Zaczniesz do kogoś sapać. Że w twaą perłę inwestuje 5 czy 10 tysięcy to przestań od lat podbijać kurs 1 akcją
A dwa jeśli ktoś przed espi o fabryce podbijaniu linki w Google i płaci za pozycjonowanie to znaczy jedynie że liczył na NOWYCH którzy widząc podbicie o te 20% wygogluja sobie co to jest to saule a potem lykna jak ty 3 lata czy tam 2 lata temu temat. Ja owszem może o giełdzie mam prawie zerowe doświadczenie o tyle na rozkminianiu przestępców i oszustów juz spore. I tu nie pisze o saule bo oni mogli by niektórym z nich buty wiązać. Zresztą co tam się dzieje nie wiem ale wiem czym karmią ludzi i jakie przy tum mają ruchy. I zanim zaczniesz ujadać kto za ile wchodzi to ty wiesz i ja wiem ze suma zarobku drukarzy to nie poważne grubasy tylko tysiące nabranych leszczy. Po 5, 10 tysięcy. To jest klient docelowy. Ważne aby masowo nie miał jak wyskoczyć. :) i nie pisze tu o twojej perłę saule .... nieee o schemacie piszę. Znając jednak twój poziom zaraz zrozumiesz ze napisałem coś o giełdzie samochodowej i pozycjonowaniu otomoto :) czy sobie przytuliłem przy okazji tysiac czy sto tysięcy to nie powinno nikogo obchodzić. Każdy ma swoje do liczenia. I też wiele razy pisałem że mimo iż spółka jest jaka jest nie znaczy że nie zarobi się na niej jak wstrzelisz się w ich moment. Takie powiedzenie o przyklejeniu się do okrętu i krzyku płyniemy.
W punkt. I o tym samym przed chwilą czeskiemu napisałem. Jak się dobrze wstrzelisz, to można będzie się nieźle obłowić (podobnie jak na columbusie). Nie na darmo się tak chłopaczki bawią... :)
No fakt i dobrze, że się przyznałes,że niewiele wiesz na temat giełdy i,że masz zerowe doświadczenie.
Do tego doszedłem już wcześniej po twoich postach.
DC czemu zmieniasz narrację wcześniej pisałeś, że tutaj wszyscy są umoczeni i nie da się i nie można było zarobić na akcjach spółki.
Mógłbym ci coś napisać o giełdzie jak wyglądała gdy startowała i było tyle spółek co palców u jednej ręki a zlecenia były realizowane po kilku dniach po złożeniu osobistym w domu maklerskim.
PS
Giełda jest nie po to żeby pokazywać tak jak ty chcesz,że jesteś najmądrzejszy tylko jest do zarabiania pieniędzy
A ja Was panowie dobrze rozumiem bo i czytam Was Mistrzowskie i AMA no i tą drugą barykadę. Wy wierzycie w spółkę, tamci wiedzą co to jest spekulacja i na czym polega cały ten cyrk grubasa.
To nie wyklucza, że i jedni i drudzy możecie zarobić. Kwestia czasu, tylko uwaga - będzie po drodze trzęsło.
Nie mistrzu. Odzdziel to co ja piszę do tego co czasem potrafisz imputowac. Owszem po złości w kontrze na głupie docinki mogłem rzucić czymś ale ani ty ani wielu innych nie są beż winy jeśli idzie o personalne treści w komentarzach. Ciebie też ponosi i często jako pierwszego choć możesz tego nie zauważać. Mówienie że wielu wisi na 14 to też żadna obraza. Co do narracji nie zmieniłem, ktoś kro czytał że zrozumieniem musi widzieć że od zawsze uważam że tu musi coś finalnie byc i jak Sue wstrzelisz to vedzie ok. Ty myślisz podobnie tylko inna kategoria. Ty uważasz że będzie produkt, będą realizacje zapowiedzi itd. I pewnie ze zakładając taki scenariusz możesz b6c pewny stałych i dużych wzrostów. Ja w8dze to inaczej ale wystarczy odrobina dobrych chęci aby to wyczytać z moich komentarzy. Jasne, że jak wchodzimy w pyskówkę to można różne rzeczy napisać. Jesteś dorosły i powinieneś to rozumieć. Ja nie raz uciąłem te "nasze" złośliwości jednak tobie wyraźnie było ich brak. Zrób eksperyment i mimo, że wiele razy się ze mną nie zgodzisz albo pisz to normalnie albo nie pisz do mnie nic a zobaczysz że atmosfera może być o wiele przyjemniejsza dla każdego.