Zapowiedziałam to w czwartek gdy wszystko spadało. Pamiętacie mój proroczy komentarz w ten dzień i nocne odwrócenie trendu w USA. W Polsce reakcja nastąpiła z jednodniowym opóźnieniem ponieważ po informacji że liberałowie pozwolili na transfer polskich pieniędzy z Pekao SA do włoskiej centrali Polacy przestraszyli się upadku naszego systemu bankowego. Ciekawe kto wybrał tą nielojalną wobec państwa polskiego klikę?
Na szczęście na świecie umiera liberalna paranoja która doprowadziła świat na krawędź finansowej katastrofy. Najwyższy czas aby Polska pozbyła się liberalnego raka.
Pisałam w czwartek od rana gdy wszystko spadało że jeszcze w ten dzień nastąpi odwrócenie trendu. Pisałm to kilka razy. Można sprawdzić. Jestem po prostu najmądrzejsza.
Miałam kiedyś romans z pewnym znanym psychiatrą, facet wprost szalał za mną. Niestety okazał się zwykłym pantoflarzem i nie potrafił zostawić dla mnie żony oraz trójki dzieci.
poradz mi madra karolino co mam zrobic.......kupilem w piatek ladne pakieciki pko peo i kghm kiedy mam sprzedac zeby nie stracic a dobrze zarobic jak najszybciej????????ja planowalem przy dzisiejszych widelkach lub jutro kolo poludnia........co ty na to??????