• Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Ale tego nie da się zrobić siedząc wygodnie w domu i dłubiąc w nosie.
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~zirytowany [5.173.30.*]
    Jak widzimy robisz publicznie rachunek sumienia?
    Bo mogłeś wyjść na ulicę 24.03.2023r. do czego sam mnie namówiłeś! Zamiast tego siedziałeś w domu, dłubałes w nosie i zjadałeś własne gile!
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~hwds [89.64.81.*]
    Synku co ja miałem zrobić a czego nie miałem zrobić to nie ty będziesz to oceniał. Ale popluj trochę jadę bo widzę że masz go dużo i może ci zaszkodzić
    Ależ oczywiście!
    ciebie i twoją ciężką pracę (zakpienie sobie z drobnych i wystawienie ich pod ambasadą) jaką tutaj wykonujesz oceniać może tylko i wyłącznie twój mocodawca, który ci płaci.
    Ale mimo wszystko, ja będę napiętnował zdrajców i oddzielał ziarna od plew!
    I nie nazywaj mnie "synku", nie jesteś moim ojcem!
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~Xy [5.173.19.*]
    HDS psie solorza Zamilcz
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    TAK TO TROLLE SOLORZE STAŁY SIĘ NAGLE ENTUZJASTAMI DEMONSTRACJI

I OBRAŻAJĄ WETERANA WALK Z SOLORZEM CZYLI HWDS ,

. KTÓRY OD LAT WALCZY ZE ZŁODZIEJEM SOLORZEM W SĄDACH , PROKURATURACH I NA WSZYSTKICH WALNYCH ORAZ BRAŁ PROMINENTNY I AKTYWNY UDZIAŁ W POTĘŻNEJ PIERWSZEJ DEMONSTRACJI ,

TROLLE SOLORZA .....DO WAS MÓWIĘ ..... NIE MARTWCIE SIĘ ....... KOLEJNE DEMONSTRACJE TEŻ SIĘ ODBĘDĄ ALE ZAPLANOWANE I UZGODNIONE PRZEZ PAE A NIE PRZEZ TROLLI SOLORZA .
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~zirytowany [94.254.216.*]
    Odezwał się kolejny "entuzjasta" majdanu. Który w godzinie próby wolał zostać w domu i prowadzić dyskusję sam ze sobą o jakimś mandoffie!
    Jesteś niewiarygodny!
    DOBRY CZŁOWIEKU...... JEŻELI CHCESZ BRAĆ UDZIAŁ W MANIFESTACJI MUSISZ SWOJĄ GOTOWOŚĆ ZGŁASZAĆ DO PAE ,

JEŻELI PO TWOIM ZGŁOSZENIU ......PAE UZNA ŻE ILOŚĆ OSÓB ZAPEWNI DEMONSTRACJI POWODZENIE

( CZYLI NIE BEDZIE TO 5-6 OSÓB TYLKO N.P. 100 )

TO WTEDY PODEJMIE DECYZJĘ O DEMONSTRACJI ZAPEWNI TRANSPARENTY, BANERY I.T.P .

DEMONSTRACJA W 8-10 OSÓB NIE MA SZANS POWODZENIA I TYLKO SKOMPROMITUJE NAS I NASZE ŻĄDANIA WZGLĘDEM ZŁODZIEJA SOLORZA ......

I NIE UBLIŻAJ HWDS..... KTÓRY ZĘBY ZJADŁ NA WALCE Z SOLORZEM I ORGANIZOWANIU DEMONSTRACJI .
    Nie gadaj mi co ja muszę bo straciłeś wiarygodność!!!
    Musiałeś to ty wypełnić swoje publiczne deklaracje, które tutaj składasz od lat, wziąść udział w manifestacji i dostarczyć protestującym ulotki, transparenty, plakaty!!!
    Twoje słowa są nic nie warte!
    TO TY MI NIE MÓW CO JA MUSZĘ ROBIĆ ,

ZAWSZE PISAŁEM ŻE ULOTKI , TRANSPARENTY , BANERY WYKONAM NA WYRAŻNE POLECENIE PAE A NIE JAKIEGOŚ ANONIMOWEGO ' ZIRYTOWANEGO

" .... I O CZYWIŚCIE W DALSZYM CIĄGU TO DEKLARUJĘ , ZACHĘCAJĄC PAE DO ZORGANIZOWANIA SERII POTĘŻNYCH DEMONSTRACJI PRZECIWKO ZŁODZIEJOWI SOLORZOWI

..... WSPIERAJCIE PAE ..... DEKLARUJCIE TŁUMNIE GOTOWOŚĆ DO DEMONSTRACJI ,

ZGŁASZAJCIE TĄ GOTOWOŚĆ DO PAE . IDZIE WIOSNA

CZAS RUSZYĆ PRZECIWKO ZŁODZIEJOWI SOLORZOWI ,

INTRYGI TROLLÓW SOLORZA WSKAZUJĄ ŻE SOLORZ OBAWIA SIĘ DEMONSTRACJI .
    Jesteś niewiarygodny!
    Dzień 24.03.2023r. pokazał kto tak naprawdę boi się tych demonstracji.
    TY SIĘ BOISZ, BO NIE ZGŁOSIŁES SIE DO PAE W SPRAWIE DEMONSTRACJI !!!!!!!

DANIEL JEST JAK OJCIEC ..... WYSŁUCHA KAŻDEGO .....

NAWET TROLLA SOLORZA ..... A CO DOPIERO ......CIEBIE ..... ZGŁASZAJ SIĘ DO DANIELA .... MOŻE RUSZYMY POD TWOIM PRZYWÓDZTWEM .
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~Akcjonariusz [194.180.109.*]
    Kolego 'zirytowany' ,zostaw tego pojjeba . To jest albo troll ,albo bot ,albo po prostu chory, któremu trzeba pomóc. Zarząd PAE już dawno traktuje go jak nieszkodliwego wariata.
    A TO CIEKAWE .... TROLLE SOLORZA CHCĄ WYWOŁAĆ .... ROZŁAM W PAE ...

.. JEDNAK SOLORZ BOI SIĘ PRZYSZŁEJ DEMONSTRACJI PAE .........

ALE TEJ PRZED AMBASADĄ KOREI ( PODOBNO BYŁA 24 MARCA ..... KTOŚ Z PAE COŚ WIE NA TEN TEMAT ???? BO JA JESTEM W PAE I NIC O NIEJ NIE WIEM !!!!!!)

