Amazonku ja w odróżnieniu od ciebie nie muszę pracować z dwóch powodów.
Jeden to wiek, drugi to zarobki na giełdzie.
Tacy jak DC i ty muszą jeszcze wiele latek pracować na dwie lub trzy zmiany
Ja mogę śmiać się z was i cieszyć się życiem
To dziwne, bo siedzisz na forum też od 1,5 roku i piszesz więcej niż my razem. Po za tym co ty myślisz, że ktoś tu tobie czegoś zazdrości? Człowieku na ulicy u mnie są ludzie w UJ bogatsi ode mnie jak i ubożsi. I co? Jednych mam podziwiać a z drugich drwić? Zwyczajnie nie wnikam w ich stany posiadania itd. Piszesz ze masz tule lat i sosu że nie idzie to w parze z twoimi postami. Chyba że kisiles się w jakiejś chałupie od dziecka z 6 rodzeństwa i na boso pomagałeś przy żniwach. Aż w końcu jak rodzice odeszli a czasy Sue zmieniły sprzedaliście pole i cieszycie Sie kasą. Mistrzu, nie chce mi się z tobą przegadywac. To forum też jest zmęczone naszymi dialogami. Przez długi okres ci nawet nie odpisywałem ale ty nie potrafisz się opanować. Teraz mimo, że maszmiliony to skręca cie za ja sobie przytuliłem parę koła i sapiesz i sapiesz. Pytanie takie, po co ty personalnie zaczepiasz mimo, że ciebie się nie wywołuje
Mistrzu, ty żyjesz marzeniami. Ty celujesz w jakieś mega zyski kosztem ryzyka albo kiszenia się na haku. Nie powiedziane, że coś Ci z tego nie wyjdzie ale nie mierze swoją miarą. Kupiłem, sprzedałem, na waciki wpadło. Do realizowania planów mam swoje zajęcie i nie uzależniam kupna tego czy owego tym czy w tym roku albo za dwa coś strzeli w górę albo nie. Może dlatego się tak nie podniecam jak ty I twoje ziomki. Bo nie mam na szali straty ani jakiegoś zysku. Zarobiłem jak dla ciebie drobne ale w niecały tydzień. O prawie bym nie wyskoczył dziś za tył ile planowałem bo też się podjaralem i już czekałem na więcej. Jednak trochę dzięki tobie się opamietalem i wysypałem no i zaś nie mam akcji, jak ja śmiem pisać. A co się wydarzyło? Nic. Dla mnie to espi jest jak pisałem zanim wyszło espi srespi. Pozwoliło na szybkie kółko i fajnie. Poczekaj kilka dni zanim obwiescisz sukces bo podniety twojej akurat tymi wzrostami nie rozumiem.
DC
Po poście, że ktoś zbija kurs żeby ktoś inny nie robił ktoś kółka wiem,że na temat giełdy i rozgrywek na niej nie masz biedaku zielonego pojęcia
Kółka ja tutaj też robiłem o los razy na początku zakupów.tylko że moje kółko było pierwsze z różnicą 6 zł.koleine ok 3-4 zł
Dla mnie takie grosze jakie niby dzisiaj zarobiłeś to na...waciki.
A twoja hipokryzja jest ogromna jak Himalaje
Szczękac na spółkę przez 2 lata żeby zarobić 1-2 tyś zł???
Trzeba mieć coś z głową o czym ci 199 razy pisałem
DC
Troliku bez akcji ja spokojny jestem i czekam na kurs powyżej 50 zł .
A ty dalej ujadaj i kombinuj żeby zarobić na waciki
Hm w tym wieku jakim niby jesteś to możesz nie doczekać tych 50 zł. Człowieku pierwsze kółko zrobiłem z 10 na prawie 14 zł jeszcze za bumerang. I trzeba byc mistrzem faktycznie aby sprzedać o 5 zł więcej kiedy akcją skacze niecałe 1zl. Dla mnie ty jesteś pusty sugerując ludziom że jakiś strażnik kursu pilnuje go aby nie urósł i tylko dlatego nie oglądamy tu teraz 15 zł:) to była głupia odpowiedź na głupi komentarz. A teraz może już Idź po jakiś katalog z jachtami i zacznij wybierać co tam se kupisz jak juz wiesz .... hak strażnik kursu .....