• Kawał Autor: ~Lawin [185.222.7.*]
    Przychodzi Mati do lekarza i mówi : Panie Doktorze akcje mi lecą , niech Pan pomoże nie wiem co robić. Doktor na to : od jak dawna ma Pan te objawy. Od czasu covida Panie Doktorze odpowiada przerażony Mati . Doktor stwierdza : musimy zobaczyć Pana wyniki. Patrzy w sprawozdania i mówi : wyniki ma Pan dobre z Pana po prostu jest Simulator. :)
  • Re: Kawał Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Dobre ...
  • Re: Kawał Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Ja też znam kawał. Są na tym forum golasy które chcą kupić Ulta po 5 Zeta. Buachachaa....
  • Re: Kawał Autor: ~Cierpliwy [88.156.212.*]
    Kawał Lawina dobry :) Twój dowcip Rafallusosie nieśmieszny. Ale wiesz co jest śmieszne? Że te golasy w końcu kupią ulta po 5 zeta i będą się z takich jak ty śmiali do rozpuku :) :) A najlepsze będzie w tym to że tym golasom po 5 zeta będą sprzedawać ostatecznie tacy marzyciele jak ty :) :) :)
  • Re: Kawał Autor: ~Lawin [185.222.7.*]
    Up
  • Re: Kawał Autor: ~Budda [188.147.13.*]
    Kawał dobry. Łapka w górę......ale p. Cierpliwy jak będzie po 5 to skupie tyle akcji od ciebie że uśrednie na 6.20 i to od takich jak ty.
  • Re: Kawał Autor: ~wujek [88.156.212.*]
    Buda, po 5 ziko to będą sprzedawać tacy naiwniacy jak ty, którzy kupowali jak frajerzy powyżej 15 zł i teraz jak widzę już nerwowo nie wytrzymują przy 13 zł a co dopiero jak będzie połowę niżej :)
    Kupować będę ja i inni cierpliwi od ciebie i tobie podobnym :)
    Wy będziecie od nas odkupować dopiero jak wzrośnie a my będziemy realizować zyski :)
    A teraz Buda wracaj do budy i tam sobie poszczekaj kundlu :)
  • Re: Kawał Autor: ~Budda [188.147.13.*]
    U nerwy puściły stryjkowi hienie...takie dyrdymały to możesz swoim pchłom opowiadać. W budzie to pewnie sam mieszkasz i marzysz o mieszkaniu. Za cieńki w uszach jesteś wujaszku IP nowe sobie wyrób bo cuchniesz cwaniactwem na odległość
  • Re: Kawał Autor: ~ciocia [88.156.212.*]
    No radzę ci buda lepiej wujka posłuchaj i dokup sobie te kilkadziesiąt akcji jak na 5 spadnie. Wtedy ta średnia ci się 6 zł zrobi i później całość sprzedasz na podbitce bo do 8 zł powinno po huntinku za kilka lat wzrosnąć jak w końcu ten trajler wypuszczą. Nie tylko nie stracisz ale może i na jakąś grę zarobisz, może na tifa dwa jak będzie w promocji, bo do tego czasu powinien stanieć.
    Żona mówi do Matiego dzisiaj są moje urodziny zaraz przyjdą goście zajedź jeszcze po ciastka. Mati bez zbędnej zwłoki wychodzi z domu. Nie ma go dość długo , wraca z pustymi rękami kiedy goscie juz są , żona zdziwiona mówi : co się stało , gdzie masz ciastka ? Mati zrezygnowany odpowiada : byłem po niego ale powiedział ze nie przyjdzie bo nie ma czasu robi grę :)
    Up
[x]
ULTGAMES -0,67% 14,80 2026-05-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.