PROWADZONEJ PRZEZ "ZIRTYOWANEGO " I " AKCJONARIUSZA " NIE PRZESTRASZYŁ SIĘ WCALE !!!!! MOŻE SAM JĄ ZORGANIZOWAŁ ( SOLORZ) .

CZEKAMY NA ARTYKUŁY W PRASIE O TEJ LEGENDARNEJ DEMONSTRACJI Z 24 MARCA .
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~Akcjonariusz [194.180.109.*]
    Leki natychmiast!!!
    KARETKA JUŻ JEDZIE DO TWOJEGO DOMU .... NA SYGNALE ...... . PODOBNO POD AMBASADĄ KOREI ..... ODNIOSŁEŚ CIĘŻKIE RANY GŁOWY ....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.180.109.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    NIE RELACJONUJ NAM STANU SWEGO UMYSŁU .

PO TWOICH WPISACH .... WSZYSCY ZDAJEMY SOBIE JUŻ SPRAWĘ ŻE JEST ON NIEZWYKLE CIĘŻKI .
  • Logika KEMOTA Autor: ~zirytowany [94.254.216.*]
    Masz rację KEMOT
    Nie bałem się wyjść w ubiegły piątek walczyć z solorzem na ulicy, za to bałem się napisać na skrzynkę PAE o swojej gotowości do tego.
    Wyjście pod ambasade to był akt tchórzostwa, spamowanie forum od 5-ciu lat o majdanie to akt heroizmu.
    Ci co wyszli na ulicę 24.03 walczyć dla sprawy rozbili jedność PAE, Ci co mieli ich głęboko w d i zostali w tym dniu w domach wykazali akt zjednoczenia.
    Trole solorza wyszli na ulicę protestować przeciwko niemu samemu, Ci co zostali w domach udowodnili że napewno solorzowymi trolami nie są - zwłaszcza ci co wybrali jej termin, na nią naganiali, a ostatecznie w ogóle na nią nie przyszli.
    Być może Akcjonariusz rzeczywiście odniósł pod ambasadą rany głowy, takie niestety jest ryzyko gdy się walczy na ulicy o swoje pieniądze z przekupioną przez solorza policją. Ty jednak KEMOT nie masz czego się obawiać, w domu przed komputerem ci to nie grozi.
    Akcjonariusz ma rację weź leki, choć pewnie i tak ci już nie pomogą.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.125.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [90.156.70.*]
  • LOGIKA KEMOTA Autor: ~KEMOT [89.64.125.*]
    POLEMIKA Z TROLLAMI SOLRZA M.IN. "ZIRYTOWANYM"

PO PIERWSZE.... CI Z KTÓRYCH SIĘ ŚMIEJESZ CZYLI ZE MNIE I HWDS ... TO CI WŁAŚNIE .....UCZESTNICZYLI W PIERWSZEJ ....I NA RAZIE JEDYNEJ DEMONSTRACJI ( O TWOJEJ PIES Z KULAWĄ NOGĄ NIE SŁYSZAŁ ) KTÓRA ODBYŁA SIĘ W 2019 ROKU ,

PO DRUGIE ..... GDYBY TYLKO PAE DAŁO JAKIKOLWIEK SYGNAŁ ŻE DEMONSTRACJA MA SIĘ ODBYĆ 24 MARCA ..... NA PEWNO OBYDWAJ BYŚMY SIĘ STAWILI POMAGALI W ORGANIZACJI I DEMONSTROWALI ,,,, ALE PONIEWAŻ TAKIEGO SYGNAŁU NIE BYŁO .... WIĘC I NAS NIE BYŁO .

BYĆ MOŻE ZAŁOŻYLIŚCIE JAKIEŚ PAE - BIS KTÓRE MA ZA ZADANIE ROZBIĆ JEDNOŚC SZEREGÓW W PAE , TO W TAKIM RAZIE MARZENIE SOLORZA......... O ROZBICIU PAE JEST CORAZ BARDZIEJ RELNE ...... I MUSIMY MU DAĆ ODPÓR .

I BYĆ MOŻE POJAWIŁEŚ SIĘ PRZED AMBASADĄ ABY ZORIENTOWAĆ SIĘ CZY WASZE JUDZENIE ZNAJDZIE JAKIŚ POSŁUCH , ALE SPOTRZEGŁSZY ŻE JEST WAS TYLKO DWÓCH ROZESZLIŚCIE SIE DOMÓW .

PROSZĘ NIE HEROIZOWAC WŁASNEGO ISTNIENIA ......TYLKO POKAZAĆ DOWODY WASZEJ "BOHATERSKIEJ " DEMONSTRACJI ,

BO MY MAMY LICZNE ... Z NASZEJ PIERWSZEJ I NA RAZIE JEDYNEJ DEMNSTRACJI ( W PRASIE I NA YOU - TUBE )

JA NOWŁUJĘ DO SERII DEMONSTRACJI ........ALE POTĘŻNYCH 100 -200 OSOBOWYCH KTÓRE NIE SKOMPROMITUJĄ IDEI DEMONSTRACJI I NAPRAWDĘ ODBIJĄ SIĘ SZEROKIM ECHEM ......JAK TA PIERWSZA

..... I ZAGROŻĄ SOLORZOWI ........ TYLKO TAKIE DEMONSTRACJE MAJĄ SENS . I TAKIE BYĆ MOŻE ....POPRZE PAE .

W 5-6 OSÓB MOŻESZ DEMONSTROWAC POD OKNAMI TEŚCIOWEJ .

( JAK JUŻ PISAŁEM WCZEŚNIEJ )

A ZWŁASZCZA CI PODJUDZANI PRZEZ TROLLA SOLORZA O KSYWIE " ZYGMUNT SOLORZ ŻAK " CZYLI " AKCJONARIUSZ " I " ZIRYTOWANY" .... NAJWIDOCZNIEJ W TRÓJKĘ STANOWIĄ ZESPÓŁ TROLLI KTÓRZY CHCĄ ROZBIĆ PAE -
    ( PATRZ PONIŻSZE WPISY )

Zobacz wątki dotyczące ElektrimZobacz profil Elektrim
    Autor: ~KEMOT [80.55.158.*] 2023-03-22 10:14
    Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: DEMONSTRACJE NA MASOWĄ SKALĘ , NIE LENIĆ SIĘ , NIE PŁAKAĆ.
    NAGŁAŚNIAĆ TO MOŻNA TYLKO POTĘŻNĄ DEMONSTRACJĘ

..... 5......6 OSÓB .....TO ..... MOŻE DEMONSTROWAĆ POD OKNAMI TEŚCIOWEJ !!!!!!!!

