• Prognoza na środę Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Rano próba zrzutu wywołania paniki potem powolny skup. Szansa na zakupy pewnie do południa potem pójdzie do góry. W międzyczasie dziesiqtki wpisów tych bez akcji. Hit sezonu. Sprzedali po 10 czy 11 i dodrukowali sobie 7 niby prawda ale. Ale te akcje po 7 nie będą przez rok czy dwa doluszcozne do obrotu. Czyli to oznacza raczej że doluszcozne do obrotu powinny być dużo więcej warte. Czekamy na komunikat który nam wyjaśni na co ta emisja. To mi się układa w jedną całość. Jeszcze pytanie po ile była ta pierwsza emisja. Wyobraźcie sobie taki scenariusz że jutro zbierają akcje a za parę dni info ze jest kontrakt na Granulat to co będzie wtedy tak uderzmy się we własne piersi kto jeszcze te akcje trzyma kto jutro sprzeda za 8 czy 9 groszy.... Tak filozoficznie rzecz biorąc no kurcze naprawdę można by się spodziewać zagrywek fair jasno czytelnie. Ale niestety nie u nas. U nas jest toeche inaczej.. Niby wszystko zgodne z przepisami tylko tak namieszane ze drobny leszczyk nerwowo sprzeda ogłupiony ze spadnie że ktoś go oszukał ze drukują sobie taniej.. No może to tak ma wyglądać nie wiem. Ja będę się przyglądał temu spektaklowi z loży szydercow. To co mnie może ruszyć to emisja 40.mln akcji za 1 czy 2 lub 3 grosze reszta nie ma znaczenia. Dla każdego kto ma pojęcie o giełdzie te komunikaty są w kontekscie sytuacji finansowej spółki oczywiste... Potrzebują kasę na projekt. Coś ruszyło. Ja osobiście myślę wbrew setkom wpisów że TO CZAS ZAKUPOW no za parę tygodni będziemy w innej rzeczywistości. I wtedy się wszyscy będziemy śmiać nie z Muchy tylko z naiwności niektórych pt Kolkowiczow... Ja naprawdę się nie zdziwię jak podadzą komunikat o rozpoczęciu produkcji wtedy wszystkim się to tak ułoży w głowie. A. Na razie możecie sobie jeździć po mnie jestem przyzwyczajony. Radzę wam tylko poczytac że zrozumieniem ostatnie komunikaty. Zapomnieć o Divide i tych emisjach za grosze o tym wpuszczaniu w rynek. Zastanówcie się na jakim jesteśmy etapie. Pomyślcie jeszcze o jednym. Do jakiego poziomu na pompują kurs Laurena żeby donieść wycenę Yoshi.... W rękach drobnicy zostało może 15 mln akcji Laurena.... Tak tak jeszcze się zdziwimy co z kursem zrobią. Ale do tego musi być impuls. Granulat. Umowa. Produkcja. Konrakt. Zakończenie Negocjacji. Ujawnienie informafji Poufnej. Czego i wam i sobie życzę.. Na te okazję mam specjalna butelkę bardzo drogiego szampana
  • Re: Prognoza na środę Autor: ~Skaner [5.173.57.*]
    Wykladaleś coś wcześniej na jakimś uniwerku czy Cię szkolili?
  • Re: Prognoza na środę Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Ja mam dobre .wyczucie Mogę mieć rację mogę nie mieć. Przecież w ciągu kilku tygodni okaże się czy mam rację. No dobra. Pójdźmy dalej w dywagacjach. Yoshi ma 50 mln akcji. Pytanie która z tych 2 spółek może meic większą kapitalziscje ja uważam że Yoshi ale mam akcje Laurena bo założyłem ze będą chcieli podnieść jego wycenę postednio zwiększając wartość Yoshi. Założyłem że pakket 50.mln akcji by chcieli żeby był wyceniony na 20 mln zł co podniesie wycenę Yoshi. Te 20 mln to tak skromnie ldaje 40 groszy na akcje. Czy to ejst możliwe.. Jeden komunikat może wszystko zmienić.

