jęsli sprzedadza Pragę z Okna za około 150 mln to przy obecnej cenie 1,3 tylk ota transakcja dostaarczy więcej kasy niż całą kapitalziacja funduszu a gdzie pozostałe działki , no lae kto doczeka tej transakcji z akcjonariuszy pewnie nikt
swoją drogą niesamowity lot koszacy wykonała bessa na tym papierze krótkoterminowo to zrealizował siepodwójnu\y szczyt z zasiegiem około 1,2 zł a co dalej zobaczymy
nie rozpoczna tylko sprzedaja całą działkę oczekują ponad 150 mln dzisiejsza kapitalizacja 123 mln plus reszta działek , ale po tym zjeżdzie z 9 zł w bessie chyba nikt juz nie doczeka tego niby w tym roku ale...
Pytaniem pozostaje, czy zarządzający chcą faktycznie sprzedać projekt "Praga z Okna", czy też tylko była to informacja w celu umożliwienia sprzedaży akcji na podbitce przez szwagrów?? Wandzel i Zientara juz tyle razy zrobili na tym NFI drobnych w bambuko, ze aż dziw, że jeszcze się na nich nie wzięła KNF.
całe aktywa Polnord wycenił na 269 mlz zł 14 kapitalaizacja 123 mln nikt tefgo nie wie co planują a jak sprzedadzato i tak już nikogo nie będize na papierze
Dzieciaki...........wiem wiem wam zalezy na szybkim wzroscie i wielkim won od papiera.....niektorzy maja go dosyc : ))) ale uwierzcie ze sa tacy co ciagle kupuja i nie na reke im taki wyskoki kurs.........akcji jest naprawde za duzo w rekach drobnych zrozumcie do tego jest bessa swietna sytuacja dla inwestujacych.......... w podobne spolki dlugoterminowo owszem zdazaja sie podbicia ale to tylko w jednym celu........a ja wam mowie nie pozbywajcie sie akcji nie bedziecie zalowac...........moja rada kzda kase ladowac w zakup tych akcji i brac od niecierpliwych 2,3 lata takiego skupowania......a potem tylko usmiech na twarzach i niestraszne beda wam bessy..........te akcje beda w cenie dzisiejszego KGHM oooooooo zapedzilem sie pa robaczki zamias na fajki to zacha itd.........
witam,po tej sprzedazy to juz bedzie inny fundusz w kasie bedzie duzo kasy pewnie ok. 200baniek dostana za te tereny a w ksiegach zapisano czy zaksiegowane jest jako 30 baniek..............wazne jest jak to spozytkuja za jaki biznes sie wezma .To bedzie mialo decydujacy wplyw dla koncowej ceny zacha.......wiec ......: ) 1sprzedaz 2now biznes ta winda moze poniesc uwierzcie dlatego ponawiam kupujcie poki taki tani.........