Jednak ktoś gra na prezencie gość dostał karę za nie zgłoszenie kupna dużej ilości przeczytajcie całość tu fragment. Ciekawe czy ma jeszcze akcje.
Na liście przewinień Marka Kuczka znalazły się:
Budopol-Wrocław - 20 000 zł grzywny za brak 1 zgłoszenia,
Elkop SE - 140 000 zł grzywny za brak 6 zgłoszeń,
Investment Friends SA - 220 000 zł grzywny za brak 9 zgłoszeń,
AllIn! Games SA - 40 000 zł grzywny za nie zgłoszenie 2 zmian w akcjonariacie,
M-Trans SA - 110 000 zł za brak 4 zgłoszeń,
Magna Polonia SA - 200 000 zł grzywny za brak 9 zgłoszeń,
Present24 SA - 140 000 zł grzywny za brak 6 zgłoszeń
Marek Kuczka
Magister (Mgr) w Uniwersytet Śląski w Katowicach
Klub Sportowy CentrumUniwersytet Śląski w Katowicach
Poland
17 followers 16 connections
Join to view profile
About
Posiadam wykształcenie prawnicze oraz wieloletnie doświadczenie w pracy w działach organizacyjnych, prawnych i marketingu zarówno w dużych spółkach, jak i podmiotach mniejszych.
Od kilku ostatnich lat moja praca zawodowa jest ściśle związana z marketingiem i branżą eventową. Zakres moich czynności dotyczy prowadzenia szeroko rozumianej polityki marketingowej tj. prowadzenia kampanii reklamowych i wizerunkowych firmy, kreowanie contentu w social mediach, organizacja eventów i imprez promocyjnych czy opracowywanie strategii i kierunków rozwoju firmy.
Jestem osobą wykształconą, komunikatywną z dobrze rozwiniętymi umiejętnościami organizacyjnymi i dużą wiedzą praktyczną.
Mógł zrobić zakup pod koniec lipca 2020 i sprzedaż do 15 sierpnia 2020 tam były obroty po kilka milionów i przekraczały próg 5% . Zaryzykował zarobił ma z czego zapłacić . Może teraz zbiera i powtórzy bez ryzyka.
Codziennie ktoś kupuje po 1 akcji. W jakim celu? Nie starczy mu życia, by wykupić nawet 5% akcji jeśli tak będzie zbierał. Czy w końcu pojawi się tu jakiś sensowny obrót? Powoli tracę cierpliwość (a jestem na lekkim plusie). Jeśli bym sprzedał pekasem to zwalę kurs, a to bez sensu. Kupić można każdą ilość: Przykład Energoinstalu i Sanwilu w ostatnim czasie pokazał, że mając większą kasę można podbić kurs na otwarciu, tylko po co? Zaraz i tak się pojawią ci, co grają na kilka groszy i sami oddają. Na giełdzie jest za dużo spółek, powinno być góra 100-200 z sensownym biznesem, przychodami i wynikami.