• Za chwilę INV zrobi 100% w 5 dni. SBE stabilnie do góry. Autor: ~Analityk [87.101.73.*]
    Potem będzie zbieranie tutaj. Spółki zależne
  • Re: Za chwilę INV zrobi 100% w 5 dni. SBE stabilnie do góry. Autor: ~inm [46.77.130.*]
    INM jak przekroczy 22-25 gr i popyt sie bedzie przestawial na 0,2 to i ruszy SBE nad 0,3 mocniej

Ale o wiekszych wzrostach bedzie mowa gdy INM urośnie nie 100% a 250-300% tak do poziomu 04-0,5 bo po prostu to INM buduje szpital za 40 mln czyli prawie 4 x wiecej niz CB+R Softblue no i nie ma tylu akcji w obrocie.
  • Re: Za chwilę INV zrobi 100% w 5 dni. SBE stabilnie do góry. Autor: ~Ta [194.15.121.*]
    Za 30 buduje i w długu za 30 :) nadal to wydmucha bez wartości
  • Re: Za chwilę INV zrobi 100% w 5 dni. SBE stabilnie do góry. Autor: ~Ta [83.238.171.*]
    I już niedługo mijanka pendolino inm wyprzedzi bankruta sbe. Gigant technologiczny inm podbijający świat swoimi pomysłami zasłużenie leci w kosmos. A ta padlina już wraca na swoje 24 grosze tak jak wczoraj pisałem. Mam zdolności przewidywania przyszłości. Prawdziwy Tadeusz Ta dla odróżnienia od niedorajda trolla Ta.
  • Re: Za chwilę INV zrobi 100% w 5 dni. SBE stabilnie do góry. Autor: ~Ta [31.61.179.*]
    Haha technologia stringów na łbie :)
    Nie znikaj 15.05 nagonie na bankruta to omówimy jak wyglada raport bankruta bez 1 fv w roku haha
  • Re: Za chwilę INV zrobi 100% w 5 dni. SBE stabilnie do góry. Autor: ~Ta [83.238.171.*]
    A na sbe ubieranie. Na wyścigi kto pierwszy kogo ubierze ten zwycięży. Na bankrucie to normalne bo nikt nie wierzy pudlowi. Za to pendolino inm będzie mijał sbe. Pomachajmy peronowiczowi niedorajdzie Ta. Boli wsiunia że technologiczny gigant inm oderwał się od podłogi wraz z klepką. Podziwiaj podziwiaj i kwicz.
    Prawdziwy Tadeusz Ta.
  • Re: Za chwilę INV zrobi 100% w 5 dni. SBE stabilnie do góry. Autor: ~Ta [31.61.179.*]
    Pięknie żebrzesz
    Gigant bankrutujący przecież w pn raportuje zyski ze sprzedaży stringów swojego naukowca haha
    Dzisiejsza sesja inm stała pod znakiem litościwego poczekania z kursem na peronowiczów. To niedorajda Ta może jeszcze jutro nawet wskoczyć na pokład i oczywiście zostać moim lokajem zarobkiewiczem na potentacie technologicznym inm. A tutaj na sbe ubieranie. Ktoś zna już wyniki? Strata będzie? Nie zdziwiłbym się. Nikt tego nie kupuje co mówi pudel. No chyba że niedorajda Ta.
    Prawdziwy Ta czyli Tadeusz byście mnie z nim nie pomylili.
  • Re: Za chwilę INV zrobi 100% w 5 dni. SBE stabilnie do góry. Autor: ~hahaha [94.254.177.*]
    nikt nie kupuje bo jest tak jak mówię od wielu miesięcy, że BEZ SKOKOWEGO WZROSTU KURSU AKCJI INVENTION nikt nie będzie kupował akcji SOFTBLUE.
    dziś korekta na INVENTIONIE a tu juz zaliczyli zjazd poniżej 30 groszy.

do czas aż INM nie przekroczy 30-40 groszy i odbuduje się popyt na lewej stronie od 20 groszy w górę to tu nie będzie trwałego powrotu nad 30 groszy.
    A trolle i wiszący na hakach SBE zamiast kibicować INM to na niego plują a co gorsze wchodzą na forum INM wypisując z zazdrości, że kurs rośnie bzdury szkodząc tak naprawdę samemu sobie bo pisząc źle o INVENTIONIE piszą źle o SOFTBLUE który ma tam udział ponad 45% a ostatnio jeszcze dokupił akcji za 1,5 mln, akcji takie kiepskiej spółki to skoro tak jak kurs SOFBLUE ma rosnąć skoro inwestuje tak słabo ;)
    hahahahaha
  • O bankrucie inm w faktach Autor: ~Ta [213.134.177.*]
    A ja mówię invenszyn jest bankrutem bez działalności i nie będzie nabierać wartości

