Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

LOGIKA KEMOTA

POLEMIKA Z TROLLAMI SOLRZA M.IN. "ZIRYTOWANYM"

PO PIERWSZE.... CI Z KTÓRYCH SIĘ ŚMIEJESZ CZYLI ZE MNIE I HWDS ... TO CI WŁAŚNIE .....UCZESTNICZYLI W PIERWSZEJ ....I NA RAZIE JEDYNEJ DEMONSTRACJI ( O TWOJEJ PIES Z KULAWĄ NOGĄ NIE SŁYSZAŁ ) KTÓRA ODBYŁA SIĘ W 2019 ROKU ,

PO DRUGIE ..... GDYBY TYLKO PAE DAŁO JAKIKOLWIEK SYGNAŁ ŻE DEMONSTRACJA MA SIĘ ODBYĆ 24 MARCA ..... NA PEWNO OBYDWAJ BYŚMY SIĘ STAWILI POMAGALI W ORGANIZACJI I DEMONSTROWALI ,,,, ALE PONIEWAŻ TAKIEGO SYGNAŁU NIE BYŁO .... WIĘC I NAS NIE BYŁO .

BYĆ MOŻE ZAŁOŻYLIŚCIE JAKIEŚ PAE - BIS KTÓRE MA ZA ZADANIE ROZBIĆ JEDNOŚC SZEREGÓW W PAE , TO W TAKIM RAZIE MARZENIE SOLORZA......... O ROZBICIU PAE JEST CORAZ BARDZIEJ RELNE ...... I MUSIMY MU DAĆ ODPÓR .

I BYĆ MOŻE POJAWIŁEŚ SIĘ PRZED AMBASADĄ ABY ZORIENTOWAĆ SIĘ CZY WASZE JUDZENIE ZNAJDZIE JAKIŚ POSŁUCH , ALE SPOTRZEGŁSZY ŻE JEST WAS TYLKO DWÓCH ROZESZLIŚCIE SIE DOMÓW .

PROSZĘ NIE HEROIZOWAC WŁASNEGO ISTNIENIA ......TYLKO POKAZAĆ DOWODY WASZEJ "BOHATERSKIEJ " DEMONSTRACJI ,

BO MY MAMY LICZNE ... Z NASZEJ PIERWSZEJ I NA RAZIE JEDYNEJ DEMNSTRACJI ( W PRASIE I NA YOU - TUBE )

JA NOWŁUJĘ DO SERII DEMONSTRACJI ........ALE POTĘŻNYCH 100 -200 OSOBOWYCH KTÓRE NIE SKOMPROMITUJĄ IDEI DEMONSTRACJI I NAPRAWDĘ ODBIJĄ SIĘ SZEROKIM ECHEM ......JAK TA PIERWSZA

..... I ZAGROŻĄ SOLORZOWI ........ TYLKO TAKIE DEMONSTRACJE MAJĄ SENS . I TAKIE BYĆ MOŻE ....POPRZE PAE .

W 5-6 OSÓB MOŻESZ DEMONSTROWAC POD OKNAMI TEŚCIOWEJ .

( JAK JUŻ PISAŁEM WCZEŚNIEJ )

A ZWŁASZCZA CI PODJUDZANI PRZEZ TROLLA SOLORZA O KSYWIE " ZYGMUNT SOLORZ ŻAK " CZYLI " AKCJONARIUSZ " I " ZIRYTOWANY" .... NAJWIDOCZNIEJ W TRÓJKĘ STANOWIĄ ZESPÓŁ TROLLI KTÓRZY CHCĄ ROZBIĆ PAE -
( PATRZ PONIŻSZE WPISY )

Zobacz wątki dotyczące ElektrimZobacz profil Elektrim
Autor: ~KEMOT [80.55.158.*] 2023-03-22 10:14
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
Re: DEMONSTRACJE NA MASOWĄ SKALĘ , NIE LENIĆ SIĘ , NIE PŁAKAĆ.
NAGŁAŚNIAĆ TO MOŻNA TYLKO POTĘŻNĄ DEMONSTRACJĘ

..... 5......6 OSÓB .....TO ..... MOŻE DEMONSTROWAĆ POD OKNAMI TEŚCIOWEJ !!!!!!!!

Zobacz wątki dotyczące ElektrimZobacz profil Elektrim
Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [195.38.12.*] 2023-03-24 00:01
Re: MACIE KREW NA RĘKACH - ELEKTRIM
Nie jestem żadnym Madoffem ani Putinem i nikt mnie nie goni, żeby miał mnie ktoś dorwać i skazać. Żadne bredzenie jakichś 8 tyś akcjonariuszy, czy ilu by ich tam nie było, tego nie zmieni. Nic na mnie nie macie.
A tak swoją drogą to nie szkoda Panu czasu na pisanie? Jutro w Warszawie, pod Ambasadą Korei o 12:00 ma się rozpocząć "Potężny Majdan", w którym ma Pan zdaje się odegrać kluczową rolę. Może chciałby Pan odpocząć przed tak ważnym wydarzeniem?

Autor: ~KEMOT [89.64.125.*] 2023-03-24 07:35
Re: MACIE KREW NA RĘKACH - ELEKTRIM

TO 8000 OKRADZIONYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU BĘDZIE WYBIERAŁO

TERMIN I MIEJSCE DEMONSTRACJI PRZECIWKO ZŁODZIEJOWI solorzowi..... A ..... NIE ty TROLLU solorza.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.