• Piosenka Harcerska Płonie ognisko i szumią knieje Autor: ~Mike75 [188.47.49.*]
    www.youtube.com/watch?v=V4eZ8bN5jxo

A może tu jest kłamstwo i nienawiść!
    Wyobraźcie sobie MOI UKOCHANI PISOWCY ognisko 40 mln Polaków, którzy kochają, szanują, są profesjonalni i kompetentni oraz przede wszystkim nie BOJA SIĘ UCZCIWEJ I CIĘŻKIEJ PRACY - to jest NASZA OJCZYZNA!
    A propos oni ciężko pracują na Wasze pensje, na pensje Waszych Tłustych Kotów ( jak Glapa - który twierdzi, żę NBP sam zarabia, haha ) - wypadałoby więc dla takiego CIĘŻKO PRACUJĄCEGO POLAKA MIEĆ SZACUNEK, MOI UKOCHANI PISOWCY!
  • Re: Piosenka Harcerska Płonie ognisko i szumią knieje Autor: ~Mike75 [188.47.49.*]
    IDEA BANK został celowo zniszczony przez WAS!
    Celowo chcieliście doprowadzić do spełnienia 3 przesłanek - mistyfikacją było zatrudnienie jako kuratora BFG - zadaniem kuratora BFG było niszczenie idei uzdrowienia banku - celem kuratora było przejęcia banku przez PIS.
    Celowo niszczyliście wszystko, co mogłoby pomóc uzdrowić BANK!
    Ech, MOI UKOCHANI PISOWCY - pamiętajcie, że Jezus Chrystus jest miłością i przebaczeniem!
    Tą piosenkę też lubię:
    Eleni - Muzyka Twoje imię ma
    www.youtube.com/watch?v=oTx7wXaIZak

• Re: Piosenka Harcerska Płonie ognisko i szumią knieje Autor: ~Mike75 [188.47.49.*]
    Być może - wznosząc się na wyżyny moich kwalifikacji i umiejętności - sam bym Was pokonał!
    Ale to są decyzje NARODU POLSKIEGO!
    I mam nadzieję, że NARÓD POLSKI BĘDZIE MĄDRY TYM RAZEM:)

Boicie się mnie MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Bo mam czyste serce a skrzydło Anioła!
    Jak się dobrze wsłuchacie w Leśmiana zrozumiecie, że czasami można porozmawiać sam na sam z Bogiem:
    Dąb - Bolesław Leśmian (HD)
    www.youtube.com/watch?v=nA2UwgPf0lM
    Jeszcze raz BRAWO DLA KAPITANA BOR - Kapitanie, służysz Narodowi ( nie personalnie Szydło ) - bardzo uczciwa decyzja!
    A co z innymi ? Czego się boicie? Ziobry, Kaczyńskiego? Odrzućcie te całe kłamstwo pisowskie, miejcie odwagę popatrzeć sobie w twarz!
    Na koniec końców - wygra PRAWDA!
    Ja nigdy nie byłem zakłamany! I za żadne pieniądze bym się nie sprzedał!
    Wśród kilku moich skromnych tytułów jest i POLSKI NAUCZYCIEL MIANOWANY. I wcale z tego nie jestem dumny, byłem kiepskim nauczycielem.
    POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!

Gdzie ci mężczyźni
    www.youtube.com/watch?v=MSF0XGSdzKA

Obawiam się, że to nie jest piosenka o PISOWCACH:)
    Posłuchajcie Danuty - o czym on śpiewa - może się czegoś nauczycie ! Jak w życiu postępować - bo ja Wam nie umiem przemówić do rozsądku!

I tak sobie myślę - jestem takim Prokuratorem Sadusiem...
    PROKURATORZE!
    Czy naprawdę nie wiesz kto byl winny afery GETBACK?
    Bierz przykład z Kapitana BOR, który jest Polakiem i nie bał się PRAWDY - i PAMIĘTAJ PROKURATORZE SADUŚ! PŁACI TOBIE NARÓD POLSKI NIE ZIOBRO ANI PIS!
    POZDRAWIAM!
    Ja wiem, że PROKURATURA DZIAŁA jak wojsko!
    Ale...
    Panie Saduś - niech Pan klasę Kapitana BOR! Niech Pisowcy wiedzą, że są osamotnietni! SŁUŻY PAN POLSCE I NARODOWI POLSKIEMU- w jakieś małej części również mi...
    Wystarczy podążać za PRAWDĄ I ŚWIATŁEM....
    Gdybyście mnie Pisowcy zabili/aresztowali - nawet byście mi pomogli!
    Bo to ja między innymi pracuję na takich pasożytów jak Wy!
    I mi prawdę powiedziawszy nie chce się - po co jak i tak wszystko ukradniecie?
[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.