Stomijka-perectum, sesje widziane Twoimi oczyma już od ponad pół roku zwiastują zjazd na 55 i wciąż nie możemy się tym nacieszyć....chłe chłe chłe Tak że od tego chłe chłe chłe to mnie już kałdun boli....chłe chłe chłe
smutny jesteś chłe chłe chłe 100 akcji czy mniej ktoś sprzedał a ty pajacujesz jutro chłe chłe chłe szum się zrobi bo sam będzie się szamotał chłe chłe chłe be be beeee
Chłe chłe chłe - xerowka ma rozdwojenie ip- znany przypadek - trzymiejmy za niego kciuki zeby razem w kregu wzajemnej adoracji we Tworkach nie dokonal brazowego żywota , chłe chłe chłe
Brazowizna to nie problem, znam to od podszewki - gorzej bo tym razem czuje ze krecik napiera, a napiera mimo tego ze ja nadal na koncie demo - noe wiem o co chodzi - zapytam salowej jak dojdzie (we mni e) i bynde wiedzioł - xerowka v stulejka vel stomijkowy masakrator
Dnia 2023-07-05 o godz. 00:47 ~Lowca-xerowek napisał(a): > Chłe chłe chłe - xerowka ma rozdwojenie ip- znany przypadek - trzymiejmy za niego kciuki zeby razem w kregu wzajemnej adoracji we Tworkach nie dokonal brazowego żywota , chłe chłe chłe
Się już Stomijka-Perectum zdrowo pogubiłeś....chłe chłe chłe Już nawet nie wiesz kto jest kto...chłe chłe chłe Ale możesz na mnie liczyć, po znajomości przygotuję ci wyborny apartament w tym przybytku, do którego tak namolnie podbijasz...chłe chłe chłe Może tu otrzeźwiejesz i wyjdziesz jeszcze na ludzi....chłe chłe chłe
Dnia 2023-07-04 o godz. 23:07 ~lolek napisał(a): > smutny jesteś chłe chłe chłe > 100 akcji czy mniej ktoś sprzedał a ty pajacujesz > jutro chłe chłe chłe szum się zrobi bo sam będzie się szamotał chłe chłe chłe > be be beeee
Nie ma się co mu dziwić, od dwóch tygodni stoi stomijak na peronie i czeka na głębsze zrzuty, by oznajmić, jaki z niego bananowy kozak...chłe chłe chłe Dlatego już tego typu głupoty wypisuje, bo mu się pomysły dawno pokończyły....chłe chłe chłe
Pieknie i zgodnie z ceremoniałem na szambie,ostro dajecie sobie w s>>>, zupełnie na czczo i bez znieczulenia,tak trzymać,jestem z was dumny,z inwestorskim pozdrowienie,niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece,chle chl;e chle.
Popieram, wspieram, działajmy wszyscy na rzecz zejścia na konsolkę 109-119 - nawet małe pakiety tutaj mają znaczenie - więc zrzucać marzyciele gniotka chłe chłe chłe