• Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~tomasz [81.190.77.*]
    czy ktos z was dlugoterminowcy i bardzo zaangazowani w papier akcjonariusze wie dlaczego tak wiele akcji stoi na sprzedaz ponizej 10zl??
    jak juz sie cos rusza na popycie to tu widze, ze na sile pojawia sie jakas przedziwna podaz na poziomie na ktorym ta podaz nie ma prawa patrzac racjonalnie sie pojawiac. Nie wiem ale raczej bardzo malo jest osob co po 9 zl sprzedaja z zyskiem.
    Czy tu idzie gra o jakas wymiane pakietow po niskiej cenie czy moze inne czynniki wplywaja na taka sytuacje, po za oczywiscie malym ff.
    I jeszcze jedno, czy docelowo to idziemy na 6-7 zl i wtedy odbijemy??
    Korci mnie juz enter ale ....
    dziekuje za odpowiedzi i dyskusje merytoryczna
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~Bartosz [193.201.167.*]
    Chodzi o to żebyś sprzedał za naście złotych i płakał ze szczęścia że pozbyłeś się tego "g....a".
    Pzdr
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: orion2244 [91.94.205.*]
    do Bartosz
    moje zdanie------------------- pewne osoby muszą zrobić .........( stratę )
    POTEM POLECIMY we wlaściwym kierunku

innego wytlumaczenia nie widzę ? he,he

pzdr

ps. informacji o tym co WIELCY menadzerowie zdzialali na obu kontynentach ..........też nie uświadczymy ?
  • kurs celowo zaniżany Autor: ~ameryk@777 [89.229.29.*]
    tego rodzaju spółki powinny opuścic parkiet, czy 5zł czy 7 zł to kurs sterowany ,marnie ,bo Wolx niemiecki fundy mocno podbiły a hanysy nie informują co było w RPA
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~Mario [79.185.186.*]
    Zgadza się kurs jest celowo zaniżany.Wszystkie zlecenia sprzedaży do 13,10 zł stoją tej samej osoby. Mam ten sam problem z Zetkamą. To trwa już ponad 7 miesięcy.Nie sprzedaję tylko po trochu kupuję.
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~ralf [90.156.64.*]
    oj spadnie to jeszcze trochę.
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~Bercik [83.13.5.*]
    ustawie sie gdzies w okolicy 5zeta na wieksza promocje bym nie liczyl a nawet nie wiadomo czy tyle ujrzymy anoz wpadnie :) kiedy wyniki za IVQ2008r? czekam najpozniej z zakupami w przed dzien podania wynikow wtedy biore perle niezaleznie od tego czy kurs bedzie po 5 czy 10zeta bo to i tak promocja jak bym kupil po 5zl bylbym w 7niebie he :D
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~ralf [90.156.64.*]
    znaczy, kolega Apacz?
  • 9-8-7-6-5-4 kurs Autor: ~ameryk@777 [89.229.13.*]
    5zł akcja Fasing to znaczy spółka ma i będzie miala słabe zyski albo kosmiczna manipulacja wezwanie tańsze
  • Re: 9-8-7-6-5-4 kurs Autor: orion2244 [91.94.186.*]
    do ameryk
    spokojnie skoro już tyle wytrzymaleś ?
    polecam więcej .............logicznego myślenia

jak myślisz ------przy dobrych wynikach za IV kw 2008 ( skonsolidowane ) ile będzie w/k
    moje zdanie > 22
    a po 2009 prognozuję w/k > 30 ostroznie

co do manipulacji masz rację ( gdybyś byl na miejscu osób blisko powiązanych ....WTEDY ,, ten kurs by ci chwilowo nie przeszkadzal

