• Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~Pain [5.173.225.*]
    Ludzie tracą cierpliwość, zarząd i prezes powinni zająć stanowisko. Jedyne co tutaj by teraz poprawiło wizerunek i naprawiło zaufanie to lockup np. Na rok.
    Ludzie uwierzyli kupili akcje nagonieni różnymi espi większość wisi, wciągnęli się w serię J z PP... Ostatnio espi o szacunkach rozpaliło wyobraźnię była ostra podbitka i mamy już bazę. Szacunki mówiły o 2 mln przychodów za q4 a byłono połowę mniej - jak tak można było się pomylić?
    Pytanie jak tutaj ma rosnąć jak zarząd nie odkupuje akcji i nie daje najmniejszego powodu do wzrostów? Zero informacji o grach i terminach wydania gier, jakieś dwie umowy wpadły na zasadzie "może kiedyś wydamy".
    Kpina to mało powiedziane i to trzeba jasno powiedzieć. Złamanego grosza nie dam już na tą spółkę bo po ostatnim info czuję się jakby mi napluli w twarz i chodź akcji mam malutko kupowane po zjeździe, gdzie wszystko oddałem na ostatniej podbitce - sorry niczym mnie nie przekonują żeby odkupić lub nawet podstawić koszyk i trzymać, bo przecież "spółka się rozwija" gdzie się ku&$(wa rozwija i z czym? Jak mi to ktoś uargumentuje sensownie - może wrócę do zakupów.
  • Re: Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~Daremne [193.70.90.*]
    Wywala się w rynek akcje, jest info o zbyciu.
    Wcześniej ina osoba z rady odeszla.
    Smierdzi tu coś.

A pawelpablo sie cieszy ze mu plują w twarz schowal się pod stół a taki był wyszczekany.
  • Re: Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~Pain [5.173.225.*]
    Zejdź już gościa, każdy tutaj jest umoczony i wkur$/)/ny. Facet jest niepoprawnym optymistą i nie ma co go winić za opinię. Tutaj zarząd jest winny - ładnie potrafi kolorować na tych czatach itp. Wyniki poprawiają to fakt ale to odejście z rady i sypanie Łukaszka to jakaś patolka. Najważniejsze pytanie : gdzie są gry? Poza promocjami i wciskaniu już wydanych pozycji gdzie są nowe umowy? Gdzie są gry z grupy kapitałowej? Gdzie podziała się kasa z find funds która była na nie zbierana? Przepalili?
    Nie tknę póki mi szanowny pan prezes nie wyjaśni co tu się od pie!
  • Re: Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~Zonk [45.84.123.*]
    A to teraz płacz? A jak pompowali to ty najwiecej kwiczales, pisali ze sie zwali to hojraka razem z tamtym zgrywales.

Co ci ma wyjaśniać?

-309k za 2022r, rezygnacja członka rady, info o zbyciu. No i info o zawarciu umowy.. Acha i info o wprowadzeniu emisji F i G w rynek.
    To w skrócie.
  • Re: Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~anono [46.76.158.*]
    przeciez pablo jest powiazane ze spolka, prześledźcie sobie kiedy byl aktywny i kiedy byly podbitki i sypanie - gosciu ewidentnie pomaga upchnac makulature
    Średnio w to wierzę i bez sensu skupiać się na jakimś typie z forum. Tutaj są większe tematy niż jakiś marzyciel.
    Jak tak dalej pójdzie to umoczymy tutaj kasę i na tym się skończy. Trzeba prześwietlić dobrze spółkę, a prezesa na tych czatach docisnąć do muru żeby się wyspowiadał konkretnie a nie klepał nas po plecach albo odpowiadał na pytania wcześniej tutaj zadane.
  • Re: Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~noii [94.103.81.*]
    Komedia jakaś ,kolejna wydmuszka na to wyszło
  • Re: Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~j0 [176.221.121.*]
    Plan ewakuacja tonie titanic .
  • Re: Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~qwerty [169.150.227.*]
    A skad u ciebie taki nerw ?

Juz zapomniales ze sprzedales po 13 groszy Hahahaha…..

Znowu sie zapultales w klamstewkach umoczony po uszy przegrancu
    No bo oddałem i odkupiłem cześć jak zleciało - standard ale wnerwiony jestem i tyle raz, że na siebie dwa że tu się odwala jakieś chocki klocki. Jak to inaczej nazwiesz? Jesteśmy razem też u rudego na garnuszku tam nagonił ostro rozpalił wyobraźnię a też nas nie raz rolował ale finalnie efekt jest taki że jesteśmy tam zarobieni a tutaj to trzymam ta spółkę chyba tylko dlatego żeby podatki zbić - tylko chyba po to jest od jakiegoś czasu u mnie w portfelu Haha
    Nie no dobra nie ma co już tu psioczyć.
    Jak ktoś chce się dobić to niech sobie jeszcze raz raporty poczyta że gry miały być w q1 tego roku a jest cisza.
  • Re: Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~Slabo [15.235.185.*]
    Bo to jest tak, jak jest rosnie to komentarzy sporo, bezmyślne kupowanie, negowanie minusow, brak analizy nagłego wzrostu, analizy wstecznej co było itd a potem jest zdziwienie.
    Teraz siedzą cicho bo wstyd im coś napisać a wypadało by. Pewnie wyskoczy jakiś co będzie desperacko bronić spolki tej czy innej.

Na tym to nie polega tylko im pomagają a sami tracą.
    Należy mówić też ze jest zle i domagać się komentarza prezesa.

Nie zależy mu na tych co mu zaufali? Ukrywa coś? Chwalił sie kiedyś że czyta forum to widzi co piszą ludzie po ostatnich wydarzeniach.

A o pablo mają rację bo albo powiązany z spółka albo coś nie tak z nim. Jest lupa i milczy, nie dopytuje co jest grane a jak fajnie było to dzienie drukował.
    Tak to wygląda, siedzą cicho i gryzą się w język.

Gdzie informacja co się dzieje w tej radzie, odejście, kolejny sypie o reszcie już było.
  • Re: Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~Pain [5.173.131.*]
    Jeszcze księżyc śpi a ja już

Auuuuuuu
    Auuuuuuuuuu
    Auuuuuuuuuuuuuuuuuu
    Weź daj spokój. Mógłbym wszystko wywalić co mam i nie bolałoby mnie to za bardzo. Nie mam nastroju do żartów i zabawy w ciuciubabke na bankierze. Jak się sytuacja uspokoi to będziemy się bawić tak dalej a póki co zawieszenie broni, bo nie ty czy inny akcjonariusz tu wrogiem jak łatwo można zauważyć po ostatnim info.
  • Re: Sypania ciąg dalszy? Co tu się wyrabia? Autor: ~Owszem [193.70.90.*]
    Sa tacy co wtopil i będą udawać że ok, i tacy co wtopil i nie udają. Ci pierwsi zazwyczaj kiedys zostają wyzerowani podczas swojej kariery na gieldzie
[x]
MUNAR 0,00% 0,44 2025-10-17 16:35:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.