że ktoś na etacie (nie właściciel !!!) zarabia rocznie 43 mln zł ? a jego podwładny zaipierdala za 3800 brutto (!) zł na miesiąc ! nie jestem socjalistą ale takie dysproporcje po prostu mnie wukrwiają ! bo kto pracuje na zarobek Klimkowskiego ? jego żona, dzieci, wnuki, kochanka, NIE ! on dostaje taką kasę bo szeregowi pracownicy zaepirdalaja za miskę ryżu ! to oczywiście cytat z naszego premiera !
Popieram. Jak ktoś pierdnie to się cała Polska tym tygodniami zajmuje a tu totalna cisza. Nie ma tematu. Gdzie obecna władza gdzie opozycja.Wielkie hasła Suwerena Polska prawo i sprawiedliwość, cisza.
A reszta zarządu też milionowe zarobki. Ktoś może ma gotowe zestawienie? W sumie kilku krezusów z zarządu zarabia więcej niż wszyscy pracownicy razem wzięci? Cz to jest normalne?
Zawodowe płaczki, takie pytania zadaje się na walnym a nie tu na forum. Skoro dostali takie premie znaczy, że dla akcjonariuszy są tego warci, tak jak tyle warty jest ten od 3800.
Dnia 2023-05-11 o godz. 10:21 ~waldek napisał(a): > że ktoś na etacie (nie właściciel !!!) zarabia rocznie 43 mln zł ? > a jego podwładny zaipierdala za 3800 brutto (!) zł na miesiąc ! > nie jestem socjalistą ale takie dysproporcje po prostu mnie wukrwiają ! > bo kto pracuje na zarobek Klimkowskiego ? jego żona, dzieci, wnuki, kochanka, NIE ! > on dostaje taką kasę bo szeregowi pracownicy zaepirdalaja za miskę ryżu ! to oczywiście cytat z naszego premiera !
Waldek bo taka uczciwa jest ta obecna Polska, gdzie takiemu Klimowskiemu bedzie lepiej jak nie w złodziejskiej Polsce