MOI UKOCHANI PISOWCY! Przyznam, że się stęskniłem za Wami! Jak mnie wreszcie wsadzicie za pisanie prawdy - chcę, żebyście wiedzieli, że sam w 4 klatkach nie będę. Będzie ze mną oczywiście Bóg... A propos moja siostra wygrała pierwszą sprawę w NSA i mam nadzieję, że również moją sprawę w NSA poprowadzi z sukcesem do końca! Trzeba wierzyć w sprawiedliwość! Swoją drogą ci Włosi mają ładne piosenki...
Jak sobie przypomnicie genezę piosenki Bella Ciao... Czemu ja tak często używam jako broni tej piosenki? Jest to piosenka antyfaszystowska, MOI UKOCHANI PISOWCY! Przegracie to MOI UKOCHANI PISOWCY! Ilość zła i demonów, które stworzyliście - nawet jak na polityków - jest zbyt wielka!
MOI UKOCHANI PISOWCY - taka skromna uwaga od zwykłego Polaka.. Mnie jak wsadzicie ( za pisanie prawdy Hilter i jemu podobni wsadzali ) ja naprawdę będę czuł Boga blisko... Ale jak wsadzą po stracie Władzy przez Was... Tam Boga w Waszej celi nie będzie, ale ciekawy demon od czasu do czasu zajrzy! To macie gwarantowane! Aha - to piosenkę też lubię: Barbara Rylska - Bubliczki (TVP 1961) www.youtube.com/watch?v=wKQSqiWqSZk
Tym ciekawym demonem, który Was odwiedzi w Waszych możliwych celach ( mnie skrucha i zadośćuczynienie by wystarczało ale to nie ja będę decydował ) - MOI UKOCHANI PISOWCY - będzie Wasze odbicie lustrzane. Ja tam bym Wam przebaczył tą olbrzymią ilość krzywd, którą wyrządziliście mi - ale inni też muszą przebaczyć. Nie zbudujecie Świata na kłamstwie i manipulacji - MOI UKOCHANI PISOWCY! Powoli prawda zaczyna się wylęgać z plagi kłamstwa ( Kapitan BOR + inni ). Tą piosenkę też lubię, MOI UKOCHANI PISOWCY ( wiadomo - Marta Mirska )! Hej, chłopcy www.youtube.com/watch?v=SNxmxSrBb7g
I jeszcze jedni MOI UKOCHANI PISOWCY! Wracam do Quo Vadis Sienkiewicza. Czy taki Święty Piotr przejąłby się możliwością aresztowania przez skorumpowaną i zastraszoną prokuraturę Ziobry ( w jego czasach to była prokuratura Nerona ). NIe wydaje mi się! Pozdrawiam Was MOI UKOCHANI PISOWCY! Pewnie Was nie zmienię - ale przynajmniej na forum IDEI BANK nie ma już kłamstw, pomówień pisanych przez ludzi, którym płaciliście z pieniędzy POLSKICH PODATNIKÓW! ( oczywiście wbrew prawu, to jest sprzeniewierzenie pieniędzy publicznych ) Takie moje małe zwycięstwo!