Zobacz wątki dotyczące ElektrimZobacz profil Elektrim
    Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*] 2023-03-24 00:01
    Re: MACIE KREW NA RĘKACH - ELEKTRIM
    Nie jestem żadnym Madoffem ani Putinem i nikt mnie nie goni, żeby miał mnie ktoś dorwać i skazać. Żadne bredzenie jakichś 8 tyś akcjonariuszy, czy ilu by ich tam nie było, tego nie zmieni. Nic na mnie nie macie.
    A tak swoją drogą to nie szkoda Panu czasu na pisanie? Jutro w Warszawie, pod Ambasadą Korei o 12:00 ma się rozpocząć "Potężny Majdan", w którym ma Pan zdaje się odegrać kluczową rolę. Może chciałby Pan odpocząć przed tak ważnym wydarzeniem?

Autor: ~KEMOT [89.64.125.*] 2023-03-24 07:35
    Re: MACIE KREW NA RĘKACH - ELEKTRIM

TO 8000 OKRADZIONYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU BĘDZIE WYBIERAŁO

TERMIN I MIEJSCE DEMONSTRACJI PRZECIWKO ZŁODZIEJOWI solorzowi..... A ..... NIE ty TROLLU solorza.
  • Re: LOGIKA KEMOTA Autor: ~zirytowany [5.173.168.*]
    Pogrążaj się dalej, logika KEMOTA
    solorz tak się obawia majdanu że aż wynajął i opłacił troli, aby przyszli i wsparli miejszosciowych w pomyśle hwdsa, w demonstracji pod ambasadą.
    Weź leki!
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~JW [83.4.1.*]
    PIS UKRAINA „PiS = DROŻYZNA” CZESIE SIE SMIEJA Z PREZYDENTA JAK GRA TAKI PREZYDENT ZA GIERKA BYŁO WSZYSTKO ZA MORAWIECKIEGO GAZETA GN  Z 5 NA 10 WSZYSTKO O 100% JEDYNA BRANZA JAKO TAKO TO BUDOWLANKA NAJPIERW ROBIA FERMENT A PÓZNIEJ PROBIA PROTESTY JP2 MEDIA JUZ NIKT NIE WIERZY I POLITYKA  POLACY MAJA GDZIES POLITYKÓW I WYBORY KOLEJNA BRANŻA NISZCZONA PRZEZ PIS WŁADZE ZMIENIA ZAMACH STANU PATRZ JARUZELSKI OBALIŁ GIERKA REWOLUCJA KRÓTKA MAJDAN DŁUGA SOLIDARUCHY I WOJNA  PATRZ UKRAINA ROSJA NIE JEST NASZYM WROGIEM I NORMALNI POLACY POPIERAJA ROSJAN KTÓRZY WALCZA Z CHAZARSKA MAFIA A NIE POPIERAJA UKRAINCÓW GDZIE UKRAINA MA 4600 A POLKA Z 2 DZIECI 1000 W HTNICTWIE GÓRNICTWIE STACZNIACH PRACOWAŁO 1 MILON OSÓB A W ROLNICTWIE 2 MIL A TERAZ W BIEDRONKACH I ZABKACH LIDLACH 250 000 JAK MASZ 50 LAT I 25/ 30 LAT PRACY TO DOSTAJESZ 50% EMERYTURY 60 LAT KAZDY 100% CZY PRACOWAŁ CZY NIE PIENIDZE Z ZASOBÓW NATURALNYCH IDZIESZ NA EMERYTURE PO 50/60 LAT ZOBACZ ROSJE BEZ MAKÓW FRANCJA NIE ODPUSZCZA BIAŁORUSINI TO BRACIA DAWNI LITWINI I ZEMIE KRÓLESTWA POLSKIEGO GDZIE BYLISMY POTEGĄ 1400- 1720= 320 LAT NA BIAŁORUSI WICEJ WOLNOŚCI A ROSJANIE TO BRACIA SLOWIANIE MATKA POLSKA CÓRKA FLAGI TE SAME BIALE CZRWONE I NIEBIESKIE GODŁY ORŁY CO ROSJANIE SAMI SIE OSTRZELIWUJĄ CZARNOBYL 2? GAZETA PRAWNA EPIDEMIA ROZPACZY WARSZAWSKA KIJOWSKA GAZETA JAK TAKA ROSJA ZŁA 100 MLD POMOCY DLA UKRAINU BEZ NASZEJ ZGODY  W USA BANKI PADAJA WIEK EMERYTALNY TO JAK MASZ 50 LAT I JAK CHCESZ TO PRACUJA SOBIE JAK NIE TO BIERZ EMERYTURE Z ZASOBOW NATURALNYCH 50% A PO 60 100% WIEK MAX JAK W WE FRANCJI 62 LATA WIEK EMERYTALNY 50 LAT TAK JAK WOJSKOWI CZY POLICJA PO 25/30 LATACH TERAZ USTAWKA O JP2 JEDNI BEDA WISZAC OBRAZY DRUDZY SCIAGAC O ZMARŁYCH MÓWI SIE DOBRZE LUB WCALE ELE SKĄD TO CHAZARY WIEDZA A TACY NIBY POBOŻNI TYLKO CHYBA TYLKO ROSJA I PUTIN NAS MOŻE URATOWC ALBO MATKA BOŻA JAK W 1920 
    W ROSJI ZA ATAK TER RORYSTY CZNY GROZI DO 20 LAT BABA WYSADZIŁA LOKAL ZABIŁA CZŁOWIEKA I RANIŁA 40 OSÓB A W POLSCE ZA GADANIE I OBRONE POLAKÓW 20 MIESIECY CYRK NIE PANSTWO 
    Miała wysadzić Władlena Tatarskiego. "Działała na polecenie Ukraińców"
    Śmierć Władlena Tatarskiego. Służby: Daria Trepowa działała na polecenie Ukraińców
    Agencja Reutera donosi, że rosyjski Komitet Śledczy oskarżył Darię Trepową o dokonanie "zorganizowanego aktu terrorystycznego, który spowodował celową śmierć". Według ustaleń służb Trepowa miała działać na polecenie przełożonych sprzyjających Ukrainie. Za postawione zarzuty 26-latce grozi nawet do 20 lat więzienia.
    https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-miala-wysadzic-wladlena-tatarskiego-dzialala-na-polecenie-uk,nId,6697534#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

