• Bella Ciao - ORIGINALE Autor: ~Mike75 [188.47.42.*]
    www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo

MOI UKOCHANI PISOWCY! Przyznam, że się stęskniłem za Wami!
    Jak mnie wreszcie wsadzicie za pisanie prawdy - chcę, żebyście wiedzieli, że sam w 4 klatkach nie będę. Będzie ze mną oczywiście Bóg...
    A propos moja siostra wygrała pierwszą sprawę w NSA i mam nadzieję, że również moją sprawę w NSA poprowadzi z sukcesem do końca! Trzeba wierzyć w sprawiedliwość!
    Swoją drogą ci Włosi mają ładne piosenki...
  • Re: Bella Ciao - ORIGINALE Autor: ~Mike75 [188.47.42.*]
    Jak sobie przypomnicie genezę piosenki Bella Ciao...
    Czemu ja tak często używam jako broni tej piosenki?
    Jest to piosenka antyfaszystowska, MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Przegracie to MOI UKOCHANI PISOWCY! Ilość zła i demonów, które stworzyliście - nawet jak na polityków - jest zbyt wielka!
    MOI UKOCHANI PISOWCY - taka skromna uwaga od zwykłego Polaka..
    Mnie jak wsadzicie ( za pisanie prawdy Hilter i jemu podobni wsadzali ) ja naprawdę będę czuł Boga blisko...
    Ale jak wsadzą po stracie Władzy przez Was... Tam Boga w Waszej celi nie będzie, ale ciekawy demon od czasu do czasu zajrzy! To macie gwarantowane!
    Aha - to piosenkę też lubię:
    Barbara Rylska - Bubliczki (TVP 1961)
    www.youtube.com/watch?v=wKQSqiWqSZk
    Tym ciekawym demonem, który Was odwiedzi w Waszych możliwych celach ( mnie skrucha i zadośćuczynienie by wystarczało ale to nie ja będę decydował ) - MOI UKOCHANI PISOWCY - będzie Wasze odbicie lustrzane.
    Ja tam bym Wam przebaczył tą olbrzymią ilość krzywd, którą wyrządziliście mi - ale inni też muszą przebaczyć.
    Nie zbudujecie Świata na kłamstwie i manipulacji - MOI UKOCHANI PISOWCY! Powoli prawda zaczyna się wylęgać z plagi kłamstwa ( Kapitan BOR + inni ).
    Tą piosenkę też lubię, MOI UKOCHANI PISOWCY ( wiadomo - Marta Mirska )!
    Hej, chłopcy
    www.youtube.com/watch?v=SNxmxSrBb7g
    I jeszcze jedni MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Wracam do Quo Vadis Sienkiewicza.
    Czy taki Święty Piotr przejąłby się możliwością aresztowania przez skorumpowaną i zastraszoną prokuraturę Ziobry ( w jego czasach to była prokuratura Nerona ).
    NIe wydaje mi się!
    Pozdrawiam Was MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Pewnie Was nie zmienię - ale przynajmniej na forum IDEI BANK nie ma już kłamstw, pomówień pisanych przez ludzi, którym płaciliście z pieniędzy POLSKICH PODATNIKÓW! ( oczywiście wbrew prawu, to jest sprzeniewierzenie pieniędzy publicznych ) Takie moje małe zwycięstwo!
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.