• MIESZKO Autor: ~ttt [85.89.170.*]
    Ale raport jest super,a akcjie prawie darmo?
  • Re: MIESZKO Autor: jarkiz6969 [87.205.216.*]
    nadchodzi czas MIESZKA!!!!!
  • Re: MIESZKO Autor: ~Carlito_Sralito [86.63.101.*]
    wystarczy 200k zł i kurs będzie o 50% wyższy
  • Re: MIESZKO Autor: ~been [213.227.87.*]
    tam jest sypacz, który ma tego pare razy wiecej niz 200 k obserwuje go od 2,4 zł. wiec uwazajcie zeby nie wdepnac na minę. To jakis desperat, albo wie cos o spolce czego w najczarniejszych snach sie nie podziewamy
  • Re: MIESZKO Autor: ~fredzel [192.168.1.*]
    wie tyle ze nie moze puscic kursu
    a jak niemoze to znaczy ze cos jest pozytywnego na rzeczy
    troszke to pokretne rozumowanie i chcialbym zebys sie nie mylil. Od dawnaa mam MSO. Ale jak nie poradza sobie z zadluzeniem to slabsza koniunktura w najblizych 2-3 latach moze ich wykonczyc.
  • Re ile wyciekło...............????? Autor: ~zgroza [83.24.42.*]
    a jaką pensyjkę wziął za ten kwartał złodziejski zarząd ????????????????????? wiecie? co?
  • Re: Re ile wyciekło...............????? Autor: ~nostra [83.28.29.*]
    Wiem jaką , biorą jeszcze większe mało robiąc.A Mieszko wyniki super tzn . Zarząd się nie leni starają się jak mogą a czasy są ciężkie.
    Słodycze ludzie będą jeść zawsze bez względu na wszystko.
    Pozdrawiam słodko.
  • Re: MIESZKO Autor: ~dyziol [77.112.192.*]
    Wygląda na to że Mieszko nie powiedział jeszcze ostatniego słowa !!!
    Wyniki super... co przyniesie IV Q ??? Komuś bardzo zależy na spadku, tylko po co ?. Może jest konflikt interesów pomiędzy prezesem Moczulskim a Łotyszami, a może ktoś trzeci. Faktem jest że obecna cena jest wynikiem celowego działania. Wcale bym się nie zdziwił gdyby Łotysze dostali propozycję odkupienia pakietu Mieszka !!!
  • Re: MIESZKO Autor: ~nostra [78.88.18.*]
    Wtedy to juz będzie koniec bessy..Może być tylko lepiej
    w każdym razie swój cel osiągnęli. Akcje mają wartosć nominalną a akcjonariusze spółki nie mogą już patrzeć na wyroby mieszka. Jest w tym jakiś wielki przekręt, o któym już dyskutowaliśmy parę razy ale pojęcia nie mam o co chodzi. Gdyby spółka była na prawde silna fundametalnie wszedłby OFE albo inny. Na razie jest na liście bankruktów ale co mi tam nie tacy podnosili się z niebytu. Ja trzymam choćby z ciekawości jak się to wszystko zakończy.
  • Re: MIESZKO Autor: ~nostra [78.88.18.*]
    Spólkka ma się coraz lepiej a lista to dane na koniec 07 i 30.06.08.Wypracować w tym czasie taki zysk to dobrze spółce wróży. Spółka jest daleka od bankructwa.
  • Re: MIESZKO Autor: ~dyziol [77.112.192.*]
    Tak sobie spekuluję hipotetycznie że prezes uruchomił pośrednio lub bezpośrednio proces zrażania inwestorów do Mieszka (ani słychu o opcjach menedżerskich i brak obrony kursu w mediach, czy poprzez aktywne działania jak chocby kupno akcji na giełdzie) celem zmuszenia pasywnych Łotyszy do działania. Faktem jest że Mieszko nie ma kasy na przejęcie innej spółki z branży, a jest to wymażony czas.
    Zatem skąd kasa !!!
    Z emisji ....przy tym kursie to stryczek. Chyba że celowo zebrano z rynku papiery aby było łatwiej i taniej ?
    A może inwestor....??????????? Łotysze są jak ślepy i głuchy ( widac że ich to przerasta)
    ...jadę chyba za szybko
    Wczoraiszy i przedwczoraiszy wolumen wskazuje na celowe działanie, bo po co sprzedawać przed ogłoszeniem wyników. Ano może po to że już taniej nie będzie i zmiksować papiery podatkowo ma sens.
    Dobra już Was nie męczę idę zaplanować skok na bank celem zakupu ..................!!!
[x]
MIESZKO 0,00% 3,95 2014-11-25 17:00:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.