https://www.youtube.com/watch?v=ld93vM_DmZo
    https://www.youtube.com/watch?v=sEnl36Xw4Ys
    DZIURY W NIEBIE - HAARP I UDOSKONALONE TECHNOLOGIE TESLI
    O depopulacji ludzi za pomocą chemtrails mówią też w rosyjskiej telewizji. Mówią, że w różnych częściach planety zabija się opryskami po cichu ludzi.
    Analiza książki WIELKA NARRACJA Klausa Schwaba. Manifest Cybernetyczny nowej ery.
    https://www.youtube.com/watch?v=L9XoKRd9aEg&t=2s
    Stara ekipa ma się wyśmienicie, euro płynie rzeką do kieszeni systemówPolak mądry po szkodzie Śpij Narodzie zniewolony jest źle będzie jeszcze gorzej. Myślenie nie boli
    Szczególnie ważny przekaz dla tych, którzy ciągle używają samrtfona, inwestują w waluty cyfrowe, stosują kody QR, kochają swoje zegarki SMART i zasiadają sobie wygodnie przed swoim SMART TV....Dla tych, którzy wierzą w świetlaną przyszłość ludzkości scalonej z AI, nie mogą się doczekać MED-BEDów, jeżdżą elektrycznymi samochodami z wbudowaną sztuczną inteligencją, a dziecku na komunię kupują najnowsze gadżety technologiczne...Dla ludzi, którzy zdecydowali się wstrzyknąć sobie komponenty służące transhumanizacji, nie potrafią już poruszać się bez GPS, budują domy SMART i wierzą w przyszłość "zielonej energii".
    Bratanek JFK rzuca wyzwanie Joe Bidenowi. Chce rywalizować o prezydenturę
    Demokrata Robert F. Kennedy Jr, aktywista antyszczepionkowy, bratanek prezydenta Johna F. Kennedy'ego postanowił rzucić wyzwanie Joe Bidenowi i rywalizować z nim o najwyższy urząd w USA w wyborach 2024 roku. "Ponad 15 lat temu nabrał obsesji na punkcie szczepionek w wierze, że nie są one bezpieczne.
    https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-bratanek-jfk-rzuca-wyzwanie-joe-bidenowi-chce-rywalizowac-o-,nId,6701388#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    Nasz system pieniężny okazał się całkowicie skorumpowany
    https://www.klubinteligencjipolskiej.pl/2023/04/nasz-system-pieniezny-okazal-sie-calkowicie-skorumpowany/ 
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~Adapevinted [153.19.102.*]
    Nie ma się czym ekscytować Kręcą na siebie bat...Juz niedługo przyjdzie czas rozliczeń Problem pisu polega na tym, że węgla, ropy i gazu nie da się wydrukować (pozdrawiam obrońców pustego bezwartościowego papierowego pieniądza Nie ma się czym ekscytować Kręcą na siebie bat... Juz niedługo przyjdzie czas rozliczeń Problem pisu polega na tym, że węgla, ropy i gazu nie da się wydrukować (pozdrawiam obrońców pustego bezwartościowego papierowego pieniądza
    Tak nas oklamują tak oklamują jednak ludzie przytomni , którzy nie oglądają przekazów podprogowo wojennych i wrogich PolscePolakom wiedzą, że to nie nasza wojna to nie nasz rząd ( nierząd) Prawda jest tylko ważna i fakty, a propagandę zostawmy tym zaprogramowanym zamaskowanym w grube maski z warstw cebuli miliarda sprzedanym masom systemu diabła ##Czy życie w takim świecie ma dla was sens?! Za chwilę stwierdzicie tak nie ma sensu ale będę żyć dalej bo przyzwyczaiłem się płacą mi myślą za mnie robią wojny za mnie a jak mnie zabiją to sam nie będę musiał tego robić
    Zelesnky's a Pope to Duda- Hochsztapler z Kijowa świętym dla Duda
    https://www.youtube.com/watch?v=DiWboojXtaU
    Protest rolników na Lubelszczyźnie. "Państwo się nas zaczyna bać i to jest dobry objaw"
    - Państwo się nas zaczyna bać i to jest dobry objaw - powiedział Władysław Serafin, prezes Kółek Rolniczych. Razem z AGROUnią organizuje protest rolników, zapowiedziany na siedem dni.
    https://wydarzenia.interia.pl/lubelskie/news-protest-rolnikow-na-lubelszczyznie-panstwo-sie-nas-zaczyna-b,nId,6712581#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~XXX [153.19.102.*]
    TO JUŻ KIEDYS BYŁO MIŁOSC DO ZSRR TERAZ MAM KOCHAĆ I BYĆ SOLIDARNY Z UKRAINA SCENARIUSZE ZMIANY SKORO JESTESMY REPABLIC OF POLAND DEMOKRATA JFK ROBERT KENNEDY AKTYWISTA ANTYSZCZEPIONKOWY LUB TRUMP W 2024 NA PREZYDENTA LUB ROSJANIE WKROCZĄ DO POLSKI STWORZA RZĄD Z POLSKIEJ UNI SLOWIAŃSKIEJ TAK DOPIERO POKÓJ W 2025 EMERYTURA JAK MASZ SKONCZONE 50 LAT Z ZASOBOW NATURALNYCH Polacy coraz częściej "mówią Putinem"40 proc. Polaków uważa, że "obecnie ma miejsce ukrainizacja Polski, która niszczy naszą kulturę i społeczeństwo". BEDZIE 80% OPERACJA 5 ZERA ZARO VAT CIT PIT AKCYZA TYLKO PODATEK OBROTOWT 10 %  TURCJA ZNOSI WIEK EMERYTALNY 
    W ROSJI ZA ATAK TERRORYSTYCZNY GROZI DO 20 LAT BABA WYSADZIŁA LOKAL ZABIŁA CZŁOWIEKA I RANIŁA 40 OSÓB A W POLSCE ZA GADANIE I OBRONE POLAKÓW 20 MIESIECY CYRK NIE PANSTWO 
    ANDZEJ DALISMY WSZYSTKIE CZOŁGI NO CÓZ RZADZI CHAZARIA  80% LUDZI WKURZONYCH W POLSCE TYLKO CUD MOZE NAS URATOWAC ONI BARDZIEJ ROSJI NIE NAWIDZA NIŻ POLSKE KOCHAJA ROMAN DMOWSKI MY PODDAMY SIE ROSJI W RAZIE W RUSKI MIR I TAK NIE MA BRONI I CZY BEDZIEMY W SOJUSZU Z ROSJA SLAVIC UNION? 8 PANSTW DEZYDUJACE 2 LATA ZWYCIESCA BEDZIE JEDEN  POLSKA FLAGA W POLSKIM SEJMIE RZAD NA FRONT PUTIN SPRZECIWIA SIE NWO I MANIPULACJA POGODY CHEMISTRALS NIE POTRZEBUJEMY PIENIEDZY Z KPO MAMY PO 4 000 000 NA POLAKA W ZASOBACH NATURALNYCH  BRAWO MAX KOLONKO DLA DZIENNIKARZY I POLITYKOW W 2008 ROSJA WKROCZYŁĄ DO GRUZJI A TERAZ GRUZJA NIE POMAGA MILITARNIE UKRAINIE TO NIE NASZ WOJNA JAK ROSJANIE WKROCZA DO POLSKI? 80% POLAKOW STANIE PO STRONIE ROSJAN REWOLUCJA WOJNA ZAMACH STANU WOJSKO POLICJA WROGA TO MY MAMY W POLSCE ANTYPOLSKI RZAD
    https://www.youtube.com/@konradwichert-niezaleznydz9221/videos
    https://www.youtube.com/watch?v=f7E26iWeGEM
    https://rumble.com/v2hotka-red-pill-news-wiadomoci-w-czerwonej-piguce-12.04.2023.html
    Światowe pseudoelity przeciw ludzkości - powiązania z III Rzeszą
    Światem rządzą cztery korporacje: Black Rock, State Street Corp., Vanguard Group oraz FMR, których właścicielami jest kilkanaście rodzin między innymi takich jak: Rockefeller, Rothschild, Onassis, Kennedy, McDonald, Disney, Bundy, Bush czy Collins. Korporacje te, zbudowały swój majątek na handlu ludźmi, bronią, narkotykami, prostytucji, globalnym terroryzmie i operacjach fałszywej flagi. Mają swoich przedstawicieli w radach nadzorczych w Międzynarodowym Funduszu Walutowym, we wszystkich Bankach Centralnych, w Banku Światowym oraz w Systemie Rezerw Federalnych. Są też właścicielami gigantów naftowych, spożywczych, farmaceutycznych, chemicznych, technologicznych. I teraz uwaga Robaczki – te cztery korporacje są też właścicielami wielu państw w tym POLAND REPUBLIC OF! W 1999 roku korporacja BLACK ROCK, we współpracy z grupą Bilderberg, stworzyła holding ALTRIA który zarządza polską gospodarką, polityką, partiami politycznymi, politykami, sądami, oraz biznesem. To stamtąd wychodzą wytyczne co ma się dziać w „Państwie Polskim”. Zadaniem polskich polityków opłacanych przez holding ALTRIA , było i jest osłabienie naszej gospodarki, wyprzedaż polskiego kapitału, polskich złóż oraz dokonanie głębokich podziałów społecznych. Kto jest największym akcjonariuszem Pfizera? Trzej czołowi akcjonariusze indywidualni/poufni w firmie Pfizer to Frank A. D'Amelio, Mikael Dolsten i Albert Bourla. Trzech największych akcjonariuszy instytucjonalnych to Vanguard Group Inc., BlackRock Inc. i State Street Corp. Przychody firmy Pfizer w trzecim kwartale 2022 r. wyniosły 22 USD.
    Choć wyzwał tam Miedwiediew Polaków, on miał na myśli nie wszystkich Polaków, a tylko tą większość popierającą Ukrainę kosztem dobrobytu własnego narodu w interesach USA, która zdaniem mojej dobrej koleżanki z Polski nie potrafi samodzielnie myśleć. Normalnych Polaków to określenie nie dotyczy.
    DLACZEGO UKRAINA ZNIKNIE?
    BO NIKT JEJ NIE POTRZEBUJE
