Nie wiem jak to napisać w sposób poetycki - moja córka, która pisze wiersze pewnie by to zrobiła lepiej ode mnie! Nie żyjemy MOI UKOCHANI PISOWCY - nienawiścią. Wytykaniem błędów innym! I wskazywaniem grup nienawiści ( tak robił Hitler - wystrzegajcie się tego ). Budujemy! Pozostajemy pozytywni! I KOCHAMY! Kochamy Świat, ludzi, rozwijamy gospodarkę przez uczciwość, prawość, pomysłowość, know-how, równe traktowanie każdego człowieka i każdej firmy.
I tą piosenkę też lubię: Co bez miłości wart jest świat - Tadeusz Faliszewski / pełna wersja www.youtube.com/watch?v=XML3WjwlC_0
Co bez miłości wart jest świat To tak jak bez słoneczka kwiat Jak rybka bez wody Mahomet bez brody To zmarnowanie młodych lat Miast wódki wodę można pić A mimo to szczęśliwym być Bez ludzi dasz radę bez forsy dasz radę Lecz bez miłości trudno żyć Niech sobie ludzie o miłości plotą trzy po trzy Że ma dużo ciemnych stron że to jest za życia zgon A jednak w świecie bez niej jeszcze gorzej byłoby I dlatego każdy z nas kochać chce Co bez miłości wart jest świat To tak jak bez słoneczka kwiat Jak rybka bez wody Mahomet bez brody To tylko strata młodych lat Bez wódki można także żyć I mimo to szczęśliwym być Bez ludzi dasz radę bez forsy dasz radę Lecz bez miłości trudno żyć Na świecie każdy człowiek o coś stara się i dba Ten pieniędzy dużo chce ten się sławą kupić chce Lecz w pewnej chwili chętnie każdy odda to co ma Za maleńki jeden dźwięk kocham cię Co bez miłości wart jest świat To tak jak bez słoneczka kwiat Jak rybka bez wody Mahomet bez brody To tylko strata młodych lat Bez wódki można także żyć I mimo to szczęśliwym być Bez ludzi dasz radę bez forsy dasz radę Lecz bez miłości trudno żyć Bez wódki można także żyć I mimo to szczęśliwym być Bez ludzi dasz radę bez forsy dasz radę Lecz bez miłości trudno żyć
Stworzyliście mnóstwo zła - możecie jeszcze mając Władzę powiedzieć: przepraszam. Te słowo i tak przyjdzie - ale najpierw musicie siebie przeprosić, MOI UKOCHANI PISOWCY! Za zło, które sami sobie stworzyliście! Świat jest dobry.. I czeka na dobrych ludzi... Wy Pisowcy z Waszego postępowania Apostołów za bardzo nie przypominacie, bardziej wysłanników Szatana. Tą piosenkę też lubię: Miłość jak wino www.youtube.com/watch?v=rAKWfAwiuXI
Nie mój Drogi! Będę sobie chodził moimi ścieżkami i stękał tam gdzie chcę, nie jestem niewolnikiem Pisowców! To Pisowcy mnie okradli w sposób bezprawny wykorzystując do tego podległe im Instytucje Państwowe ! Które, notabene - MAJĄ CHRONIĆ ZWYKŁYCH POLAKÓW JAK NA PRZYKŁAD JA! A NIE OKRADAĆ ICH!