Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,70 zł , zmiana od tamtej pory: -63,51%

Re: Tak się jaracie

To dziwne, bo siedzisz na forum też od 1,5 roku i piszesz więcej niż my razem. Po za tym co ty myślisz, że ktoś tu tobie czegoś zazdrości? Człowieku na ulicy u mnie są ludzie w UJ bogatsi ode mnie jak i ubożsi. I co? Jednych mam podziwiać a z drugich drwić? Zwyczajnie nie wnikam w ich stany posiadania itd. Piszesz ze masz tule lat i sosu że nie idzie to w parze z twoimi postami. Chyba że kisiles się w jakiejś chałupie od dziecka z 6 rodzeństwa i na boso pomagałeś przy żniwach. Aż w końcu jak rodzice odeszli a czasy Sue zmieniły sprzedaliście pole i cieszycie Sie kasą. Mistrzu, nie chce mi się z tobą przegadywac. To forum też jest zmęczone naszymi dialogami. Przez długi okres ci nawet nie odpisywałem ale ty nie potrafisz się opanować. Teraz mimo, że maszmiliony to skręca cie za ja sobie przytuliłem parę koła i sapiesz i sapiesz. Pytanie takie, po co ty personalnie zaczepiasz mimo, że ciebie się nie wywołuje

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.