• POLNA Prawa do akcji Autor: ~A-a [83.26.193.*]
    OD KIEDY PDA POLNEJ BĘDĄ NOTOWANE NA GPW?
    Będę wdzięczna za odpowiedż.
  • Re: POLNA Prawa do akcji Autor: ~maniek [80.238.117.*]
    jeszcze nie wiadomo, liczą zapisy, przyznają akcje i myśle ze tak do końca roku napewno. Ale z drugiej strony patrząc na PP (ponad rok) to wszystko możłiwe:) Żart!
  • Re: POLNA Prawa do akcji Autor: ~Mistrzu [91.150.165.*]
    Nie jestem pewien ale mi sie wydaje ze od 19 listopada powinny byc notowane ,
    wszystko juz przyjete akcje maja byc przydzielone 18list to hyba od 19 notowane pda ale to tylko moje przypuszczenia:)
    a tak nawiasem niedługo bedzie 15zł jedna akcja i jak ktos wszedł w pp to gratuluje zysków w tym równiez sobie
    pozdrawiam
  • Re: POLNA Prawa do akcji Autor: ~mik [83.8.242.*]
    Widzę,że tzw. "inwestorzy" nie mogą doczekać się --
    wyścigu - kto taniej sprzeda !!!!!
    Mam Polną i jestem za tym - aby notowania PDA
    rozpoczęly się za ROK !!! To by sprzyjalo wzrostowi kursu.
  • Re: POLNA Prawa do akcji Autor: ~OłSTINPAłERS [93.96.98.*]
    ...i tak zbija kurs pod notowania PDA, zeby odebrac je po taniosci od rozgoraczkowanych, wiec nie ma co po proznicy sie rozwodzic ;-)
  • Re: POLNA Prawa do akcji Autor: ~polniq [89.77.162.*]
    ..zgadzam się z Tobą...na szczescie nie mam zamiaru brac udzialu w tym wyscigu...zainwestowałem na długi termin...:):) i wiem ze będzie dobrze :)
  • Re: POLNA Prawa do akcji Autor: ~OłSTINPAłERS [93.96.98.*]
    ...tylko sie tak zastanawiam ile czasu poswieca na zniechecenie niecierpliwych i odebranie im papiera po taniosci, tzn. jak dlugo sie bedzie kurs kisil na nizinach, na ktore pewnikiem zacznie sie wkrotce kierowac, bo przydzial PDA na dniach, wiec z notowaniami praw tez nie beda wiele czekali, no bo i po co skoro juz tyle czasu stracili na zatwierdzenie prospektu i wprowadzenie pipek do obrotu ?!?
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.