Ale powiem wam jak do tego doszedłem. Przeanalizowałem zachowania inwestorów kurs komunikaty doszedłem do wniosku że jakiś czas temu nastąpiła totalna zmiana w spółce że połączenia z PT to zmiana jaklsciowa. Odsłuchałem wywiady z wiceprezesem. Wysoko oceniłem jego IQ. Poszukałem prac naukwcyh poczytałem. Zastanowiłanie cisza wiązana z PT i nagle jak Filip z konopii wyskakuje kwestia połączenia szybkie emisję kasa potrzebna i... realizacja projektu. Wnioski nasunęły się same. Dlatego nie sprzedałem nic. Pewnie głupio zrobiłem bo jutro będzie jak piszecie WODOSPAD a ja głupi nie sprzedałem
  • Re: Prognoza na środę Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Eeeej Sławomirze, jakie 15mln ? Wiem, że w obrocie jest niewiele, ale 15? Przecież Ty masz przynajmniej 10( najwięcej na forum), ja skromnie 1,5(taka bidula), a reszta?:)))
  • Re: Prognoza na środę Autor: ~Putin [79.163.204.*]
    To nie ważne, że poniższe emisję w spółce były robione nie wiadomo po co i nie wiadomo dla kogo przecież teraz spółka jest inna i teraz będzie inaczej. Oj Slavko Slavko u Ciebie na Ukrainie czy Białorusi takie kłamstwa może i przechodzą ale w Polsce już nie ma takiej opcji. Tak samo jak wcześniej tak samo i teraz nie dowiemy się dla kogo i na co była ostatnia emisja.
    -1.300.000 akcji zwykłych na okaziciela serii D
    -4.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii E
    -20.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii F
    -20.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii G
    -2.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii H
    -5.400.000 akcji zwykłych na okaziciela serii J
    -6.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii K
    -7.000.000 akcji zwykłych na okaziciela serii L
  • Re: Prognoza na środę Autor: sbbililu [79.191.158.*]
    POCIESZANIE SIĘ NA WZAJEM WAM ZOSTAŁO
  • Re: Prognoza na środę Autor: ~MuchaSlavomir [45.84.121.*]
    Przecież masz okazję jutro sprzedać. Czy jednak nie widzisz różnicy w wielkości emisji cenie emisyjnej. Czy zakładasz ze parę osób związanych z Uniwersytetem chce stracić dobra reputację. Po co by to mieli robić. Tak. Uważam że trzeba odciąć gruba kreska to co było. Nie było to miłe ani eleganckie. Mogło i pewnie było tak że ta emisja poszła w rynek z przebitka x 3 x 4. X 5 na pewnym etapie pojawia się kwestia połączenia. Akcje zostały sprzedane amrzycielom. Potem długi okres skupu a teraz okazuje się że jesteśmy w nowej rzeczywistości. Rozumiem wasz ból. To. Nie było fair. Ale ta emisja idzie za gotówkę da spolce dość duży zastrzyk finansowy czy dalej będziemy walklwac kwestie historyczne. Było minęło to przykre ale jesteśmy w innej rzeczywistości. Myślę że większość nie rozumie że zegar już tyka. Czasami trzeba umieć wybaczyć spolce w którą się zainwestowało również. Mądry czlwoiek idzie do przodu. Myśli analizuje a wy możecie albo założyć tak jak ja ze tu nastaly nowe czasy albo nurząc się w przeszłości w emksckach Divide spekuakcji 99 groszy podsc o KNF GPW pisać farmazony. Każdy ejst skłonny pisać ale pojechać na NWZA już nie.

Co chcecie udowodnic
    Że to kolejna emisja na wyrokowanie inwestorów

Opamketajcie sie
    . Nie idźcie ta droga. Ludwiku. Sabo. Nie idźcie ta droga.

Idźcie droga nauki nanotechnologii. Zamówcie dobry szampan. Przygotujcie się....
  • Re: Prognoza na środę Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Mądry człowiek czyli ja i wy ciemnoto. Mucha gdybyś to jeszcze dał radę napisać po polsku byłoby super. Pozdrawiam guru:)))
  • Re: Prognoza na środę Autor: ~Nooo [81.18.200.*]
    Jprd jakie fikołki aż niedobrze się robi. To teraz już nie będzie komunikatów o przekroczeniu progów tylko o kontraktach i umowach? Lecz się człowieku..
[x]
CTEGROUP -0,62% 0,03 2025-11-14 15:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.