wuj już zaczął naganianie na "molekułę przyszłości" na forum MOLECURE. nie wystarcza mu forum Pharmeny. ciekawe gdzie jeszcze będzie szukał naiwniaków przez swoje wlepki z internetu? znam cię wuju już długo, ale to jest żenujące.
Wafelek ~ jeśli nie masz akcji to rzeczywiście tylko popcorn i patrz jak lokomotywa rusza. :):):) Czasem tak bywa, że dla spółki przychodzi przełomowy rok i chyba 2023 taki będzie dla Pharmeny. Jak widać postawili na sprzedaż w USA i chyba będą z tego kokosy. Ja czekam jeszcze na info z kim się dogadali jeśli chodzi o wyodrębnienie dermokosmetyków i jeśli będzie dobry deal to wchodzę na maksa ......
wuju, moderator usunął twoja wklejkę o 1-MNA na Molecure. musisz wkleić coś nowego, żeby "oczarować" akcjonariuszy tej spółki.
a co z Mabionem? kiedyś też tam próbowałeś naganiać. coś nie poszło zgodnie z planem?
przepraszam, ale ktoś może mi powiedzieć czy przeoczyłem przez te 7 miesięcy ruszającą lokomotywę o której wspominał mistrzu? pytam bo popcorn mi się kończy. 1-mna nadal się udziela (ale słabiej) na Molecure. czyżby tam też jest akcjonariuszem.
a nie s konta? znowu unikasz odpowiedzi. niby taki elokwentny a tak naprawdę to taki głupio mądry. po co cokolwiek piszesz jeśli nie potrafisz (albo się boisz) tego wyjaśnić?