• pomału rusza sprzedaż za oceanem Autor: ~mistrzu [31.182.226.*]
     Spółka przygotowuje się na rozpoczęcie sprzedaży produktów za oceanem.
    - W perspektywie najbliższych miesięcy planujemy ruszyć ze sprzedażą suplementów diety w USA. Musieliśmy dochować wszelkich formalności oraz wytycznych regulatora. Jesteśmy na etapie realizowania pierwszego zamówienia. Mamy nadzieję, że sprzedaż na rynkach za oceanem wpłynie na naszą dywersyfikację geograficzną przychodów oraz ich poziom. – ocenia prezes Pharmeny.

https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20230529/pharmena-najlepszy-sprzedazowo-i-kwartal-w-historii-grupy
  • Re: pomału rusza sprzedaż za oceanem - "za parę" to do 9 miesięcy Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    "Jesteśmy na etapie realizowania pierwszego zamówienia".
    CO? przecież lokalna przychodnia lekarska z Boulder CO sprzedała już pierwszą partię Endoteliol na pniu. było to dwa miesiące temu (mistrzu poinformował o tym 4 kwietnia 2023 roku).
    przypominam - według Pharmeny, wtedy FDA jeszcze nie zatwierdziła sprzedaży w USA.
    mistrzu niedawno cytował email od Pharmeny informujący, że "Pharmena kończy etap formalny zgodnie z wymaganiami FDA". więc jak przychodnia zatrudniająca osiem osób go sprzedała? nielegalnie, bez stosownych zezwoleń? grozi to mega karą finansową i zakazem działalności.

czy ktoś tutaj nas robi w bambuko?

mistrzu, ty naprawdę nie widzisz tutaj totalnej ściemy? może nam to wytłumaczysz logicznie?
  • Re: pomału rusza sprzedaż za oceanem - "za parę" to do 9 miesięcy Autor: ~mistrzu [31.182.226.*]
    Rzeczywiście budzi to wątpliwości, nie wiem jak działają przepisy w USA.
    Pharmena nie informowała o rozpoczęciu sprzedaży Endotelio 1mna w USA - tu nic nie można zarzucić.
    Co wykombinował Boulder Longevity Institute???

• Re: pomału rusza sprzedaż za oceanem - "za parę" to do 9 miesięcy Autor: ~Wafelek [176.221.122.*]
    co wykombinował? i po co?
    jak sądzisz? i kto miał z tej tajemniczej "sprzedaży" korzyści?
    mistrzu, może spytasz Pani Zosi w Pharmenie o to? Pharmena powinna widzieć co robi spółka z którą nawiązała tak poważną współpracę.
  • Re: pomału rusza sprzedaż za oceanem - "za parę" to do 9 miesięcy Autor: ~mistrzu [31.182.226.*]
    Wafelek - korzyści to na razie nie ma nikt.

Oficjalnie Pharmena dogrywa formalności, żeby rozpocząć sprzedaż swoich produktów za oceanem. Ile to potrwa zależy od Pharmeny i FDA.

mistrzu - popatrz na wykres ; )
    wymyślasz teorie spiskowe, czyli według ciebie ktoś z Boulder Longevity Institute gra na akcjach Pharmeny, bzdura !!!!!!!!

mistrzu, ja nic nie wymyślam. patrzę tylko na to co sie dzieje i się dziwię całej sytuacji.
    sam wklejsz świeże info od Pharmeny "Musieliśmy dochować wszelkich formalności oraz wytycznych regulatora".
    Pharmena dochowuje formalności, a przychodnia nie dochowuje? No bo jak to możliwe, żeby miała Endotelio(l), jeśli Pharmena dopiero pracuje nad pierwszym zamówieniem "Jesteśmy na etapie realizowania pierwszego zamówienia"?
    a jeśli miała to jak może sprzedawać go bez stosownych formalności? sądzisz, że pozwoliliby sobie na takie ryzyko? i po co? żeby zarobić parę dolarów?
    są dwie różne wersje. jedna Pharmeny, druga Longevity Lunch Lab. LLC. obie są całkiem różne.
    pytanie: kogo wersja jest prawdziwa?

powtarzam: nie widzisz, że coś tu nie gra? i nie zastanawia cię dlaczego? jesteś inwestorem Pharmeny.
    Pharmena wróciła na ciągłe 3 kwietnia, kurs był wtedy około 6,10 zł a dzisiaj po 2 miesiącach możesz sprzedać akcje po 7 zł. I to są według ciebie te mega zyski??????
    Nie wiem na jakiej zasadzie Boulder sprzedawał Endotelio, może kupił jakąś próbną partię od Pharmeny i odsprzedał u siebie - i dlatego opakowanie było po polsku.
    mistrzu, "czy ty czytasz co ja piszę"? gdzie wspominam coś o "mega zyskach"?
    a co do twojego "możesz sprzedać akcje po 7 zł". czy spoglądałeś w arkusz zleceń?
    ile akcji można sprzedać po 7zł? dzisiaj, ani jednej. jeśli ktoś ma powyżej 1000 akcji to może się ich pozbyć za 5,96 złotego plus kilkaset wyżej. ogólnie powrót do obrotów z warzywniaka. dzisiaj jakiś mega inwestor zakupił 47 sztuk po 7,28 złotego. WOW.
    OK zakończmy dyskusję o domniemanej sprzedaży pierwszej partii Endoteliol w USA. czekamy te najbliższe miesięce zbliżające nas do sprzedaży w USA.
    kiedyś czekaliśmy na sprzedaż w Niemczech. ktoś mi przypomni jak zakończyła się ta sprzedaż? i ile wyniosły zyski?
  • Re: pomału rusza sprzedaż za oceanem - "za parę" to do 9 miesięcy Autor: ~Ja [46.148.148.*]
    "(...)kiedyś czekaliśmy na sprzedaż w Niemczech. ktoś mi przypomni jak zakończyła się ta sprzedaż? " Nawet opis na pudełkach w języku niemieckim nie zrobili...
    Ja, firma Menavitin GmbH sprzedawała produkty oparte o 1-MNA w niemieckich (nawet estetycznych) opakowaniach.
    https://www.instagram.com/menavitin/?fbclid=IwAR1IBav3m7yeJO98TPL4h5pSAJfwKP-WiQOTebCW3kkwd-0MDtJKfcW3PD4
    tak mistrzu, rusza P OOOOOOOOOOOOOOOOOOO M AAAAAAAAAA Ł UUUUUUUUUUUUUUUUU.
  • Re: pomału rusza sprzedaż za oceanem Autor: ~Kasia [37.120.215.*]

DITIX spada, spółka nie warta zainteresowania. Wykres pokazuje zmiane trendu na spadkowy, zasięg 1gr
[x]
PHARMENA -1,71% 3,44 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.