• B3System bardzo dobry raport Autor: ~zorro [83.4.195.*]
    Czy w poniedziałek, jak zawsze po dobrej informacji, zleci na pysk?

Kto od ponad roku wywala akcje zaniżając kurs i ile jeszcze ich ma?

Kto w kwietniu zasypał akcjami wzrost kursu?
  • Re: B3System bardzo dobry raport Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]

prosze o link
  • Re: B3System bardzo dobry raport Autor: ~zorro [83.4.201.*]
    https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2008-11/GK_III_kw_2008_200811070000103534.pdf
  • Re: B3System bardzo dobry raport Autor: ~~dietaoptymalna.com [213.158.196.*]
    Spółka rzeczywiscie dobra, wyróżnia się (poza b.dobrymi przyrostami zysku netto i przychodów) normalnym zarządem.
  • Re: B3System bardzo dobry raport Autor: ~czapajewo [83.2.237.*]
    Można powiedzieć że jednostki zależne odrobily straty z dwóch poprzednich kwartalów- być może to wynik związany z sytemam informatycznym AIG. Wynik po 3 kwartałach robi się całkiem dobry. Jezeli 4 kwartał bedzie super a Frank mówi że prognozy 2,4 mln ? (to wiem z foru więc nie wiem) ma się wykonać no to byloby bbdobrze-tylko czy nie jest to jednak zbyt optymistyczne 1,3 mln w 1 kwartał? Wynik co prawda gorszy pewno po 3 kwartalch bedzie niż LSI ale od mojego Procadu pewno lepszy. Co do maksymalnego zrypania spółki to wiem już że jeszcze naprawdę można spaść dużo więcej !!!!!!!!(mój Procad wks 0,55- co odpowiada samej wolnej kasie którą mają). No ale chyba Wam się uda podskoczyć :) Miękki kacjonarjat już wyparował a zostali sami twardziele- nie ma spółki co prawda ale moze kiedy bede mial w portfelu - kto go wie te tegio tamten - narazie nie mam kasy.
    A co do Zarządu żeby nie bylo az tak milo- to coś chyba wywalali przy 2 pLN i te emisje dla wybrańców - wolalbym żeby kupowali po 2 i nie robili emisji dodatkowych akcji.
  • Re: B3System bardzo dobry raport Autor: ~KK [83.24.17.*]
    Bedzie odpał ale jak szeryf zdecyduje a nie Wy Hazardziści
    Hazard to masz na Atlantisach czy Krezusach tu spółka ma namacalną wartość, którą dzisiaj co po niektórzy mają w tylku wywalając ją za grosze. Idzie kryzys i tak do końca nie wiadomo co będzie i z tej perspektywy to każda spółka jest już b.ryzykowna szczególnie te które nie mają teraz kasy na dzialalność.
  • Re: B3System bardzo dobry raport Autor: ~KK [83.24.17.*]
    ktoś większy już zaczyna zbierać ale dopuki drugi nie dołączy to kicha drobnica kupi dziennie 3 tys i sprzeda a kurs mamy jak mamy. Czekam na niższy poziom bo wszytko możliwe chyba że zobaczę drugiego
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.