• Gdzie ta Autor: ~Lego [5.173.147.*]
    2 z przodu bo czekam i nic muchy się nie ganiaja
  • Re: Gdzie ta Autor: ~U4 [37.30.120.*]
    Kupisz powyżej 2. Już w maju tego roku.
  • Re: Gdzie ta Autor: cmpunk [31.61.231.*]
    Lego, wyluzuj, nie zamieniaj się w mroza :-).
    A muchy będą latać, jak już ruszy pandemiczna machina, białych robaków na ryby nie zabraknie ;-).
  • Re: Gdzie ta Autor: ~Lego [5.173.147.*]
    Właśnie zebrałem po 1.68
    Dnia 2023-04-24 o godz. 10:28 ~Lego napisał(a):
    > Właśnie zebrałem po 1.68

No i git :-).
  • Re: Gdzie ta Autor: mroz [77.87.2.*]
    robaka to ty masz cempek w gaciach skoro siedzisz na tej perle 18 lat buahaha zamiast zarabiać i korzystać z życia.
    wiem tobie nie o to chodzi, masz co miesiąc stalą pensję a tu to czekasz aż będzie grubo buahahaah jesteś jak nasz prezydent jak to pisał o nim jeden pisarz :)
    A skąd ty wiesz, że mam stałą pensję? Znowu puszczasz wodzę fantazji. I korzystaj z życia, bo niedługo fit for 55 ci to uniemożliwi ;-).
  • Re: Gdzie ta Autor: mroz [46.134.184.*]
    coś tam kiedyś mruczałeś o swojej średniej na perle w okolicach 2,5 i że masz stałą pensję jako wózkowy pod marketem.
    a i dobrze ci radze zmień kanał w telewizorze...
  • Re: Gdzie ta Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    O wózki to scetta pytaj :-).
    Telewizji nie oglądam, bo pewnie poleciałbym się dziabać. Zostawiłem to dla innych.
    no widzisz a ja oglądam, odpowiednio filtruje i pomimo hulajek do wygrania i innych "celebrytów" promujących też się nie zaszczepiłem. Nie sądziłem, że telewizja ma na ciebie taki wpływ, że sam nie potrafisz myśleć co jest dobre a co nie.
    No ale z drugiej strony jak masz to robić jak 18 lat jesteś na sanwilu ;)
    Wyciągnij wnioski- skoro nie oglądam, to znaczy, że myślę.
    To masz duże szczęście, że się nie dziabnąłeś, i szczerze gratuluję, bo w sumie nie wydałeś na siebie wyroku z odroczonym wykonaniem.
    Powtarzam jeszcze raz- kolejna "zaraza" to nie będzie katar. Według tego, czym nas raczą w mediach, może to być tzw. Marburg, grzyb zombie (candida auris), czy coś innego. Śmiertelność może wynieść ponad 50% i to by się pokrywało z ilością dziabniętych. Idealny sposób na przeludnioną planetę.

nie wierzę w to tak samo jak w to że buchaj przestanie oszukiwać...
    Dnia 2023-04-24 o godz. 22:52 mroz napisał(a):
    > nie wierzę w to tak samo jak w to że buchaj przestanie oszukiwać...

To sprawdź sam. Ja też nie wierzyłem, dopóki nie wziąłem telefonu do ręki. Nawet w testach donosowych pchali niespodzianki. Niedawno właśnie uświadomiłem pewną dziewczynę- świadoma, ale się testowała, pokazałem wszystko- czarno na białym.
    A co do Buchaja... Absolutnie daleko mu do prezesa marzeń i go nie bronię i nie mam zamiaru... Chowa kasę, ale jedna rzecz jest dobra- na trudne czasy, które nadchodzą, będzie miał kapitał. Firma nie splajtuje, chyba, że zrobią taki krach, ale to padnie wszystko, nawet najlepsze perełki.
    Niedługo wojna na wUkrainie może się skończyć, narracja siadła, zobacz, jak Coal Energy ruszył. Bez powodu, bo spółka przynosi ogromne straty. To są emocje. To samo może być z cowidówkami, jak już coś z pandemią ruszy. Nikt nie będzie patrzył, kto jest prezesem. A Merc może poszybować na nowe maksima. Także mroz, nie kłóćmy się, jedziemy na tym samym wózku i czekamy na to samo.
  • Re: Gdzie ta Autor: ~J-23 [31.61.233.*]
    Jesteś idolem , wielbi cie tłum ,....
    Poranna (4:58) WITAJ/ŻEGNAJ zmiano to życie me
    Znasz datę i godzinę Gdy świat się zacznie bać (wirusy, bakterie, 50% zgonów itp)
    Zamki na piasku (idealnie pasuje do "holdu" snw) ,... itd

wcpunk,
    co tam ciekawego słychać na STRÓŻÓWCE , bo na plac z wózkami przed SUPERmarketem to jeszcze za wcześnie

