• Wzrost z niczego Autor: ~Obserwator [85.221.147.*]
    I to cieszy , akcja nr 2 rozpoczęta cel 65
  • Re: Wzrost z niczego Autor: ~Rade [89.64.14.*]
    O A kolega przyszedł z ci games ? Ale niespodzianka :D
  • Re: Wzrost z niczego Autor: ~Alicja [46.204.97.*]
    Nie z niczego tylko A dostali ISO i B na FB zaczynają sugerować przejście na główny parkiet
  • Re: Wzrost z niczego Autor: ~polak [89.64.39.*]
    https://cordis.europa.eu/article/id/443653-real-time-cancer-diagnosis-with-a-molecular-test-at-the-tip-of-a-probe?WT.mc_id=exp&fbclid=IwAR2p-prQPL0xYzJfNFBla1GkL6dgmGtSaeS6aZjjFXfMI-5oGu8oPLCwT8I
  • Re: Wzrost z niczego Autor: ~Obserwator [85.221.147.*]
    ISO to tak naprawdę trochę ściema, wiem jak to wygląda w mojej firmie. Sztuka jest nie dostać
  • Re: Wzrost z niczego Autor: ~Fan [172.225.187.*]
    tu się nie zgodzę...ISO9001 itp można załatwić w tydzień czyli kupić...
    pokażcie mi firmy, które mają ISO medyczne (13485) gdzie certyfikowany jest wg dyrektywy EU-MDR cały system zarządzania jakością wyrobu medycznego, w tym projektowanie, zakupy surowców do produkcji, sama produkcji, przechowywanie, transport, sterylizacja, itp itd.
    proces ISO medycznego to dla wielu firm nieosiągalny poziom a trzepanie wynika z tego, że na końcu jest szpital gdzie jak się coś stanie to jest jazda i zaczyna się szukanie kto winien.
    Scope to ma od lipca 2020 i wiemy czym to się skończyło równo 2 lata później :-)
    Na końcu nieważne ile im się z tym zeszło, ile ludzi musieli zaangażować, ile na to wydali - mając to mogą gadać z globalnymi koncernami, bez tego nie byłoby o czym z nimi gadać.
    A dla nas jako inwestorów/akcjonariuszy to jasny przekaz - wszystko tam chodzi procesowo jak trzeba....
  • Re: Wzrost z niczego Autor: ~Rade [89.64.14.*]
    Ale informacja o otwarciu punktu w USA w drugim kwartale powinna dać paliwo do dalszego.wzrostu.
    Na mabie dzisiaj piękny wynik.kwartalny ale mimo wszystko słabe wzrosty.
  • Re: Wzrost z niczego Autor: ~Obserwator [85.221.147.*]
    Nie z CI Games , miałem wrócić na xtpl ale tego nie zrobiłem i dobrze i wpadłem tutaj jakiś czas temu mam nadzieję że kwotową dogonią mój główny pakiet z synektika
  • Re: Wzrost z niczego Autor: ~MarkV [213.134.181.*]
    Wzrosty napędzane są NADZIEJĄ.
    To jest najsilniejszy dopalacz.
    SKY IS THE LIMIT
[x]
SDSOPTIC -7,27% 5,10 2026-05-19 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.