNA - to skarb Autor: ~GANZ [89.161.17.*]
    ALE SPÓŁKA ...JAK PONAR .... BĘDZIE TO SAMO DYSZY JUŻ NA PRZEDBIEGU TO CO BĘDZIE PÓŹNIEJ?????
  • Re: POLNA - to skarb Autor: ~Cipa [83.19.112.*]
    Masz tu ich profesjonalizm :

"Jak donosi Parkiet „kolejną spółką, która wystawiła toksyczne opcje, są Zakłady Automatyki Polna. W sierpniu przedsiębiorstwo zawarło roczną umowę ramową z ING BSK. Jest tak skonstruowana, że przy kursie euro powyżej 3,4 zł, przynosi spółce straty. Ta bariera została przekroczona w ostatnich dniach września. Operacje walutowe rozliczane są co tydzień”.
  • Re: POLNA - to skarb Autor: 4tunat [89.79.173.*]
    Fakt ... ten "skarb" jest mocno umoczony w opcje walutowe.
  • Re: POLNA - to skarb Autor: ~Cipa [83.19.112.*]
    Mam nadzieję, że nie mocno. Jakoś paniki nie widzę.
  • Re: POLNA - to skarb Autor: ~Pracownik [85.89.173.*]
    Co z tego, że mamy małą stratę na zaezpieczeniach w walucie, jak z drugiej strony są wyższe wpływy z eksportu, a mocne euro to wyższa rentowność sprzedaży ... teraz i w przyszłości.
  • Re: POLNA - to skarb Autor: ~boss [83.2.160.*]
    Opcje wykorzystywane tylko jako zabezpieczenie dochodów firmy są i były jak najbardziej korzystne. Źle jest tylko wtedy gdy firma chcąc być sprytniejsza próbowała wykorzystać tą formę zabezpieczenia do zrobienia interesu na mocnym złotym. Takkie spekulacje mogą rzeczywiście rozłożyć małą, a nawet dużą firmę. Na szczęście problem ten nie dotyczy POLNEJ, która ma mądrą politykę finansową i jest przygotowana na każdą sytuację...
    Uważam że te dzisiejsze spadki, to ewidentna spekuła i granie na emocjach!
  • Re: POLNA - to skarb Autor: ~Pracownik [85.89.173.*]
    "Jak donosi Parkiet &#8222". Żadnego takiego artykułu nt. POLNEJ nie było. Ten post to jedna wielka spreparowana lipa. Facet uważaj bo za rozpowszechnianie fałszywych informacji grozi kara pozbawienia wolności.
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.