    1. Europa nie potrzebuje Ukrainy. Wymuszone poparcie reżimu nazistowskiego na żądanie amerykańskiego mentora już zrobiło Europejczykom prawdziwe finansowe i polityczne piekło. Potoki bezczelnych żebraków, ukraińskich migrantów i ich zakwaterowanie kosztem własnych obywateli, gwałtownie rosnąca inflacja, ogromne rachunki za ogrzewanie i prąd, ulegające upadkowi europejskie przedsiębiorstwa, nieopłacalne rosyjskie sankcje - wszystko to doprowadziło do wybuchów niezadowolenia zarówno w Europie Zachodniej, jak i Wschodniej. I po co - dla dobra banderowskiej niedo-Ukrainy, której nawet zarozumiali i aroganccy Polacy (Miedwiediew użył obraźliwej nazwy Polaków, blokowanej na FB) nie postrzegają jako normalnego kraju i co jakiś czas rzucają temat anschlussu zachodnich obwodów. Przed nimi rysuje się perspektywa ostatecznego osadzenia młodoukraińskich wysysających krew pasożytów na zniszczonej artretyzmem szyi więdnącej Unii Europejskiej. Będzie to ostateczny zachód słońca niegdyś majestatycznej, lecz zubożałej przez zwyrodnienie Europy.
    2. Ukraina nie jest potrzebna USA. Owszem, kampanie militarne i sankcje to próba PR-u politycznych gadułów, którzy już dawno potwierdzili swoją impotencję i demencję. Prawdziwi pogrążeni w marazmie durnie jak Biden, którzy nie powinni być u steru wielkiego mocarstwa, tylko na murawie w otoczeniu swoich krewnych z otwartymi z demencji ustami. Zwykli Amerykanie w ogóle nie rozumieją, czym jest "Ukraina" i gdzie "ona" się znajduje. Większość z nich nie potrafi nawet wskazać tego "kraju" na mapie. Dlaczego, dla dobra jakiejś niejasnej części Rosji, mają cierpieć takie niewygody? Dlaczego amerykański establishment nie martwi się o inflację i miejsca pracy czy sytuacje kryzysowe w ich rodzimym stanie, ale o nieznany kraj 404? Dlaczego tak wiele kasy wysyła się za ocean?
    I będą o to pytać prędzej czy później. A wtedy przejęcie Kapitolu w styczniu 2021 roku będzie się wydawać harcerskimi igrzyskami.
    3. Afryka i Ameryka Łacińska nie potrzebują Ukrainy. Przecież te setki miliardów, które USA wydaje na bezsensowne walki gdzieś na Ukrainie, wystarczyłyby na wiele programów mających na celu rozwój społeczny państw Ameryki Łacińskiej i Afryki. Ameryka Łacińska to podwórko gringo, więc jest indoktrynowana od dziesięcioleci. Afryka natomiast cierpi z powodu ludobójstwa i kolonialnej zależności narzuconej przez dawnych zachodnich handlarzy niewolnikami. Dlatego ludzie w afrykańskich chatach i latynoskich fawelach doskonale zdają sobie sprawę, że świat jest pełen złodziejskich polityków, nie dla wszystkich wystarczy pieniędzy, czołgów i rakiet. A skoro obywatele w ich krajach głodują bez dostępu do edukacji i medycyny, to po co wydawać pieniądze na wspieranie mitycznego państwa? I zastanawiają się, całkiem zasadnie, dlaczego ktoś inny - bardzo, bardzo daleko - jest wynagradzany za ich przeszłe cierpienia i obecną lojalność.
    4. Azja nie potrzebuje Ukrainy. Widzą na przykładzie rosyjskim, jak praktykuje się technologie kolorowych rewolucji w celu wyeliminowania głównych rywalizujących mocarstw. Rozumieją jaki scenariusz ma dla nich zbiorowy Zachód, z Ameryką na czele, w razie nieposłuszeństwa. "Pomóżcie nam uporać się z Rosją, a wtedy wkrótce przyjdziemy do was" - mówią bezczelni zachodni przywódcy. A ich zaspani staruszkowie i staruszki z demencją, krążąc w samolotach i przemawiając w parlamentach, prowokują najtrudniejsze problemy regionalne. Tym bardziej, że gigantyczne kraje jak Indie, Chiny i inne państwa regionu Azji i Pacyfiku mają dość dużo problemów z odbudową gospodarczą po pandemii nawet bez narkotykowych pajaców i ich marudzenia o pomoc. "Nie interesujemy się wami" - mówi Azja ich wysłannikom w odpowiedzi na wezwania do wsparcia Ukrainy w każdy możliwy sposób i ograniczenia Rosji. Kraju, do którego azjatyckie mocarstwa są wielokrotnie bliższe geopolitycznie i który historycznie sprawdził się jako wiarygodny partner strategiczny. A po co azjatyckim gigantom taki ból głowy od dawnych kolonizatorów?
    5. Rosja nie potrzebuje Ukrainy. Przecież niedo-Ukraina nie jest w ogóle państwem, tylko chmurą w spodniach. Potargana, obdarta i tłusta kołdra ze strzępów, która całkowicie się zużyła. Nowa Małorosja modelu z 1991 roku - sztucznie pokrojone terytoria, z których wiele jest rdzennie rosyjskich, przypadkowo oderwanych w XX wieku. Mieszkają tu miliony naszych rodaków, od lat gnębionych przez nazistowski reżim kijowski. To ich bronimy w specjalnej operacji wojskowej, bezlitośnie niszcząc wroga. Ale kawałki Rosji zwane Ukrainą w granicach z 1991 roku to tylko nieporozumienie stworzone przez rozpad Związku Radzieckiego. I dlatego nie potrzebujemy niedo-Ukrainy. Potrzebujemy Dużej Wielkiej Rosji.
    6. Wreszcie, nawet właśni obywatele nie potrzebują Ukrainy prowadzonej przez nazistowskie kierownictwo. Dlatego właśnie z 45 milionów zostało tam niewiele ponad 20 milionów osób. Dlatego reszta chce jechać gdziekolwiek - do znienawidzonej Polski, do UE, do NATO, chcą zostać 52. stanem Ameryki. Choćby po to, by dołączyć się do Antarktydy z pingwinami. Byleby było cicho i byli dobrze karmieni. Z powodu zbrodniczych ambicji grupy rządzącej Ukraińcy zmuszeni są do życia w ciągłym niepokoju i strachu. Zmuszeni do życia w biedzie, porzucania swoich domów i środków do życia. Zmuszeni do wędrówki przez kraje i kontynenty w poszukiwaniu lepszego życia. Wszystko w imię mglistej europejskiej perspektywy. A dokładniej - po to, by arlekin w zielonych rajtuzach razem z jego bandą złodziejskich faszystowskich klaunów gromadził na swoich offshore'owych kontach zrabowane zachodnie pieniądze. Po co to zwykłym Ukraińcom?
    Nikt na planecie nie potrzebuje takiej Ukrainy.
    I właśnie dlatego nie będzie ona istnieć.
    Bratanek JFK rzuca wyzwanie Joe Bidenowi. Chce rywalizować o prezydenturę
    Demokrata Robert F. Kennedy Jr, aktywista antyszczepionkowy, bratanek prezydenta Johna F. Kennedy'ego postanowił rzucić wyzwanie Joe Bidenowi i rywalizować z nim o najwyższy urząd w USA w wyborach 2024 roku. "Ponad 15 lat temu nabrał obsesji na punkcie szczepionek w wierze, że nie są one bezpieczne.
    https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-bratanek-jfk-rzuca-wyzwanie-joe-bidenowi-chce-rywalizowac-o-,nId,6701388#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    - Mieliśmy Partię Republikańską, która była rządzona przez dziwaków, neokonserwatystów, globalistów, gorliwych zwolenników otwartych granic i głupców, ale nigdy nie wrócimy do partii Paula Ryana, Karla Rove'a i Jeba Busha - oświadczył były prezydent Donald Trump w sobotę na zakończenie trzydniowej konserwatywnej konferencji. Wystąpienie Trumpa, w trzy miesiące po tym, jak ogłosił, że będzie się ubiegał o reelekcję w 2024 roku, zawierało wiele obietnic, w tym w sprawie doprowadzenia do zakończenia wojny w Ukrainie i mniejszego nacisku na politykę zagraniczną.
    https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-usa-trump-przyrzeka-zakonczenie-wojny-w-ukrainie-pietnuje-po,nId,6636196
    Dmitrij Miedwiediew: Trzeba przesunąć granicę, nawet do Polski
