• Raport Roczny Autor: ~Inwestor [5.180.61.*]
    Wiem, ze duzo sie dzieje i wszyscy sie jaraja korekta oraz fala trolli.
    Ale dzis termin publikacji RR.
    Ja licze na: pozytywna opinie bieglego (niby oczywiste a ile budzi emocji jak cos tam jest nie tak albo jak sa zasyrzezenia lub brak opinii), dobre podsumowanie roku i byc moze kilka wskazowek gdzie jestesmy w glownych krokach milowych. List Zarzadu na pewno trzeba przeczytac bo on z reguly pokazuje nastroje.
    Duzo sie dzialo w 2022 i w ostatnich miesiacach wiec moze byc dobry raport.

A co do tego co sie dzieje ostatni coz, korekty sa jak spanie - byc musza. Malo kto na tej spolce stracil a Ci co kupowali pod 40zl jak chwile zaczekaja to sie odkuja. Fundamenty silne, prace ida jak po sznurku.
    Ja juz troche dokupilem bo dobra cena a czy bedzie jeszcze -5zl czy -2zl to dla mnie bez znaczenia.

W piatek wchodza akcje serii F. Ktos na pewno cos sprzeda ale pamietajcie ile osob i funduszy objelo te akcje (cos ok 30), obstawiam ze wiekszosc juz miala akcje z preIPO ktore so w onrocie od roku, wiec oni albo juz sobie czesciowo powylazili przy 35-40 i uzupelnia portfel tymi po 13zl albo to nie sa poziomy dla nich w ogole interesujace.

Jak to mawiaja “sell in May and go away”… ja bym powiedzial “sell in May i odkupuj w czerwcu”

Wszyscy po trochu mamy racje a jak bedzie to nie wiedza nawet najstarsi gorale.

Pozostaje trzymac sie ramy i zalozonego cela!

• Re: Raport Roczny Autor: ~Zibikor [46.204.76.*]
    Mam podobne myślenie w tej kwestii, czekamy na raport i na komercjalizację, jeszcze tylko z pół tora roku:)
    Pozdro
  • Re: Raport Roczny Autor: ~smutny [37.47.173.*]
    Niestety do komercjalizacji jeszcze daleka droga..
  • Re: Raport Roczny Autor: ~Zibikor [46.204.76.*]
    Co sądzicie o raporcie?? Jakie przemyślenia
  • Re: Raport Roczny Autor: ~polak [89.64.39.*]
    jest gitara wszystko napisane jak należy
  • Re: Raport Roczny Autor: ~Inwestor [5.180.61.*]
    Bardzo dobrze napisany raport, 3maja poziom! Jest pozytywna opinia audytors i to Grant Thorton wiec nie byle leszcz, na pewno ich mocno trzepali wiec przynajmniej wiemy ze w papierach wzorowo…
    Cyfry nie sa zle, w sumie strata w konsolidacji ok 4mln zl co daje przy ostatniej emisji 6mln zl prawie 1,5 roku kasy na luzie…
    Rosna im aktywa czyli buduja muskuly a to wazne przy ew sprzedazy…
    Te sprawy sadowe przeciwko nim (w tym ncbr) chyba sa mocno po mysli SDS bo ani biegly nie kazal walic tego w wynik ani oni (pisza ze maja opinie prawne gdzie sa w tych sprawach)…
    Dotacja Horyzont rozliczona wiec to ryzyko opisane przez Granta w opinii juz znika…
    Roczne raporty nie wyskakuja z jakimis tematami bo nie bardzo jest jak wiec jak dla mnie nic nas nie zaskoczylo, w papierach gra i buczy…
    Pozostaje przezyc 2 czerwca i łogien !
  • Re: Raport Roczny Autor: ~NOWY [5.173.89.*]
    Jak to powiadają punkt widzenia zależy od siedzenia :):):)
  • Re: Raport Roczny Autor: ~Ktoś [185.246.208.*]
    Dzieki Inwestor, a ty NOWY jak nic nie masz sensownego do napisania to bierz Alicję i spadaj na Genomtec, Tam się produkuj,
  • Re: Raport Roczny Autor: ~STARY [5.253.207.*]
    Ten NOWY to jakiś LEWY ;))))) Nagania na trupa Genomtec
  • Re: Raport Roczny Autor: rumuns [89.64.46.*]
    Ten ich Genomtec = gniot :)
    Tylko SDS, Medinice, Bioceltix i Noctiluca!!!
  • Re: Raport Roczny Autor: ~gospodarz_banana [84.17.55.*]
    Kumy ,czy wy widzicie jakieś spadki, myślicie ze profesorowie to ciemny lud oderwany od pługa i zaczną sypać po 30 zł jak mogą za rok sypnąć po 200zł, przecież oni najlepiej wiedzą co dzieje sie w spółce i od ich zachowania będzie można wyciągnąć wiosek ,czy opłaca się dalej trzymać akcje
  • Re: Raport Roczny Autor: ~Profesor [5.253.207.*]
    W zębach przyniesiesz po 25zł , a potem po 22 zł
  • Re: Raport Roczny Autor: ~NOWY [5.173.89.*]
    Pompowanie i wypluwanie :):):) a leszcz sie cieszy :)
    A kto ci, NOWY głos dał ? Do budy na Genomtec, Ale podrywać
    Dnia 2023-06-01 o godz. 10:04 ~Profesor napisał(a):
    > W zębach przyniesiesz po 25zł , a potem po 22 zł
    Tak właśnie wygląda inteligencja i pobożność ,tego ociemniałego pisowskiego kraju.

Profesora mi PO dało za mądrość w sprawach VAT i znajomość na paliwach
    Mam nadzieję, że przynajmniej teraz wiesz na kogo głosować profesorku.
  • Re: Raport Roczny Autor: ~Mario123x [31.61.241.*]
    @rumuns
    Ja bym do tego dorzucił jeszcze SCP.
[x]
SDSOPTIC 3,45% 6,00 2026-01-02 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.