Komunikatu o uchwałach podjętych na WZA na tą chwilę spółka nie opublikowała. W najbliższym czasie powinniśmy poznać czy zarząd ma klasę czy nie. Zobaczymy jakie będzie podejście do akcjonariuszy mniejszościowych. Czekamy.
Łaski nie zrobią informacja musi się pojawić dla mniejszości akcjonariuszy też mamy swoje udziały i muszą podać kto ma to prowadzić dalej bo trzeba akcje przenieść do biura które się wszystkim zajmie.
Witam właśnie jestem po rozmowie z pracownikiem CNT która mówiła że jednak wybrali Nawigatora do prowadzenia Rejestru akcjonariuszy z tym że trzeba czekać na podpisanie umowy z nimi ale o wszystkim będzie pisane na stronie spółki o wszystkim bedo nas informować na bieżąco. Pani powiedziała że mniejszościowych akcjonariuszy jest ponad 1000 także kto ma wątpliwości to są rozwiane sprzedaż też nie jest skaplikowana tylko na umowe cywilno prawną oni we wszystkim pomogo jak ktoś będzie chciał sprzedać jeśli cena będzie odpowiednia. Tak że wiem że to nie ma sensu najmniejszego sprzedaż. Myślę że ci co czekali tak długo co rok będą zadowoleni z zysku spółki i podziału zysków.pozdrawiam wytrwałych.
Czy wiadomo jakie uchwały podjęto na walnym? Przeniesiono siedzibę? Jeżeli tak to będę miał blisko do firmy. Gdzie można sprawdzić jakie uchwały zostały podjęte na WZA?
Piszą aby odwiedzać ich stronę internetową bo tam będą znajdowały się informacje dla akcjonariuszy. Dodatkowo do listu dołączony jest kwestionariusz do wypełnienia przez akcjonariusza celem rejestracji