• Re: Gdzie ta Autor: cmpunk [31.61.229.*]
    Dnia 2023-04-25 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a):
    > Jesteś idolem , wielbi cie tłum ,....
    > Poranna (4:58) WITAJ/ŻEGNAJ zmiano to życie me
    > Znasz datę i godzinę Gdy świat się zacznie bać (wirusy, bakterie, 50% zgonów itp)
    > Zamki na piasku (idealnie pasuje do "holdu" snw) ,... itd
    >
    > wcpunk,
    > co tam ciekawego słychać na STRÓŻÓWCE , bo na plac z wózkami przed SUPERmarketem to jeszcze za wcześnie
    >

Scettuś, jako wierzący powinieneś wiedzieć, że kto rano wstaje, temu pan bóg daje x-D.
    Nie każdy musi o 5 rano wstawać do roboty, nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę. O wirusach i bakteriach pogadamy, jak już się spektakl zacznie, będziesz wtedy mógł opowiedzieć własne doświadczenia, jeśli zdążysz :-).
  • Re: Gdzie ta Autor: ~J-23 [31.61.233.*]
    Dnia 2023-04-25 o godz. 09:39 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2023-04-25 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a):
    > > Jesteś idolem , wielbi cie tłum ,....
    > > Poranna (4:58) WITAJ/ŻEGNAJ zmiano to życie me
    > > Znasz datę i godzinę Gdy świat się zacznie bać (wirusy, bakterie, 50% zgonów itp)
    > > Zamki na piasku (idealnie pasuje do "holdu" snw) ,... itd
    > >
    > > wcpunk,
    > > co tam ciekawego słychać na STRÓŻÓWCE , bo na plac z wózkami przed SUPERmarketem to jeszcze za wcześnie
    > >
    >
    > Scettuś, jako wierzący powinieneś wiedzieć, że kto rano wstaje, temu pan bóg daje x-D.
    > Nie każdy musi o 5 rano wstawać do roboty, nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę. O wirusach i bakteriach pogadamy, jak już się spektakl zacznie, będziesz wtedy mógł opowiedzieć własne doświadczenia, jeśli zdążysz :-).

wc****,
    I dlatego napisałem WITAJ/ŻEGNAJ , bo ty o 5:00 - czy 6:00 kończyłeś dyżur/zmianę
    Te same głodne kawałki , to pisałeś rok temu jak miała się rozkręcić pandemia/wirus Nr 5 czy 6 ? i wg ciebie już miałem/powinienem umrzeć 5 czy 6 razy ,...
    Zjedz SNICKERSA lub zażyj leki i przestań powtarzać te bzdety na okrągło od 2 lat o KOKOSACH na snw dzięki wirusom, pandemii itd
  • Re: Gdzie ta Autor: cmpunk [31.61.229.*]
    Scettuś, nie mówiłem ci, że umrzesz w konkretnym terminie. Po prostu masz przed sobą bardzo krótki czas, a kiedy się zakończy- nie ja o tym zdecyduję. Standardowo mówi się o okresie do max 10 lat, im więcej dawek, tym szybciej. Niektórzy schodzą po kilkunastu minutach, jeszcze w poczekalniach, ale to malutki odsetek.
    Jeszcze raz podkreślam- to nie jest pandemia, to jest "pandemia", czaisz różnicę? Wiesz, co to znaczy, jak się przeziębienie zareklamuje w odpowiedni sposób?
    Jeśli nie, to posłuchaj sobie jednego z najbardziej wybitnych, belgijskich "wirusologów", który poprowadził wspaniały wykład:
    https://www.youtube.com/watch?v=FjxHoUyiAM8
[x]
SANWIL 0,00% 1,32 2026-05-22 09:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.