Ludzie tracą cierpliwość, zarząd i prezes powinni zająć stanowisko. Jedyne co tutaj by teraz poprawiło wizerunek i naprawiło zaufanie to lockup np. Na rok.
Ludzie uwierzyli kupili akcje nagonieni różnymi espi większość wisi, wciągnęli się w serię J z PP... Ostatnio espi o szacunkach rozpaliło wyobraźnię była ostra podbitka i mamy już bazę. Szacunki mówiły o 2 mln przychodów za q4 a byłono połowę mniej - jak tak można było się pomylić?
Pytanie jak tutaj ma rosnąć jak zarząd nie odkupuje akcji i nie daje najmniejszego powodu do wzrostów? Zero informacji o grach i terminach wydania gier, jakieś dwie umowy wpadły na zasadzie "może kiedyś wydamy".
Kpina to mało powiedziane i to trzeba jasno powiedzieć. Złamanego grosza nie dam już na tą spółkę bo po ostatnim info czuję się jakby mi napluli w twarz i chodź akcji mam malutko kupowane po zjeździe, gdzie wszystko oddałem na ostatniej podbitce - sorry niczym mnie nie przekonują żeby odkupić lub nawet podstawić koszyk i trzymać, bo przecież "spółka się rozwija" gdzie się ku&$(wa rozwija i z czym? Jak mi to ktoś uargumentuje sensownie - może wrócę do zakupów.
Zejdź już gościa, każdy tutaj jest umoczony i wkur$/)/ny. Facet jest niepoprawnym optymistą i nie ma co go winić za opinię. Tutaj zarząd jest winny - ładnie potrafi kolorować na tych czatach itp. Wyniki poprawiają to fakt ale to odejście z rady i sypanie Łukaszka to jakaś patolka. Najważniejsze pytanie : gdzie są gry? Poza promocjami i wciskaniu już wydanych pozycji gdzie są nowe umowy? Gdzie są gry z grupy kapitałowej? Gdzie podziała się kasa z find funds która była na nie zbierana? Przepalili?
Nie tknę póki mi szanowny pan prezes nie wyjaśni co tu się od pie!
przeciez pablo jest powiazane ze spolka, prześledźcie sobie kiedy byl aktywny i kiedy byly podbitki i sypanie - gosciu ewidentnie pomaga upchnac makulature
Średnio w to wierzę i bez sensu skupiać się na jakimś typie z forum. Tutaj są większe tematy niż jakiś marzyciel.
Jak tak dalej pójdzie to umoczymy tutaj kasę i na tym się skończy. Trzeba prześwietlić dobrze spółkę, a prezesa na tych czatach docisnąć do muru żeby się wyspowiadał konkretnie a nie klepał nas po plecach albo odpowiadał na pytania wcześniej tutaj zadane.
No bo oddałem i odkupiłem cześć jak zleciało - standard ale wnerwiony jestem i tyle raz, że na siebie dwa że tu się odwala jakieś chocki klocki. Jak to inaczej nazwiesz? Jesteśmy razem też u rudego na garnuszku tam nagonił ostro rozpalił wyobraźnię a też nas nie raz rolował ale finalnie efekt jest taki że jesteśmy tam zarobieni a tutaj to trzymam ta spółkę chyba tylko dlatego żeby podatki zbić - tylko chyba po to jest od jakiegoś czasu u mnie w portfelu Haha
Nie no dobra nie ma co już tu psioczyć.
Jak ktoś chce się dobić to niech sobie jeszcze raz raporty poczyta że gry miały być w q1 tego roku a jest cisza.
Bo to jest tak, jak jest rosnie to komentarzy sporo, bezmyślne kupowanie, negowanie minusow, brak analizy nagłego wzrostu, analizy wstecznej co było itd a potem jest zdziwienie.
Teraz siedzą cicho bo wstyd im coś napisać a wypadało by. Pewnie wyskoczy jakiś co będzie desperacko bronić spolki tej czy innej.
Na tym to nie polega tylko im pomagają a sami tracą.
Należy mówić też ze jest zle i domagać się komentarza prezesa.
Nie zależy mu na tych co mu zaufali? Ukrywa coś? Chwalił sie kiedyś że czyta forum to widzi co piszą ludzie po ostatnich wydarzeniach.
A o pablo mają rację bo albo powiązany z spółka albo coś nie tak z nim. Jest lupa i milczy, nie dopytuje co jest grane a jak fajnie było to dzienie drukował.
Tak to wygląda, siedzą cicho i gryzą się w język.
Gdzie informacja co się dzieje w tej radzie, odejście, kolejny sypie o reszcie już było.
Weź daj spokój. Mógłbym wszystko wywalić co mam i nie bolałoby mnie to za bardzo. Nie mam nastroju do żartów i zabawy w ciuciubabke na bankierze. Jak się sytuacja uspokoi to będziemy się bawić tak dalej a póki co zawieszenie broni, bo nie ty czy inny akcjonariusz tu wrogiem jak łatwo można zauważyć po ostatnim info.