kolego...........o kursie decyduje m.in pan prezes he,he

W razie ewentualnego wezwania , odpowiedz sobie na jaką cenę będzie odpowiedż
  • Re: 9-8-7-6-5-4 kurs Autor: ~ameryk@777 [89.229.13.*]
    co to zysku to mam wątpliwosci za 4 kw.
  • Re: 9-8-7-6-5-4 kurs Autor: ~Mario [79.185.188.*]
    Panowie spokojnie jeżeli macie kasę powoli dobierać.Co do kursu to dużo spółek jest trzymanych.Patrzcie Rafamet, Hydrotor, Zetkama;Mam te spólki iwszystkie są trzymane tak jak FASING
    .
  • Re: 9-8-7-6-5-4 kurs Autor: ~Andrzej [87.205.163.*]
    Płaczecie że cena spółki jest niska i że ktoś zbija kurs, a gdy dziś była okazja i wraz z dwoma innymi graczami ustaliliśmy cenę na 10,85 / pierwszy który wycofał zlecenie 900szt - 9,88zł, a drugi który podbił kurs z 10,83 na 10,85 . To zobaczcie co się dzieje po ile teraz są zlecenia sprzedaży. Uważacie że ta spółka jest tak mało warta? Chcecie niższej ceny to sypcie zleceniami - chcecie wyższej to wycofajcie zlecenia. Poczytajcie wyniki spółka za 2008r. podwoiła zysk a cena akcji spadła dwukrotnie.
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~Andrzej [87.205.163.*]
    Płaczecie że cena spółki jest niska i że ktoś zbija kurs, a gdy dziś była okazja i wraz z dwoma innymi graczami ustaliliśmy cenę na 10,85 / pierwszy który wycofał zlecenie 900szt - 9,88zł, a drugi który podbił kurs z 10,83 na 10,85 . To zobaczcie co się dzieje po ile teraz są zlecenia sprzedaży. Uważacie że ta spółka jest tak mało warta? Chcecie niższej ceny to sypcie zleceniami - chcecie wyższej to wycofajcie zlecenia. Poczytajcie wyniki spółka za 2008r. podwoiła zysk a cena akcji spadła dwukrotnie.

• Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~ameryk@777 [89.229.13.*]
    a gdzie to pisze??jak razie to potencjalny bankkrut ,inwestycje chińskie mało rentowne ,nie spomijając o polsce
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~beeeee [85.128.62.*]
    Taaaak. kontrakt na 6 milionów, poprzedni na 20 milionów. bankrut?
    zyski i brak opcji, zakup czesci BP.. bankrut?
    masz? to sprzedaj. i masz z mańki.
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Czy Ty piszesz o FASING-u (podajesz dziwne kursy) czy pomyliłeś wątek?
    Pzdr
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~Mario [79.185.182.*]
    On pisał o Zetkamie.
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~ucho [87.239.216.*]
    Po raz kolejny na close zaniżono kurs Fasing i Rafamet też. Standard.
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~Bercik [83.13.5.*]
    wciaz wywalaja - zanizaja itp, itd dlatego narazie tego nei tykam niech walnie na 5zeta wtedy wezme po co brac teraz jak ktos sypie na sile to znaczy ze kurs jeszcze zleci nie walczcie z wiatrakami pozwolcie temu komus wykonac zadanie kazdy na tym skorzysta usrednicie sobie Fasinga na nizszym poziomie cenowym za kaske z innych spolek badz innego zrodla :)
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~NEMO [10.1.1.*]
    Bercik,przestan latac po watkach i wypisywac pierdy,akcje moga kosztowac nawet 1 zl a ty dalej nie kupisz tylko bedziesz czekal na 50 groszy,zrozum ze to nie jest spolka dla spekulantow i ktotkoterminowcow,gra idzie o duza stawke i jestem pewien ze cierpliwi zostana wynagrodzeni.Jest wielu chetnych do zakupow(jestem wsrod nich),yylko czekaja na wyjasnienie pewnych spraw no i co najwazniejsze klimat na gieldzie tez ma znaczenie.
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: krzysiekk2001 [192.55.37.*]
    "Przyczajony tygrys, ukryty smok".
    Od wczorajszego poranka, nie było żadnej transakcji.
    Ciekawe zjawisko.
    Co wy na to?
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~Mario [79.185.171.*]
    Przerzucili sami sobie ok 2000 .
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~re [77.253.89.*]
    nie przerzucili "sobie" bo część wpadła mnie, więc nie była to ustawiona transakcja
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~carbon oxygen [79.190.182.*]
    firma bankrut ,co za głupi udzielił kredytu ,,apel do prezesa zwal kurs do 4zł,takie gnioty powinno się eliminować z notowań giełdowych
  • Re:Ile wpadło==== Autor: ~Mario [79.185.185.*]
    Do re:To ile tobie wpadło?200-500?Z mojego punktu widzenia to była typowa transakcja na zaniżenie kursu iwywołania strachu u leszczy.
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~Bercik [87.205.50.*]
    do kapitana NEMO - kupie(juz niedlugo) na forum parkietu oglosze kiedy to bedzie i zobaczysz jak dlugo starczy mi cierpliwosci by to trzymasz nie jestem spekulantem i krotkoterminowcem(moze kiedys) teraz jestem dlugoterminowcem a zreszta po co pisze ide se polatac furka gdzies niz pisac jakies pierdy do osoby ktorej wogole nie znam nara :D
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~Zuza wymiata [213.134.160.*]
    O jakim wezwaniu piszecie , kto ma je ogłosić i na ile procent
  • Re: Spada i spada, konca nie widac==== Autor: ~lupus vulgaris [79.190.182.*]
    spółka banktrut,zaniżają poco ?jaki jest sens tej spółki na giełdzie ,gra jednego aktora
[x]
FASING -2,33% 12,60 2025-10-10 16:39:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.