czy ktos z was dlugoterminowcy i bardzo zaangazowani w papier akcjonariusze wie dlaczego tak wiele akcji stoi na sprzedaz ponizej 10zl??
jak juz sie cos rusza na popycie to tu widze, ze na sile pojawia sie jakas przedziwna podaz na poziomie na ktorym ta podaz nie ma prawa patrzac racjonalnie sie pojawiac. Nie wiem ale raczej bardzo malo jest osob co po 9 zl sprzedaja z zyskiem.
Czy tu idzie gra o jakas wymiane pakietow po niskiej cenie czy moze inne czynniki wplywaja na taka sytuacje, po za oczywiscie malym ff.
I jeszcze jedno, czy docelowo to idziemy na 6-7 zl i wtedy odbijemy??
Korci mnie juz enter ale ....
dziekuje za odpowiedzi i dyskusje merytoryczna
tego rodzaju spółki powinny opuścic parkiet, czy 5zł czy 7 zł to kurs sterowany ,marnie ,bo Wolx niemiecki fundy mocno podbiły a hanysy nie informują co było w RPA
Zgadza się kurs jest celowo zaniżany.Wszystkie zlecenia sprzedaży do 13,10 zł stoją tej samej osoby. Mam ten sam problem z Zetkamą. To trwa już ponad 7 miesięcy.Nie sprzedaję tylko po trochu kupuję.
ustawie sie gdzies w okolicy 5zeta na wieksza promocje bym nie liczyl a nawet nie wiadomo czy tyle ujrzymy anoz wpadnie :) kiedy wyniki za IVQ2008r? czekam najpozniej z zakupami w przed dzien podania wynikow wtedy biore perle niezaleznie od tego czy kurs bedzie po 5 czy 10zeta bo to i tak promocja jak bym kupil po 5zl bylbym w 7niebie he :D
Panowie spokojnie jeżeli macie kasę powoli dobierać.Co do kursu to dużo spółek jest trzymanych.Patrzcie Rafamet, Hydrotor, Zetkama;Mam te spólki iwszystkie są trzymane tak jak FASING
.
Płaczecie że cena spółki jest niska i że ktoś zbija kurs, a gdy dziś była okazja i wraz z dwoma innymi graczami ustaliliśmy cenę na 10,85 / pierwszy który wycofał zlecenie 900szt - 9,88zł, a drugi który podbił kurs z 10,83 na 10,85 . To zobaczcie co się dzieje po ile teraz są zlecenia sprzedaży. Uważacie że ta spółka jest tak mało warta? Chcecie niższej ceny to sypcie zleceniami - chcecie wyższej to wycofajcie zlecenia. Poczytajcie wyniki spółka za 2008r. podwoiła zysk a cena akcji spadła dwukrotnie.
Płaczecie że cena spółki jest niska i że ktoś zbija kurs, a gdy dziś była okazja i wraz z dwoma innymi graczami ustaliliśmy cenę na 10,85 / pierwszy który wycofał zlecenie 900szt - 9,88zł, a drugi który podbił kurs z 10,83 na 10,85 . To zobaczcie co się dzieje po ile teraz są zlecenia sprzedaży. Uważacie że ta spółka jest tak mało warta? Chcecie niższej ceny to sypcie zleceniami - chcecie wyższej to wycofajcie zlecenia. Poczytajcie wyniki spółka za 2008r. podwoiła zysk a cena akcji spadła dwukrotnie.
wciaz wywalaja - zanizaja itp, itd dlatego narazie tego nei tykam niech walnie na 5zeta wtedy wezme po co brac teraz jak ktos sypie na sile to znaczy ze kurs jeszcze zleci nie walczcie z wiatrakami pozwolcie temu komus wykonac zadanie kazdy na tym skorzysta usrednicie sobie Fasinga na nizszym poziomie cenowym za kaske z innych spolek badz innego zrodla :)
Bercik,przestan latac po watkach i wypisywac pierdy,akcje moga kosztowac nawet 1 zl a ty dalej nie kupisz tylko bedziesz czekal na 50 groszy,zrozum ze to nie jest spolka dla spekulantow i ktotkoterminowcow,gra idzie o duza stawke i jestem pewien ze cierpliwi zostana wynagrodzeni.Jest wielu chetnych do zakupow(jestem wsrod nich),yylko czekaja na wyjasnienie pewnych spraw no i co najwazniejsze klimat na gieldzie tez ma znaczenie.
do kapitana NEMO - kupie(juz niedlugo) na forum parkietu oglosze kiedy to bedzie i zobaczysz jak dlugo starczy mi cierpliwosci by to trzymasz nie jestem spekulantem i krotkoterminowcem(moze kiedys) teraz jestem dlugoterminowcem a zreszta po co pisze ide se polatac furka gdzies niz pisac jakies pierdy do osoby ktorej wogole nie znam nara :D