• Koncowka sesji zwiastuje Autor: ~Sam-Obfajdas [31.61.235.*]
    Ze od jutra bedziem sie tu cieszyc:) co nie xerowka? A nie, Ty nie, bo Ty na longa tutej chłe chłe chłe
  • Re: Koncowka sesji zwiastuje Autor: ~wafel_z_lumbago [217.149.243.*]
    Stomijka-perectum, sesje widziane Twoimi oczyma już od ponad pół roku zwiastują zjazd na 55 i wciąż nie możemy się tym nacieszyć....chłe chłe chłe
    Tak że od tego chłe chłe chłe to mnie już kałdun boli....chłe chłe chłe
  • Re: Koncowka sesji zwiastuje Autor: ~lolek [85.221.156.*]
    smutny jesteś chłe chłe chłe
    100 akcji czy mniej ktoś sprzedał a ty pajacujesz
    jutro chłe chłe chłe szum się zrobi bo sam będzie się szamotał chłe chłe chłe
    be be beeee
  • Re: Koncowka sesji zwiastuje Autor: ~Lowca-xerowek [31.61.235.*]
    Chłe chłe chłe - xerowka ma rozdwojenie ip- znany przypadek - trzymiejmy za niego kciuki zeby razem w kregu wzajemnej adoracji we Tworkach nie dokonal brazowego żywota , chłe chłe chłe
  • Re: Koncowka sesji zwiastuje Autor: ~Xerowka [45.134.22.*]
    Brazowizna to nie problem, znam to od podszewki - gorzej bo tym razem czuje ze krecik napiera, a napiera mimo tego ze ja nadal na koncie demo - noe wiem o co chodzi - zapytam salowej jak dojdzie (we mni e) i bynde wiedzioł - xerowka v stulejka vel stomijkowy masakrator
    Dnia 2023-07-05 o godz. 00:47 ~Lowca-xerowek napisał(a):
    > Chłe chłe chłe - xerowka ma rozdwojenie ip- znany przypadek - trzymiejmy za niego kciuki zeby razem w kregu wzajemnej adoracji we Tworkach nie dokonal brazowego żywota , chłe chłe chłe

Się już Stomijka-Perectum zdrowo pogubiłeś....chłe chłe chłe
    Już nawet nie wiesz kto jest kto...chłe chłe chłe
    Ale możesz na mnie liczyć, po znajomości przygotuję ci wyborny apartament w tym przybytku, do którego tak namolnie podbijasz...chłe chłe chłe
    Może tu otrzeźwiejesz i wyjdziesz jeszcze na ludzi....chłe chłe chłe
    Dnia 2023-07-04 o godz. 23:07 ~lolek napisał(a):
    > smutny jesteś chłe chłe chłe
    > 100 akcji czy mniej ktoś sprzedał a ty pajacujesz
    > jutro chłe chłe chłe szum się zrobi bo sam będzie się szamotał chłe chłe chłe
    > be be beeee

Nie ma się co mu dziwić, od dwóch tygodni stoi stomijak na peronie i czeka na głębsze zrzuty, by oznajmić, jaki z niego bananowy kozak...chłe chłe chłe
    Dlatego już tego typu głupoty wypisuje, bo mu się pomysły dawno pokończyły....chłe chłe chłe
  • Re: Koncowka sesji zwiastuje Autor: ~gospodarz_szamba [185.246.208.*]
    Pieknie i zgodnie z ceremoniałem na szambie,ostro dajecie sobie w s>>>, zupełnie na czczo i bez znieczulenia,tak trzymać,jestem z was dumny,z inwestorskim pozdrowienie,niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece,chle chl;e chle.
  • Re: Koncowka sesji zwiastuje Autor: ~Sam-Obfajdas [185.189.127.*]
    Popieram, wspieram, działajmy wszyscy na rzecz zejścia na konsolkę 109-119 - nawet małe pakiety tutaj mają znaczenie - więc zrzucać marzyciele gniotka chłe chłe chłe
  • Re: Koncowka sesji zwiastuje Autor: ~Szef-Latryny [31.61.248.*]
    Stomijkowy szambiarzu obudź mnie gdy ten krwisty klocek zejdzie do 55.
    Chętnie się zapakuje.
[x]
NOCTILUCA -1,09% 90,60 2025-11-19 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.