Masz wgląd w cały arkusz? Ja widzę tylko jedno pozycje jak pkc ustawie 120tys to ile pozycji w dół i za jako cenę sprzedam ile stracę jak. Mam 0,154 tak liczę że stracę z 4-5tysi a sprzedam pod koniec może jeszczepopchno do góry
Może odezwijcie się do spółki, oni mają namiary na inwestorów którzy kupują duże pakiety, sam Pan Ciecierski dziwne że nie kupuje w tych cenach. Sprzedał tanio inwestorom dużo milionów, później kupował jak szalony jak ceny akcji poszły znacznie w górę. Może on być zainteresowany na jakąś umowę cywilnoprawną, kto wie, spróbuj, na czatach bardzo wierzyli w tę spółkę, więc może zechcą kupić od Ciebie. A może wystaw i Pan Marcin kupi cały pakiet, kto wie, może czyta i serce go boli po takich problemach inwestorów którzy uwierzyli w nich. Powodzenia.
Jeszcze cie życie nie nauczyło co to bieda . Kolega mój zasuwa na dwa etaty i niby na państwowym bo Poczta. Od rana na umowie od 18 lat a od 18 do 22 na zlecenie od 2 lat na magazynie paczek ( łącznie po 13-14 godzin) i nie ma za co żyć tak go kredyt męczy i rachunki tak wzrosły. Żona jego też pracuje i wszystko na raty i opłaty + leki dla dzieciaka a jeszcze trzeba coś zjeść . Chłopak boi się iść na zwolnienie bo widmo komornika nad głową. Co tu więcej mówić. Życie różnie się układa i ten co ciężko pracuje nie zawsze ma tak słodko.