Ten co się w piątek rozpruł, to już raczej całkowicie się wysypał, a więc już więcej sypał nie będzie. Oby tylko innym gagatkom nie przyszło do głowy się rozpruwać.
Ja chyba od ponad pół roku mam zepsuty, bo wciąż nie widzę na nim 50 PLN. A oddawałem kilka razy już do naprawy, bo uważałem, że musi być z nim coś nie tak...
Co się miało tu wydarzyć już się stało. W przyszłym roku kurs wróci na 40 zł. Wiem jak dziwnie to teraz brzmi ale zobaczycie że tak będzie. Wiem więcej
Bardzo możliwe, i nawet wskazane, bo to być może będzie spowodowane emisjami, w tym dla szerokiego akcjonariatu, co tylko spowoduje zwiększenie płynności na spółce, która obecnie jest tragiczna.
Jak tam tańczący z kałamingą, nie masz telewizorka, to nie widziałeś pięknej sesji naszej perełki. Jeszcze trochę i delikatna korekta spowodowana działaniami Kuby rozpruwacza przejdzie do historii.
Piekna sesja? Ja je ….. bie …. 60k+ obrotu i wyciagniecie kursu na koniec najwyrazniej przez ciebie 6 szt nazywasz piekna sesja??? Bedzie piekło oj bedzie … nawet najlepszy srodek dla maluchow z aloesem tego nie ukoi …. Chle chle chle
Dnia 2023-06-21 o godz. 20:01 ~Sam-Obfajdas napisał(a): > Piekna sesja? Ja je ….. bie …. 60k+ obrotu i wyciagniecie kursu na koniec najwyrazniej przez ciebie 6 szt nazywasz piekna sesja??? Bedzie piekło oj bedzie … nawet najlepszy srodek dla maluchow z aloesem tego nie ukoi …. Chle chle chle
Ale ciebie perectum stomijka łatwo podpuścić, jak małolata....chłe chłe chłe Ale widzę, że panujesz nad emocjami, ciekawy czym to podyktowane, pewnie tym, że stoisz na peronku i nawołujesz przez megafon, by pociąg zawrócił, a on nie chce, więc niedługo trzeba będzie pakować kilka stacji dalej....chłe chłe chłe
Znowu kulą w płot, przecież to oferta dla ciebie stomijka, bo wiem, że jako ten jedyny zafajdany na tym wątku (patrz twój nick), swoją masz już na pewno dawno, dawno przepełnioną, wszak robisz do niej od ponad pół roku, więc rozumiem, że poszukujesz nowych obiektów do zapełniania, tak więc oferta jest jak najbardziej poważna, zawsze aktualna i, co najistotniejsze, nie droga, byś mógł podołać, gdyż wiem, że nieustannie dążysz do wyzerowania....chłe chłe chłe
Dnia 2023-06-20 o godz. 17:08 ~beznicku napisał(a): > A więc tak jak powyżej napisałem- jutro 145 zł.
Troszku się opóźniło, ale jednak dobiło i nawet przebiło, tak więc być może ktoś podrzucił przefajdanemu jakiś mały telewizorek, by to sobie zobaczył, bo bidulak wciąż zalany nawozem...hmm