• Szydło zagotowała się w PE. Krzyczała podczas swojego wystąpienia Autor: ~Mike75 [188.47.97.*]
    www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/szydło-zagotowała-się-w-pe-krzyczała-podczas-swojego-wystąpienia/ar-AA1cxQyW?ocid=msedgntp&cvid=b74703f62e59489ba3efd1a3fd32f7d5&ei=17

Ale zwykłych Polaków to już można okradać?
    Pani Minister Szydło!
    Ze względu na szacunek do kobiet nic więcej nie powiem!
    Natomiast bardzo lubię tą piosenkę, MOI UKOCHANI PISOWCY! Widzicie róźnicę między przesłaniem tej piosenki a Waszym Przesłaniem Pełnym Nienawiści ( szkoda, że TVPIS stała się TVPIS a nie telewizją publiczną ):
    Anna Jantar – Przetańczyć z Tobą chcę + tekst
    www.youtube.com/watch?v=SD1HOGAXHSw&list=RDoTx7wXaIZak&index=6

Dostrzegacie róźnicę między kłamstwem, złem, manipulacją, nienawiścią a miłością, empatią, zrozumieniem, pokonywaniem przeszkód? POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY1111!

• Re: Szydło zagotowała się w PE. Krzyczała podczas swojego wystąpienia Autor: ~Mike75 [188.47.97.*]
    MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Piszę do Was jak do ogółu Pisowców! Wiem, że tylko kilka osób pociąga za sznurki nienawiści i zniszczenia - czy naprawdę chcecie być członkami tej partii?
    POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!

P.S.
    Kiedyś PIS i jej ludzie będą rozliczeni - będzie to podobnie jak z PRL - mnie zastanawia jedno - po co jako Polacy, JEDEN NARÓD - szukamy cały czas różnic a nie tego co nas łączy ( PIS budował władzę na szukaniiu róźnic, na piętnowaniu, na nienawiści... - ale paliwo się kończy, bo większość Polaków to mądrzy ludzie ). Pozdrawiam.

• Re: Szydło zagotowała się w PE. Krzyczała podczas swojego wystąpienia Autor: ~Mike75 [188.47.97.*]
    Zmieńcie się Pisowcy póki czas!
    Gdzieś tam traficie po śmierci - ale po co samego siebie okłamywać????????????????
    Czy można być uczciwym tak jak Kapitan BOR, kttóry powiedział prawdę o wypadku Szydło?
    POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!

[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.