    Trzeba przesunąć granice zagrożeń dla Rosji jak najdalej, nawet do Polski - ocenił wiceprzewodniczący Rady Bezpieczeństwa Rosji Dmitrij Miedwiediew. W rocznicę rosyjskiej inwazji na Ukrainę rosyjski polityk, wpisując się w kremlowską propagandę opisał miniony rok i przedstawił, co dalej może się wydarzyć. "Trzeba zniszczyć neonazizm do gruntu. Żeby później nie tracić czasu na łapanie niedobitków banderowców w lasach. Aby na świecie nastał długo wyczekiwany pokój" - napisał.Trzeba przesunąć granice zagrożeń dla Rosji jak najdalej, nawet do Polski - ocenił wiceprzewodniczący Rady Bezpieczeństwa Rosji Dmitrij Miedwiediew. W rocznicę rosyjskiej inwazji na Ukrainę rosyjski polityk, wpisując się w kremlowską propagandę opisał miniony rok i przedstawił, co dalej może się wydarzyć. "Trzeba zniszczyć neonazizm do gruntu. Żeby później nie tracić czasu na łapanie niedobitków banderowców w lasach. Aby na świecie nastał długo wyczekiwany pokój" - napisał. "Trzeba przesunąć granice, nawet do Polski" Zdaniem Miedwiediewa wszystkie przewidywane przez niego wydarzenia składają się na potrzebę osiągnięcia celów "operacji wojennej", które Władimir Putin określił jako denazyfikację i demilitaryzację Ukrainy. "Dlatego tak ważne jest osiągnięcie wszystkich celów specjalnej operacji wojskowej. Przesunąć granice zagrożeń dla naszego kraju jak najdalej, nawet jeśli są to granice Polski. Zniszczyć neonazizm do gruntu. Żeby później nie tracić czasu na łapanie niedobitków banderowców w lasach. Aby na świecie nastał długo wyczekiwany pokój" - napisał.
    https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-dmitrij-miedwiediew-trzeba-przesunac-granice-nawet-do-polski,nId,6617962#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~JW [83.4.43.*]
    PISOWCY KRECĄ BATA NA SIEBIE ZAOSTRZAJĄC PRAWO TYLKO AMNESTIA TYGODNIK GO RZECZY KRYTYKUJA RZAD MORAWIECKIEGO SKANDAL ZA SZCZEPIENIAMI DZIECI GDZIE KARA ZATRUTA ZYWONŚC GDZIE KARA ELEKTRO SMOG NORMY PRZEKOCZONE  GDZIE KARA CHEMISTRALS ITP   
    Wielki protest w Czechach. Chcą dymisji proukraińskiego rządu
    Demonstranci wyszli na ulice Pragi, aby domagać się dymisji rządu Petra Fiali. Wydarzenie zorganizowano pod hasłem: "Czechy przeciw ubóstwu". Uczestnicy zwracali uwagę nie tylko na ciężkie warunki życia - apelowano również o zakończenie wojny w Ukrainie i podjęcie rozmów pokojowych.W centrum Pragi odbył się w protest pod hasłem: "Czechy przeciw ubóstwu", w którym - zdaniem organizatorów - mogło uczestniczyć 100 tys. osób. Demonstranci domagali się dymisji rządu Petra Fiali. Krytykowano wojskowe wsparcie dla Ukrainy, które jakoby przedłuża trwającą tam wojnę. Uczestnicy przemaszerowali do siedziby rządu, wokół której powstał ludzki łańcuch. Wielki protest w Pradze. "Musimy odzyskać Czechy dla siebie"Podczas przemarszu, gdy na widok ukraińskiej flagi z tłumu rozlegały się okrzyki: "Zerwać tę s*****",
    https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-wielki-protest-w-czechach-chca-dymisji-proukrainskiego-rzadu,nId,6720954#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    "Republika Czeska nie może być wasalem ani Brukseli, ani Waszyngtonu. Politycy muszą ponosić pełną odpowiedzialność za szkody, które wyrządzili obywatelom Republiki Czeskiej" – powiedział na zakończenie demonstracji Jindrzich Rajchl. I dodał: „Światowe mocarstwa grają w szachy, Ukraina jest tylko pionkiem, ostatnią rzeczą, która ich obchodzi, jest życie zwykłych Ukraińców i Rosjan, którzy umierają każdego dnia"
    Tylko Wolność Narodu Polskiego...!!! Wszyscy Jesteśmy Razem - JEDNOCZYMY SIĘ DO WIELKICH ZMIAN DLA NAS I PRZYSZŁYCH NASZYCH POKOLEŃ...!!!!
    https://rumble.com/v2hp0jo-brics.html
    Gigantyczne protesty w Czechach. Chcą obalić Rząd
    https://www.youtube.com/watch?v=TVeMc0klOJY
    OFICJALNA POTWIERDZONE Rząd Hiszpanii przyznał się że Hiszpania manipuluje pogodą , rozpylają jodek srebra , chlorek sodu lub suchy lód podczas zasiewania chmur. Ugruntowane są eksperymentalne nanotechnologie.
    "Manipulowanie pogodą ma na celu złamanie psychiki ludzkiej i osłabienie odporności organizmu i jego sił witalnych. To jeden z elementów broni biologicznej. Taka sytuacja dzieje się już od bardzo dawna, ale dopiero teraz przybrała aż takie rozmiary. Długotrwały stres spowodowany brakiem słońca, silnymi wiatrami i deszczem, przygnębienie, smutek zniechęcenie i melancholia to energie chorobotwórcze. Wy jednak macie inteligencję daną wam od Stwórcy i takie działania - jeśli się im nie poddacie - nie uczynią wam większej szkody. Czytajcie pogodne książki, baśnie, słuchajcie dobrej muzyki (Bach, Mozart, Chopin), palcie świece, oglądajcie komedie, a przetrwacie ten czas bez szkody dla siebie." Sława Rudnicka
    Mocny dokument o rzezi w Rwandzie, , sterowaniu pogodą systemem Tesli HAARP, depopulacji, smartfonach, ludziach zombie, kontroli ludzkości, algorytmach Google, MK-Ultra, truciu żywności...
    Daniels Retro Party ENERGY 2000 Katowice 12 11 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=J6yEy4D-nH0
    Zatrutego Zboża z Ukrainy!
    Za importem zboża technicznego stoją młyny i firmy paszowe od świń i drobiu. Tam powinny być blokady rolnicze !! Blokady na drogach nic nie dadzą tylko spuszczaja powietrze z ludzi. Za importem stoją ludzie z Ministerstwa Rolnictwa i Związków powiązanych z tą gangsterką. 30 lat mafia wykańcza Polskie rolnictwo i żadne tam hasła cło na zboże nic nie dadzą bez kontroli.
    SABATON - 40:1 (Official Music Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=epeQwq-aYV0
    Postawią Wam maszt, puszczą na 10 000 000 uW/m2 w okna domu. Musicie się pogodzić z 5G i masowymi wizytami na onkologiach oraz cmentarzach.
    We wrześniu wprowadzą zabójcze 3,6 GHz MASSIVE MIMO, później 700 MHz (zatrują tym całe wioski, dobra przenikalność przez mury) i na koniec 26 GHz Massive MIMO do miast (fale milimetrowe, czyli szybki ZGON i KAPLICA), będą emitować dodatkowo wiązki, niczym radary wojskowe, to śmierć w oczach, sam się tego bardzo boję. Podaję Wam tutaj jeszcze kontakt do Pani Marii Koźmińskiej, prawej ręki Zbyszka Gelzoka, Maria jest prawie jak jego córka, jeździ za nim po całej Polsce od lat i wszędzie głośno krzyczy przeciwko ludobójstwu antenowemu, uświadamia ludzi, nie boi się niczego:
    Szczególnie ważny przekaz dla tych, którzy ciągle używają samrtfona, inwestują w waluty cyfrowe, stosują kody QR, kochają swoje zegarki SMART i zasiadają sobie wygodnie przed swoim SMART TV....Dla tych, którzy wierzą w świetlaną przyszłość ludzkości scalonej z AI, nie mogą się doczekać MED-BEDów, jeżdżą elektrycznymi samochodami z wbudowaną sztuczną inteligencją, a dziecku na komunię kupują najnowsze gadżety technologiczne...Dla ludzi, którzy zdecydowali się wstrzyknąć sobie komponenty służące transhumanizacji, nie potrafią już poruszać się bez GPS, budują domy SMART i wierzą w przyszłość "zielonej energii"....
    Warszawski Marsz Pamięci w 80. rocznicę ukraińskiego ludobójstwa
  • Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~JW [83.28.230.*]
    Taras Barszczowski, ukraiński oligarcha, którego owoce, jak tak dalej pójdzie, wykończą polską produkcję. Była bajeczka o pomocy dla biednych, cierpiących Ukraińców, jest twarda rzeczywistość. Polska rzuciła linę ratunkową oligarchom, a polskim rolnikom sznur, na którym mogą się powiesić.
    Kołodziejczak do Kaczyńskiego: Zejdź na ziemię
    - Prezesie Kaczyński, zejdź na ziemię, ja cię o to proszę. Zejdź do ludzi - zaapelował w Hrubieszowie (woj. lubelskie) Michał Kołodziejczak z Agrounii. Zapowiedział też "odbicie wsi PiS-owi".
    https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-kolodziejczak-do-kaczynskiego-zejdz-na-ziemie,nId,6735155#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    Dmitrij Miedwiediew grozi zerwaniem umowy zbożowej
    Były prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew skomentował plany państw z grupy G7 dotyczące wprowadzenia niemal całkowitego zakazu eksportu do Rosji. Polityk odniósł się do pomysłu w ostrych słowach, sięgnął po wulgaryzmy, a liderów G7 nazwał idi"Wygląda na to, że nie mają mózgów. W głowie tylko - napisał w serwisie
    https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-dmitrij-miedwiediew-grozi-zerwaniem-umowy-zbozowej,nId,6735084#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    ZOSTAWCIE NAS ROLNIKÓW W SPOKOJU, SAMI CHCEMY O SOBIE DECYDOWAĆ I MÓWIĆ CO TRZEBA ZMIENIĆ.

• Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~JW [83.4.45.*]
    Frontline Nuclear Disaster imminent At Power Plant If Attacks Continue. Russia Ukraine War
    https://www.youtube.com/watch?v=5BT5zYrWVxk

Rosja zerwie stosunki dyplomatyczne z Polską? Ambasador odpowiedział
    Ambasada Rosji w Warszawie jest gotowa na wszelkie decyzje podjęte przez Moskwę po zajęciu budynku rosyjskiej szkoły przez polskie władze - powiedział w niedzielę ambasador Rosji w Polsce Siergiej Andriejew, cytowany przez agencję TASS. Rosyjscy dziennikarze zapytali go o ewentualne zerwanie stosunków dyplomatycznych z Polską.
    https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-rosja-zerwie-stosunki-dyplomatyczne-z-polska-ambasador-odpow,nId,6750001#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Putin: Rosja nie będzie przestrzegać zasad narzuconych przez Zachód
    Zachód próbuje narzucać wszystkim swoje zasady, ale Rosja nie będzie ich przestrzegać - ocenił Władimir Putin podczas spotkania z radą ustawodawców w ramach Zgromadzenia Federalnego. Rosyjski dyktator podkreślił również, że jednym z priorytetów obecnie jest integracja ukraińskich terenów, które zostały zaanektowane przez Rosję. - To jest część naszego narodu. I musimy zrobić wszystko, aby bronić i chronić ich jednoznaczny wybór powrotu do Rosji - mówił.- Nasi partnerzy, albo raczej, byli partnerzy w niektórych krajach maniakalnie niszczą ramy prawne i kanały dialogu, próbując narzucić wszystkim swoje poglądy i tak zwane zasady - powiedział Putin, cytowany przez agencję TASS.W ocenie rosyjskiego dyktatora, "nikt nie zna tych zasad". - Kto napisał te zasady? U siebie gdzieś tam pod kocem piszą i coś robią. Nie będziemy im włazić pod koc. Nie będziemy przestrzegać ich zasad - zapowiedział. 

