Można powiedzieć że jednostki zależne odrobily straty z dwóch poprzednich kwartalów- być może to wynik związany z sytemam informatycznym AIG. Wynik po 3 kwartałach robi się całkiem dobry. Jezeli 4 kwartał bedzie super a Frank mówi że prognozy 2,4 mln ? (to wiem z foru więc nie wiem) ma się wykonać no to byloby bbdobrze-tylko czy nie jest to jednak zbyt optymistyczne 1,3 mln w 1 kwartał? Wynik co prawda gorszy pewno po 3 kwartalch bedzie niż LSI ale od mojego Procadu pewno lepszy. Co do maksymalnego zrypania spółki to wiem już że jeszcze naprawdę można spaść dużo więcej !!!!!!!!(mój Procad wks 0,55- co odpowiada samej wolnej kasie którą mają). No ale chyba Wam się uda podskoczyć :) Miękki kacjonarjat już wyparował a zostali sami twardziele- nie ma spółki co prawda ale moze kiedy bede mial w portfelu - kto go wie te tegio tamten - narazie nie mam kasy.
A co do Zarządu żeby nie bylo az tak milo- to coś chyba wywalali przy 2 pLN i te emisje dla wybrańców - wolalbym żeby kupowali po 2 i nie robili emisji dodatkowych akcji.
Hazard to masz na Atlantisach czy Krezusach tu spółka ma namacalną wartość, którą dzisiaj co po niektórzy mają w tylku wywalając ją za grosze. Idzie kryzys i tak do końca nie wiadomo co będzie i z tej perspektywy to każda spółka jest już b.ryzykowna szczególnie te które nie mają teraz kasy na dzialalność.
ktoś większy już zaczyna zbierać ale dopuki drugi nie dołączy to kicha drobnica kupi dziennie 3 tys i sprzeda a kurs mamy jak mamy. Czekam na niższy poziom bo wszytko możliwe chyba że zobaczę drugiego