• Katarzyna Sobczyk - Mały Książę (Opole1967) HQ Autor: ~Mike75 [188.47.69.*]
    www.youtube.com/watch?v=JmsT1g20R9Q

To Wy MOI UKOCHANI PISOWCY decydujecie po czyjej stronie jesteście.. Czy Polaków czy tyranów....
    Ja tam kocham wolność, kocham ładne piosenki, kocham moje 2 psy... I kocham moją córkę o której jeszcze Świat poza Polską usłyszy:)/ I wierzę w nią!

POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
  • Re: Katarzyna Sobczyk - Mały Książę (Opole1967) HQ Autor: ~Mike75 [188.47.69.*]
    I pomimo tego, że macie MOI UKOCHANI PISOWCY - armię, policję, urzędników po swojej stronie!
    To ja wygram tą walkę!
    Bo to ja piszę prawdę, wierzę w prawdę, jestem prawdą...
    Będziecie musieli przeprosić...
    Nie mnie - ale POLAKÓW!

• Re: Katarzyna Sobczyk - Mały Książę (Opole1967) HQ Autor: ~Mike75 [188.47.69.*]
    I brawo dla NSA - nie wiem kto miał odwagę skierować pytania do TSUE - ale to znaczy, że w POLSCE są jeszcze POLACY!
    Że DUCH Broniewskiego czy Kościuszki nie zginął!
    Że są jeszcze w Polsce sędziowie, którzy wierzą w te same wartości, w które ja wierzę!
    NIECH ŻYJĘ POLSKA! Ale Polska - która jest dobra, która chroni obywateli i kocha ludzi -Polska, która buduje świat, jest otwarta dla obcych - Polska, które buduje ludzi! I która nie rzuca nikogo, bo jest SPRAWIEDLIWA!
    I POLSKA , KTÓRĄ SZUKA MIŁOŚCI I POKOJU! A jednocześnie pozostaje silna!
    POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY! Wy a propos - jesteście dzieciaki - które nie wiedzą czym jest miłość - być może wiecie czym jest nienawiść ale to nie powód, żeby prowadzić Naród za rękę!

Jak pomyślę o tym jednym z WAS, MOI UKOCHANI PISOWCY - który ciągnął tego biednego pieska za samochodem aż go uśmiercił..
    Jak można być tak okrutnym?
    Tą piosenkę też lubię:
    Rozszumiały się wierzby płaczące + tekst
    www.youtube.com/watch?v=wWqx94LArN0

P.S. Dla mnie taki pies -rozumie, kocha, czuje - jest jak człowiek - POZDRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY!
  • Re: Katarzyna Sobczyk - Mały Książę (Opole1967) HQ Autor: ~Volt [31.179.123.*]
    Idź stękać na pole, weź psy i wyganiaj się z nimi.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.