Nawet Kierule to pokazują
    Drukują akcje za darmo nikt ich nie opłaca i te darmowe wywalają poniżej 0.3 ze słupa inwestora
    I dalej gdyby nie prokurator robili by tam emisje po 0.1 za którą sbe nic by nie zapłacił tylko rozliczył pożyczka ktora ma z tym wałowych poniżej 0.3 akcji
  • Re: O bankrucie inm w faktach Autor: ~tępićtrollaTa [94.254.177.*]
    Buhahaha
    Tak trollu Ta znów w ten monotematyczny belkot i powtarzane brednie I kłamstwa tak leszczu drukują sobie akcje i na słupa wywalają chyba te niedopuszczone do obrotu ha ha ha Nie wiem czym Ty się kierujesz ale nikt się na to nie nabiera jelonku w mokrych kalesonach
  • Re: O bankrucie inm w faktach Autor: ~Ta [31.61.182.*]
    Monotenatyczne są tylko machloje w invenszyn złodziejszyn

W poniedziałek dobrze wczytaj się w raport
    Wszak kierulowy przekręt wg własnych zapowiedzi jest już 3 lata po podbiciu świata swoim wirtualnym produktem
  • Re: fakty trollu Ta są takie Autor: ~Odp [94.254.177.*]
    Trollu jeszcze kilka razy pisałem że raport dla mnie nie ma żadnego znaczenia raport jest znany od dawna przychody będą 0 zł i strata pewnie pod 400 000 zł Już nie musisz straszyć tym raportem bo już ci się kończą argumenty więc trollu ci jeszcze raz powiem że to nie idzie gra od raport tylko idzie gra już pod zakończenie budowy jej rozliczenie to zwiększy wartość księgową spółki inwendion do 90 milionów złotych lekko licząc a tym samym z większą się również kapitały własne są w SBE bo konsoliduja ich wycena i to dlatego to SBE kupuje akcje invention a nie na odwrót bo wie że wartość inventiona będzie skokowo rosła i tylko pytanie czy to będzie za tydzień za miesiąc a może za trzy miesiące a ja mogę poczekać i pół roku bo wiem że ci co teraz kupują akcje inventiona po 20 groszy sprzedając tą Je pięć razy drożej chyba że poczekają i sprzedadzą 10 razy drożej.

A ty trollu możesz sobie kwiczeć ile chcesz Co pokazały ostatnie wzrosty 90% na Inwentionie ten twój bełkot i jęki przez cały weekend majowy nie miały żadnego znaczenia ćwiczysz tylko tam gdzie ci pozwalają a ja rozegrałem to wręcz wzorowo i spokojnie teraz sobie chwileczkę poczekam lokata mi się jednak kończy pod koniec maja i zdecyduje co dalej. Moze dokupie 3 k Orlenu pod dywidendę a moze za czesc kupię INM tyle ile będę chciał to zobaczysz kolejny mocny wzrost chyba że rynek sam pociągnie na to już niestety ani ty ani ja nie mam wpływu a jak spadnie to odkupię jeszcze więcej w tym samym zarobię jeszcze więcej.
  • Re: fakty trollu Ta są takie Autor: ~Alfarome [83.28.250.*]
    O to tu też misio szaleje.
    W/K po kreatywnej księgowości =/= kapitał, tego nie ma, są za to długi.
    Budynek sam z siebie nie rozpocznie żadnej działalności.
    Produkt, który miał przynosić rentowność przez sprzedaż dalej odłożony na jutro, czemu wierzyć teraz?
    Tej perełki zbieraj po PKC do oporu i trzymaj do zakończenia budowy, wszak tyle zarobisz, czemu masz pozbawić się takiego zarobku.
    Jak lekceważysz poprzednie ESPI, to czemu wierzyć w obecne?
    Stosujesz pokrętną logikę, ale czego się nie robi dla pieniędzy.
  • Re: Za chwilę INV zrobi 100% w 5 dni. SBE stabilnie do góry. Autor: ~hahaha [46.77.130.*]
    I na dociśnięcie trolla Ta do glebh jedyns co umue tl bzdurną wklejkę haha
    standard
  • Nagonie na bankruta Autor: ~Ta [31.61.182.*]
    A twój invenszyn umie tylko lewe espi które ja mu skasowałem zawiadomieniem do knf :)
[x]
SOFTBLUE 0,88% 0,23 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.