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-putin-rosja-nie-bedzie-przestrzegac-zasad-narzuconych-przez-,nId,6748331#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Do międzynarodowego protestu na trójstryku granic w Porajowie dołączają kolejni. 
    Do Polaków , Czechów  i Niemcówdołączają Słowacy i Austriacy
    12 000 Bułgarów wzięło udział w proteście przeciwko NATO w obronie Rosji Protestujący prowadzeni przez prawosławnych księży skandowali „NATO – wynoś się!”
  • Re: Musimy dokonać niemożliwego Autor: ~JW [83.28.230.*]
    Ja żądam od Narodu Polskiego powstania z kolan…Odzyskania Niepodległości i walki o nasz kraj Ci którzy plują na nasz kraj muszą ponieść karę. Ci którzy uciskają naród, muszą ponieść karę. Osądzić i rozliczyć oraz odebrać majątki do trzeciego pokolenia. Naród ma władzę pamiętajcie, tylko wtedy gdy jest zjednoczony Wznieście się ponad podziały, one dzisiaj nie istnieją. Nikt z nas nie ma władzy pamiętajcie. Wszyscy jesteśmy sobie równi. Kochajcie kraj.. pokochajcie naród Nie osądzajcie zaszczepionych, nie osądzajcie innych bo wszyscy jesteśmy potrzebni….Chwała Narodowi Polskiemu
    Robaczki w produktach i aplikacja.
    https://www.tiktok.com/@dariuszwoznicki/video/7227000821236370715
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.