• I znów tradycyjnie Autor: ador [213.76.169.*]
    po dobrych wynikach w dół, heh uważałem się za cierpliwego człowieka ale chyba sie myliłem,patrząc co się dzieje chyba odpuszczę te spółkę,pozdrowienia dla akcjonariuszy.
  • Re: I znów tradycyjnie Autor: ~st [213.134.160.*]
    niestety muszę się z Tobą zgodzić, ja Armaturę kupuję już prawie rok, i jakoś nie widać zmian, pocieszający jest fakt, że obroty dzisiaj małe, pewnie jeszcze trochę czasu minie zanim skończy się huśtawka
  • Re: I znów tradycyjnie Autor: ~no tak-a jak [87.105.191.*]
    na koniec grudnia wplata zaliczki 25 mln zl...bedzie znowu zdziwienie
    no tak
  • Re: I znów tradycyjnie Autor: ~akcjonariusz_kranow [83.15.214.*]
    Inwestowanie nie polega na wyczekiwaniu spekulacyjnych wzrostów, spekulanci nie są zainteresowani spółką i nie podpompują jej kursu o 50% w ciągu dnia. Pozostaje czekać, cierpliwym trzeba być a nie pazernym :-)

Powiem tylko, że moim zdaniem Armatura da oczekiwany zwrot z inwestycji w średnim terminie.
  • Re: I znów tradycyjnie Autor: ~Armata [62.87.243.*]
    25 mln plus 15 mln lacznej zaliczki nie moze powodowac by kurs spolki o wartosci 115 mln zl mogl rosnac.
    Sadze ze nawet otrzymanie 86 mln lacznie w marcu nic nie znaczy-liczy sie tylko zysk netto z ten rok a ten zysk to bedzie tylko 8,2 mln zl wiec widza jak marnie sie dzieje w spolce.
    moze bedze ciut lepiej w sierpniu po realizacji kolejenj zalczki na 24 mln za reszte gruntow w Krakowie-ale sadze ze to nie powod by rosnac gduy wszedzie taki kryzys.
    Ale nie sadze by Armatura do tego czasu spadle wiecej niz Immoeast w tym roku-wiec wycena spoli raczej nie spadnie ponizej 6 mln zl.
    pozdrawiam Armata
[x]
ARMATURA 0,60% 1,68 2014-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.