po dobrych wynikach w dół, heh uważałem się za cierpliwego człowieka ale chyba sie myliłem,patrząc co się dzieje chyba odpuszczę te spółkę,pozdrowienia dla akcjonariuszy.
niestety muszę się z Tobą zgodzić, ja Armaturę kupuję już prawie rok, i jakoś nie widać zmian, pocieszający jest fakt, że obroty dzisiaj małe, pewnie jeszcze trochę czasu minie zanim skończy się huśtawka
Inwestowanie nie polega na wyczekiwaniu spekulacyjnych wzrostów, spekulanci nie są zainteresowani spółką i nie podpompują jej kursu o 50% w ciągu dnia. Pozostaje czekać, cierpliwym trzeba być a nie pazernym :-)
Powiem tylko, że moim zdaniem Armatura da oczekiwany zwrot z inwestycji w średnim terminie.
25 mln plus 15 mln lacznej zaliczki nie moze powodowac by kurs spolki o wartosci 115 mln zl mogl rosnac.
Sadze ze nawet otrzymanie 86 mln lacznie w marcu nic nie znaczy-liczy sie tylko zysk netto z ten rok a ten zysk to bedzie tylko 8,2 mln zl wiec widza jak marnie sie dzieje w spolce.
moze bedze ciut lepiej w sierpniu po realizacji kolejenj zalczki na 24 mln za reszte gruntow w Krakowie-ale sadze ze to nie powod by rosnac gduy wszedzie taki kryzys.
Ale nie sadze by Armatura do tego czasu spadle wiecej niz Immoeast w tym roku-wiec wycena spoli raczej nie spadnie ponizej 6 mln zl.
pozdrawiam Armata