Posłuchajcie MOI UKOCHANI PISOWCY! Tekst piosenki wkleję poniżej - ale porównajcie te słowa z kłamstwami takiego Pinokia i tej całej Waszej PROPAGANDY! Macie W swoich szeregach ludzi przeciętnych pod względem intelektualnym i doświadczania w biznesie - ale oni sami mają siebie za PANA BOGA ( arogancja, brak profesjonalizmu, doświadczenia oraz kwalifikacji widać na każdym kroku.. ). Szkoda jeszcze, że Kościół się zaangażował - Arcybiskup Jędraszewski, który zapomniał, że Chrystus jest miłością ( jego kazania to kazania nienawiści - atakowanie ludzi, którzy nie pasują do ideału PIS ) , no i OJCIEC RYDZYK - świetny biznesman! Gdzie my żyjemy? W jakim kraju? POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
Nic nie mów tylko przez łzy, uśmiechnij się Przytul, uściśnij, pocałuj Może ostatni już raz Jeśli odejdę, nie żałuj, że coś zmieniło się w nas Zwykle jesienią tak bywa, że miłość więdnie jak kwiat Jutro znów będziesz szczęśliwy Spójrz jaki piękny jest świat Tyle łączy nas wspomnień Jutro zapomnisz już o mnie Jutro znów pokochasz, kto wie Po co ta rozpacz i dramat Jutro zrozumiesz to sam A że wszystko mija, więc znów uśmiechnij się Przytul, uściśnij, pocałuj Może ostatni już raz Jeśli odejdę, nie żałuj, że coś zmieniło się w nas Zwykle jesienią tak bywa, że miłość więdnie jak kwiat Jutro znów będziesz szczęśliwy Spójrz jaki piękny jest świat Zwykle jesienią tak bywa, że miłość więdnie jak kwiat Jutro znów będziesz szczęśliwy Spójrz jaki piękny jest świat Spójrz jaki piękny jest świat
Dawniej MOI UKOCHANI PISOWCY ( stosując farmę trolli, której płacicie - jak farma trolli MS ) stosowaliście groźby karalne wobec mojej skromnej osoby... Ja konsekwencji wyciągać nie będę - nawet jak Pisowcy przegrają! Ale jak nisko trzeba spaść, żeby coś takiego robić? Jakim trzeba być człowiekiem? Nie wiem...
Poczytajcie sobie MOI UKOCHANI PISOWCY w spokoju ten wiersz Słonimskiego - może się czegoś jeszcze nauczycie od mądrego polskiego poety:
Ten, co o własnym kraju zapomina. Na wieść, jak krwią opływa naród czeski, Bratem się czuje Jugosłowianina, Norwegiem, kiedy cierpi lud norweski,
Z matką żydowską nad pobite syny Schyla się, ręce załamując żalem, Gdy Moskal pada - czuje się Moskalem, Z Ukraińcami płacze Ukrainy,
Ten, który wszystkim serce swe otwiera, Francuzem jest, gdy Francja cierpi, Grekiem - Gdy naród grecki z głodu obumiera, ten jest z ojczyzny mojej. Jest człowiekiem
Wiecie Pisowcy czemu wiem, żę to Wy? Uczciwy i normalny Polak machnie ręką na to co piszę ( a piszę prawdę - i uczciwy Polak o tym wie ). Za pieniądze podatników płacicie tym biedakom ( nie znam stawki ), żeby obrażać mnie czy innych Polaków! Wy tyle zła narobiliście, że to będzie 10 lat, żeby po was posprzątać! Wyczyścić wszystkich urzędników, pewnie całkowicie zmienić zarządzających prokuraturą - tam będzie dużo pracy dla RZECZYPOSPOLITEJ POSLKIEJ, CZYLI DLA NAS WSZYSTKICH POLAKÓW! To znacie - to znowu się dzieje! Mury www.youtube.com/watch?v=hwD6i9eOiYE
A propos - Generał Jaruzelski to była postać! A WY MOI UKOCHANI PISOWCY nawet razem wzięci... Nie przejdziecie do ideałów RP! Wymaże Was HISTORIA! I historia powie prawdę o Was i Generale Jaruzelskim ( do którego mam szacunek, znam jego życiorys i wiem, że miał bardzo ciężko w przeciwieństwie do takich Kaczynskich, Pinokiów, Mejzów, Bierackich, Bielanow i innych ). POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
To że wygrałem z Wami MOI UKOCHANI PISOWCY na forum/ na cmentarzu IDEI BANK ( celowo ten bank zniszczyliście! ). To o niczym nie świadczy! Machnąłbym ręką na te ukradzione przez Was 100 kpln - gdybym wiedział, że poszło to na biedne polskie dzieci, na szpitale dobrze zarządzane itd! Ale Wy sobie te 100 kpln przejęliście, żeby dać na obiad Waszym Tłustym Kotom - i to mnie martwi! Pisowcy - jaką Wy tam wartość dodaną dla NASZEJ OJCZYZNY wytworzyliście? Ile tam nowych zaawansowych technicznie polskich produktów/usług pojawiło się na rynkach światowych?
Aha... Tą piosenkę też lubię, nawet kocham:) Tylko tym razem wrogiem nie są NIEMCY HITLEROWSKIE!
Czerwone Maki na Monte Cassino www.youtube.com/watch?v=Iab33qfDW-g