• Wezcie zwalcie 14N na 0,50 gr i spokój-gnojki jedne Autor: ~Zach [87.205.140.*]
    Steruje sie tą spółką juz od dawna i końca nie widac.Spekole jedne i tak szanuje sie akcjonariat.Wezcie zwalcie to raz a porządnie i tyle kombinatorki.Szkoda,że za ten zarząd nie ma sie kto zabrac.Tak to juz bywa.
  • Re: Wezcie zwalcie 14N na 0,50 gr i spokój-gnojki jedne Autor: ~rysiek [87.205.199.*]
    Nietstety tak jest tez w innych spolkach - na przyklad w BBI Developmet
    spoldzielnie hasaja
  • Re: Wezcie zwalcie 14N na 0,50 gr i spokój-gnojki jedne Autor: ~Zach [87.205.140.*]
    Sk.......synki jedne i tyle.W biały dzień robia co chcą.Zero podazy o popytu i hulaj dusza ile da. To czysty "mapet szoł" i cyrk w wielkim wydaniu.Ustawiaja zamkniecia jak chca.
    Wystarczy 10 000zł i pozamiatana sprawa,szok.Juz dawno powinni się zabrać za ten oszustowski zarząd,odkąd oszukali z PND.Duzo ludzi kupowało akcje pod akcje PND.
    Dzis mamy 1,30zł za akcje i zero perspektyw.Nie wiem na co my czekamy jak oni i tak cokolwiek zrobia jak im będzie pasowac.Czyste bandyctwo i tyle.Szkoda słów.
  • Re: Wezcie zwalcie 14N na 0,50 gr i spokój-gnojki jedne Autor: ~lds [150.127.225.*]
    To jest nic innego jak granie na nerwach inwestorów posiadających ten papier....

Czekaja tylko aż się akcjonariat zacznie sypać i zbiorą wszystko jak leci....
    Żadnych informacji ze strony zarządu... Kombinacji bez liku... W każdym bądź razie działki pod stołem nie sprzedadzą.... Chyba, że na jachty się zamienią... :-)

Za PRL ZOMO krzyczało przez megafon: NIE DAJCIE SIE SPROWOKOWAĆ !!!

Ci co siedzą na papierze byc może powinni sie do tego zastosować...
    A zresztą nikt mądry nie odda za bezcen... co widac... chyba, że zwalą kurs jeszcze niżej...

• Re: Wezcie zwalcie 14N na 0,50 gr i spokój-gnojki jedne Autor: ~Zach [87.205.140.*]
    Zwala niżej,popatrz "lds" jak graja po niecałe 1000szt akcji i zwalaja co chwilke kurs.
    Dosłownie grosze potrafia zwalić kurs o kilka % niżej.Popatrz na 04PRO,tam to dopiero cyrk-400szt akcji (1700zł) i jest -6%. Jaja na całego.Na 14N to juz parodia od dawna i nikt nie reaguje na te manipulacje kursem.Poprostu idzie sie wk...wic i tyle. Zero szacunku zarządu do akcjonariatu spółki,maja nas wszystkich gdzies. Ileż to mozna czekać na jakieś działania ze strony zarządu,który jest chytry i łasy na kase. Patrzą tylko by oskubac drobny akcjonariat.Jak giełda rośnie to 14N stoi i kończy przy 0 , a jak spada to wala po 500szt i zwalają po 5% w dół. Ile to qwa może trwac?tak nie mozna!!!!!!
    Oni maja jakieś sumienie????czy chęc i rządza pieniądza jest ważniejsza niz akcjonariat,który zaufał zarządowi a który teraz w hamski sposób skubie go?
  • Re: Wezcie zwalcie 14N na 0,50 gr i spokój-gnojki jedne Autor: ~Eddie [83.3.109.*]
    Niestety na te złodziejskie praktyki zarządu nie ma chyba juz rady. Przeżywam to na Zachodnim, przezywam na Octavie. Próbowałem interweniować w SII i KNF (w przypadku Octavy), niestety sprawy manipulacji kursem spółek nie interesują wcale KNF. W jakim celu więc istnieje ta instytucja??
    Pisałem juz swego czasu na tutejszym forum i na forum "Parkietu", ze Wandzel oraz Zientara mają interes, aby notowania Zdzicha były w najbliższej perspektywie czasowej jak najniższe. Przeciez trzeba oddać (termin wydłużono do końca grudnia) pożyczny zapewne szwagrom pod koniec sierpnia pakiet akcji Zachodniego. Na złodziejstwo w tym kraju nie ma juz rady. Zgroza!!!!!!
  • Re: Wezcie zwalcie 14N na 0,50 gr i spokój-gnojki jedne Autor: ~do "Eddie" [87.205.140.*]
    Popatrz co te łachudry robią,graja po 5 szt akcji i trzymają kurs dalej.Jak tylko podkupia 5 szt zaraz niżej dostawiają 500szt i tak w kółko.Sam domysliłem się że pożyczył komuś ten pakiet i musza go oddac pod koniec Grudnia.Nie wiem,ale sądzę że ma to związek z podatkiem,by nie płacic podatku.Z tego mozna wnioskowac że do końca roku na 14N nic sie nie wydarzy.Oni nic nie robia tylko kombinują jak skupic akcje.Jesteśmy za mali by zrobic cos z tym procederem,KNF łapie tylko takich jak my lub ja.Kup 1 szt i podbij kurs o kilka % a bedziesz na pierwszych stronach Bankiera(hahha).Taki kraj niestety.
[x]
14ZACH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.