• Panie Rafale, kiedy trailer? Autor: ~BIG_SHORT [178.43.151.*]
    Dzień dobry Panie Rafale,

Kiedy moglibyśmy spodziewać się ujawnienia jakichkolwiek informacji o Ultimate Hunting? Lub kiedy możemy się spodziewać informacji na temat ujawnienia informacji o Ultimate Hunting?

Pozdrawiam,
    BIG_SHORT
  • Re: Panie Rafale, kiedy trailer? Autor: ~Wędkarz [89.64.6.*]
    Wszyscy czekają - tyle razy było wcześniej mówione, że idzie dobrze - dlatego społeczność mówi sprawdzam. To naturalne- ludzie chcą czegoś namacalnego. Inaczej będą wątpić w powagę projektu. Nie ma co się obrażać.

Jak dla mnie po trailerze - odpowiedniej jakości- zespół niech pracuje ile trzeba, żeby oddać dopracowany produkt- wishlista nie musi być wcale pół roczna, można jak Contraband - pobudzić nową wishliste.

Mnie interesuje, też dlaczego tyle błędów popełniono przy UF2 i dlaczego tyle to wszystko trwa. To druga część flagowego produktu i dotychczasowy deveplopment budzi niepokój. Zamiast dobrze zarabiać na produkcie myśleć o roadmapie i DLC to temat się wlecze niemiłosiernie. Dlaczego problemy w zespole wyszły tak późno ?

Jako akcjonariusza mnie ostatni czat pozostawił w niedosycie.

Życzę zdrowia i powodzenia
  • Re: Panie Rafale, kiedy trailer? Autor: ~bananowototak [88.156.212.*]
    No przecież było powiedziane że będzie jak będzie, no chyba że nie będzie to wtedy nie będzie i generalnie nie interesujta się.
    Póki co zlikwidowane zostały przeróżne spółki wchodzące w skład grupy kapitałowej i trzeba teraz się skupić na pozakładaniu nowych spółek, bo przecież nie od dziś wiadomo że najwięcej zarabia się na robieniu spółek a nie gier.
  • Re: Panie Rafale, kiedy trailer? Autor: ~Niko [5.173.104.*]
    A ja myślę że hunting pójdzie do piachu. Projekt ich przerósł. Skoro przez kilka lat nie potrafią zrobić trailera i karty Steam i teraz prezes się wypowiada że jeszcze przed tym tytułem daleka droga i szukają współwodawcy to ja myślę że sami już to czują w kościach i tylko czekać aż to głośno powiedzą i wydadzą jakieś oświadczenie. Oczywiście chciałbym się mylić ale trzeba patrzeć realnie. Jeśli projekt ma być wtopą i studnią bez dna to trzeba lepiej w pewnym momencie odciąć finansowanie i uciąć straty.
  • Re: Panie Rafale, kiedy trailer? Autor: ~Rafaelitos [91.123.188.*]
    Panie Rafale. Jeśli Pan czyta czasem forum bankiera to przyłączam się do prośby BIG SHORT.
  • Re: Panie Rafale, kiedy trailer? Autor: ~buahahaha [88.156.212.*]
    Próżne wasze jęki i skamlenia :)
    12zł
    11zł
    10zł
    9zł
    8zł
    7zł
    6zł
    5zł
    4zł
    3zł