A może tu jest kłamstwo i nienawiść! Wyobraźcie sobie MOI UKOCHANI PISOWCY ognisko 40 mln Polaków, którzy kochają, szanują, są profesjonalni i kompetentni oraz przede wszystkim nie BOJA SIĘ UCZCIWEJ I CIĘŻKIEJ PRACY - to jest NASZA OJCZYZNA! A propos oni ciężko pracują na Wasze pensje, na pensje Waszych Tłustych Kotów ( jak Glapa - który twierdzi, żę NBP sam zarabia, haha ) - wypadałoby więc dla takiego CIĘŻKO PRACUJĄCEGO POLAKA MIEĆ SZACUNEK, MOI UKOCHANI PISOWCY!
IDEA BANK został celowo zniszczony przez WAS! Celowo chcieliście doprowadzić do spełnienia 3 przesłanek - mistyfikacją było zatrudnienie jako kuratora BFG - zadaniem kuratora BFG było niszczenie idei uzdrowienia banku - celem kuratora było przejęcia banku przez PIS. Celowo niszczyliście wszystko, co mogłoby pomóc uzdrowić BANK! Ech, MOI UKOCHANI PISOWCY - pamiętajcie, że Jezus Chrystus jest miłością i przebaczeniem! Tą piosenkę też lubię: Eleni - Muzyka Twoje imię ma www.youtube.com/watch?v=oTx7wXaIZak
Być może - wznosząc się na wyżyny moich kwalifikacji i umiejętności - sam bym Was pokonał! Ale to są decyzje NARODU POLSKIEGO! I mam nadzieję, że NARÓD POLSKI BĘDZIE MĄDRY TYM RAZEM:)
Boicie się mnie MOI UKOCHANI PISOWCY! Bo mam czyste serce a skrzydło Anioła! Jak się dobrze wsłuchacie w Leśmiana zrozumiecie, że czasami można porozmawiać sam na sam z Bogiem: Dąb - Bolesław Leśmian (HD) www.youtube.com/watch?v=nA2UwgPf0lM
Jeszcze raz BRAWO DLA KAPITANA BOR - Kapitanie, służysz Narodowi ( nie personalnie Szydło ) - bardzo uczciwa decyzja! A co z innymi ? Czego się boicie? Ziobry, Kaczyńskiego? Odrzućcie te całe kłamstwo pisowskie, miejcie odwagę popatrzeć sobie w twarz! Na koniec końców - wygra PRAWDA! Ja nigdy nie byłem zakłamany! I za żadne pieniądze bym się nie sprzedał! Wśród kilku moich skromnych tytułów jest i POLSKI NAUCZYCIEL MIANOWANY. I wcale z tego nie jestem dumny, byłem kiepskim nauczycielem. POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
Gdzie ci mężczyźni www.youtube.com/watch?v=MSF0XGSdzKA
Obawiam się, że to nie jest piosenka o PISOWCACH:) POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! Posłuchajcie Danuty - o czym on śpiewa - może się czegoś nauczycie ! Jak w życiu postępować - bo ja Wam nie umiem przemówić do rozsądku!
I tak sobie myślę - jestem takim Prokuratorem Sadusiem... PROKURATORZE! Czy naprawdę nie wiesz kto byl winny afery GETBACK? Bierz przykład z Kapitana BOR, który jest Polakiem i nie bał się PRAWDY - i PAMIĘTAJ PROKURATORZE SADUŚ! PŁACI TOBIE NARÓD POLSKI NIE ZIOBRO ANI PIS! POZDRAWIAM!
Ja wiem, że PROKURATURA DZIAŁA jak wojsko! Ale... Panie Saduś - niech Pan klasę Kapitana BOR! Niech Pisowcy wiedzą, że są osamotnietni! SŁUŻY PAN POLSCE I NARODOWI POLSKIEMU- w jakieś małej części również mi... Wystarczy podążać za PRAWDĄ I ŚWIATŁEM.... POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
Gdybyście mnie Pisowcy zabili/aresztowali - nawet byście mi pomogli! Bo to ja między innymi pracuję na takich pasożytów jak Wy! I mi prawdę powiedziawszy nie chce się - po co jak i tak wszystko ukradniecie?