Kiedyś Wam za to przejęcie Idei postawią zarzuty... Prokuratura Ziobry już nie będzie działać ( Ziobro będzie miał inne problemy ). Ja niby jestem nikim... Ale mam coś czego Wy nie macie - uczciwość ludzką... Tą piosenkę też lubię: www.youtube.com/watch?v=PZ83QIW_vSY Lubię też Asnyka, Broniewskiego, Leśmiana, Sienkiewicza - i tysiące innych uczciwych Polaków! Przegracie to, MOI UKOCHANI PISOWCY!
Być może postawią również zarzuty tej sędzinie z WSA, która w wyroku kopiowała kłamstwa przygotowane przez BFG ( nie była ekspertem w MSR czy MSSF - ślepo to skopiowała ). Pozdrawiam Was MOI UKOCHANI PISOWCY! Pamiętajcie - walczycie z jednym pomyleńcem, którego możecie zniszczyć w jednym momencie - ale to ja mam rację! POZDRAWIAM WAS, MOI UKOCHANI PISOWCY!
Być może postawią również zarzuty tej sędzinie z WSA, która w wyroku kopiowała kłamstwa przygotowane przez BFG ( nie była ekspertem w MSR czy MSSF - ślepo to skopiowała ). Pozdrawiam Was MOI UKOCHANI PISOWCY! Pamiętajcie - walczycie z jednym pomyleńcem, którego możecie zniszczyć w jednym momencie - ale to ja mam rację! POZDRAWIAM WAS, MOI UKOCHANI PISOWCY!
Sam z moim Misiem ( mój owczarek podhalański ) pokonałbym bym Was, Pisowcy!