• Przesunięty termin Autor: ~Hofens [31.61.252.*]
    Miesiąc obsuwy, ale demo gotowa. Może coś fajnego niedługo pokażą aby budować napięcie... Komunikat do przewidzenia dobrze że data obsuwy w miarę krótka
  • Re: Przesunięty termin Autor: ~realnie [5.173.27.*]
    Tym razem co? może koniec roku szkolnego przyćmił by spektakularne wejscie i odbiór demo, czy może działania Prigożyna ? Demo przesuwają o 1/3 czasu więc ile przesunie się premiera .....2025 czy 2052
  • Re: Przesunięty termin Autor: ~niektorzysaleniwi [45.128.38.*]
    " W związku z ustaleniami z partnerem PR Spółki, trailer Gry oraz demo zostaną udostępnione w miesiącu lipcu (pomiędzy 25 a 28 lipca 2023 roku), natomiast w najbliższych dniach w mediach społecznościach Emitenta pojawią się krótkie materiały promocyjne. Jednocześnie Emitent informuje, że grywalna wersja demo została wysłana do partnerów biznesowych oraz wybranych YouTuberów."
  • Re: Przesunięty termin Autor: ~Esa [88.156.167.*]
    a skąd ty wziąłeś to 1/3? pierwsze demo było wysyłane w styczniu więc to robią pół roku
  • Re: Przesunięty termin Autor: ~realnie [5.173.27.*]
    Zdaje się co kwartał miało być demo, w styczniu to nie trailer był?
  • Re: Przesunięty termin Autor: ~Esa [31.61.182.*]
    W grudniu był trailer
  • Re: Przesunięty termin Autor: ~Stefan [87.207.34.*]
    Serio to jeszcze kogoś zaskakuje? Za każdym razem ta sama śpiewka. To nie firma PR decyduje tylko Sonka kiedy i co upublicznia. Teraz jest sezon ogórkowy, obojętnie czy opublikuja teraz w lipcu czy w sierpniu efekt będzie ten sam. Ludzie będą grali albo w Diablo albo w nowy dodatek do Cyberpunk. Jak ustalali temin w grudniu to im firm PR nie doradzała. Przecież to jest takie lanie wody że hej. Nad grafiką nie muszą pracować bo ta jest z tyłka to chyba starczyło im czasu na algorytmy do tego 15 minutowego kwadratowego dema.
  • Re: Przesunięty termin Autor: ~Kimono [79.184.241.*]
    Po ile kupowales akcje? Nie mogles odpuścić i wyjsc podczas lutowej podbitki?
  • Re: Przesunięty termin Autor: ~kuna [73.73.225.*]
    Dnia 2023-06-29 o godz. 16:43 ~Stefan napisał(a):
    > Serio to jeszcze kogoś zaskakuje? Za każdym razem ta sama śpiewka. To nie firma PR decyduje tylko Sonka kiedy i co upublicznia. Teraz jest sezon ogórkowy, obojętnie czy opublikuja teraz w lipcu czy w sierpniu efekt będzie ten sam. Ludzie będą grali albo w Diablo albo w nowy dodatek do Cyberpunk. Jak ustalali temin w grudniu to im firm PR nie doradzała. Przecież to jest takie lanie wody że hej. Nad grafiką nie muszą pracować bo ta jest z tyłka to chyba starczyło im czasu na algorytmy do tego 15 minutowego kwadratowego dema.

Z całym szacunkiem ale chyba odbija Ci od tych strat, demo jest gotowe wysłane do youtuberow i prawdopodobnie do potencjalnych wydawców.
    Zakładam ze jest NDA i youtuberzy będą mogli wypuscic filmiki kiedy demo będzie oficjalnie dopuszczone, moze przewidziana jest jakaś mini kampania w mediach wiadomo ze nic wielkiego, ale może coś zaplanowali.
    Miesiąc poślizgu w publikacji (demo jest skończone) to jest nic w branży gamedevowej, jest komunikat jest podana data udostępnienia
    nie ma się kompletnie o co przyczepić.
    Zeby dymić o takie drobnostki to......Pieszko, to Ty;-)))) zegarek prezesowi jeszcze nastaw:-)
    https://www.youtube.com/watch?v=Jjrr9KdNjek

A co do grafiki to powtarzasz się jak zacięta płyta, masz tu przykład w temacie grafiki
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-stefan,61052327.html
    Gdybyś zobaczył zajawke tej gry to tygodniami byś dymił ze grafika z 96r, gier nie sprzedaje grafika tylko "miodność"
    poczekaj ten miesiąc na demo i wtedy można oceniać jak zostało to przez graczy odebrane.

Jest poprawa w komunikacji, jest poprawa w marketingu dajcie tym ludziom spokojnie pracować, póki co wszystko idzie planowo
    dymić o miesięczne opóźnienie (wydania, nie zrobienia) dema to dziecinada.

• Re: Przesunięty termin Autor: ~Stefan [87.207.34.*]
    Kuna po prostu nabawiłem się alergii od tych ciągłych obsuw. Już dawno nie pamiętam żeby coś tutaj zostało dowiezione w terminie. W związku z tym jak widzę tekst typu a bo forma PR nam powiedziała żeby nie publikować. Sorry ale ja tego nie kupuję. I tak grafika mi się nie podoba. Zdania nie zmienię. Po kilkudziesięciu godzinach w Diablo nie byłbym w stanie się na to coś przesiąść. A im większy monitor tym bardziej koszmarnie to wygląda. Pewnie na paru calach nintendo switch albo steam deck wygląda dużo lepiej. Dla mnie jeśli coś nie wypali przy tej premierze jeśli chodzi o liczbę sprzedanych kopii to właśnie grafika. Mam gdzieś że za dolara sprzedadzą milion bo to niczego w spółce nie zmieni.
  • Re: Przesunięty termin Autor: ~kuna [73.73.225.*]
    Masz prawo mieć opinię ze grafika jest słaba, poniewaz jest to Twoja opinia i spoko
    natomiast opinia mediow i zdecydowanej większości komentujących jest taka ze grafika w segmencie pixel art
    jest wywalona w kosmos, a oświetlenie dynamiczne i obrót kamery jest innowacją której do tej pory nie było
    w tego rodzaju grach.
    To są fakty, walka na tym krótkim filmiku tez wzbudziła entuzjazm, grafika to bedzie ostatnia rzecz jaka zadecydowałaby
    o sukcesie gry bo świadczyło by to o tym ze genialna grafika kompletnie nie trafia do graczy.

Tez mam ciężkie chwile z tą spółką, naprawdę zdziwiłbyś się gdybym opowiedział ile mnie to kosztowało
    ale Holstin póki co jest prowadzony wręcz perfekcyjnie, polityka informacyjna jest dobra, nie trzeba się domyślać
    wazne informacje są podawane na bieżąco nie ma sensu starych spraw przekładać na nową rzeczywistość.
    Można żyć przeszłością ale chyba szkoda na to czasu i do niczego dobrego to nie prowadzi, po co frustrować devow
    żalami co w przeszłości robili źle? lepiej propsować to co teraz robią dobrze, takie moje zdanie w tym temacie.
    pzdr

[x]
SONKA -2,46% 9,50 2026-05-14 15:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.