Takie okresy ciszy i bardzo niskiej zmienności to sygnał, że jakieś silne ręce wchodzą do gry. Wiecie, wpadnie im do kosza, kupią trochę, kurs podskoczy o 0,20-0,30%, potem czekają aż spadnie i znowu zbieranie. To jest akumulacja. Bo jakie jest inne wytłumaczenie, że nie leci dalej w dół, skoro jest taka "tragedia" po odpisie i wynikach? :) Ot, taka to właśnie tragedia, że mądrzy sobie zbierają na świetnych poziomach a leszczyna im oddaje.
Tragedia jest ale dla fundow które muszą zacząć odkup. Jak nie zrobią tego w najbliższych tygodniach do czasu startu promocji phantoma to dostaną łomot w drugiej połowie 23 roku.
Te fundy to sa w tragicznej sytuacji
No plakac sie chce ...ale za to nasi madrzy inwestorzy ktorzy wisza od dlugiego czasu na hakach od 450 do 150 sa w sytuacji komfortowej ...i nikt sie o tych ludzi nie martwi co za nieczulica spoleczna a o bogate fundy taaaaaka troska
tylko kompletny gieldomatolek moze uwazac ze spolka ktora przez najblizsze 5 lat nie ma nawet teoretycznych szans na znaczace zwiekszenie przychodow i cz na poziomie 30 jest tania
Tragdia ?jaka tragedia ...dzis to super kurs do mozliwosci spolki
Jak bylo 400 tez opisywane byly swietlane przyszlosci a w niedalekiej oddali majaczylo juz 1000zl ....no jak zwykle gawiedz zostala brutalnie sprowadzona na ziemie ...i zostaly marzenia i wspolne zagrzewanie sie do bojuuuuuu....smieszne to
Jak zdarta płyta. Co mnie 400 zeta obchodzi jak wchodziłem w papier pół roku temu. Nie widzę żadnych argumentów za spadkiem. Firma w roku bez premiery wyciąga 350 baniek zysku, w tym spodziewamy się 500 a patologia mi mówi że mam sprzedać. Komedia. Fundusze mają odkupić miliony akcji i to ja ich mam sponsorować? Wolne żarty.
Piszesz pol roku wisisz na haku ...no to tylko wspolczuc
Jakos duze fundy nie widza zadnej okazji aby to kupic widac akcje maja wiekszosci nasi madrzy i przebiegli inwestorzy ....grstulacje chyba z tymi akcjami zaparkowales na dluzszy okres...
Dzisiaj i wczoraj kupiłem już łapie dno nie zdziwię się jak się zazieleni popołudniu bez szaleństw bo na początku będzie powolne podciąganie do góry tak aby inwestorzy za bardzo nie uwierzyli we wzrosty jeszcze