• Co tu taka cisza? Autor: ~Jo [46.134.101.*]
    Gdzie się podział Wasz entuzjazm? Wszyscy opuścili łajbę?
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~As [5.173.21.*]
    Łatamy dziury i płyniemy dalej
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Olo [31.60.142.*]
    A co tu pisać widać ,że ktoś specjalnie zaniża kurs trzeba czekać to następnego półrocza jestem ciekaw raportu rocznego w maju :)
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Jo [46.134.85.*]
    Sypanie się skończyło. Teraz mamy grę na przeciąganie. Można przejść spółkę za śmieszne pieniądze. Jestem ciekaw kiedy zaczną rozgrywać spółkę. Bo to że będzie grana jest raczej oczywiste
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-03-27 o godz. 22:33 ~Jo napisał(a):
    > Gdzie się podział Wasz entuzjazm? Wszyscy opuścili łajbę?

jaki entuzjazm?
    widziałeś jakie obroty generują wzrost kursu? oczekiwanie żeby wywalić z jak najmniejsza stratą.
    Innymi słowy - wolumen nie potwierdza wybicia.
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Jo [46.134.117.*]
    Nikt nie każe Ci tu być
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Xcx [185.234.241.*]
    Dlaczego nie mogę kupić?
    Obecnie nie ma notowania ciągłego na Emoncie. Są fixy, kurs jest aktualizowany 2 razy w ciągu dnia.
    Wprowadź rano zlecenie kupna i czekaj do godziny 11. O 11 będzie aktualizacja i zobaczysz czy Twoje zlecenie kupna przeszło.
    Jak wprowadzisz zlecenie kupna po konkretnej cenie istnieje ryzyko, że zlecenie nie przejdzie - ktoś może Cię przebić. Wtedy będziesz musiał dalej czekać. Mamy tu małą płynność, więc taka sytuacja jest normalna.
    Możesz wystawić zakup PKC (Twój wybór, nie mówię co lepsze), wtedy kupujesz o kilka groszy drożej, ale za to masz pewny zakup, akcje są Twoje.
    Powodzenia
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Ixi [185.234.241.*]
    Złożyłem zlecenie pkc i też nie kupiłem,ale dzięki za pomoc
    PKC nie przeszło? Ktoś miał podobną sytuację i ma pomysł dlaczego?
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-03-29 o godz. 16:20 ~Jo napisał(a):
    > Nikt nie każe Ci tu być

chwila.
    wiem że nikt nie każe tu być, ale jak większośc wiszę na haku, więc chętnie bym tu nie był. Cały pakiet leży w zleceniach wyżej i jak każdy czekam aż kurs pójdzie w górę żeby się tego pozbyć ze stratą.
    W zasadzie mógłbym oddawac i teraz, ale papier już spisany na straty, więc jeżeli ktoś to podciągnie i złapie moje zlecenia to tym lepiej dla mnie.

Jeżeli mam papier to chyba mam największe prawo napisać co o tym sądzę , a pytanie było o entuzjazm ( domniemuję że posiadających papier ) więc napisałem co na tem temat sądzę.

Nie pisze tego chcac być wobec Was ofensywnym, ale skoro padło pytanie to odpowiadam.
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~bolo [31.60.135.*]
    Urzekła mnie twoja historia
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-03-29 o godz. 17:35 ~bolo napisał(a):
    > Urzekła mnie twoja historia

mnie też
    Rozumiem Sandman. Każdy kto kupił kilka tygodni temu lub wcześniej to niestety wisi. Bycie na Emoncie to ciekawe doświadczenie choć ze względu na stratę jest to dosyć drogie doświadczenie. Patrząc na małą płynność i jak małym wolumenem można wpłynąć na kurs może być ciekawie
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: sandman76 [89.151.43.*]
    Dnia 2023-03-29 o godz. 17:47 ~Jo napisał(a):
    > Rozumiem Sandman. Każdy kto kupił kilka tygodni temu lub wcześniej to niestety wisi. Bycie na Emoncie to ciekawe doświadczenie choć ze względu na stratę jest to dosyć drogie doświadczenie. Patrząc na małą płynność i jak małym wolumenem można wpłynąć na kurs może być ciekawie

Wzrosty na małym wolumenie, bez potwierdzenia obrotów? Ok - dobre i to.

jak ktoś to ode mnie weźmie, to ok - każdy będzie zadowolony. Ja bez akcji i bez straty, a ktoś będzie miał perełkę w portfelu.
    Jeżeli nikt ode mnie tego nie wezmie to jeżeli to zbankrutuję biorę to na klatę, a jeżeli się utrzyma do konca roku to wywalam w celu zaksięgowania straty.
    I zakładam się że myślących podobnie jest tutaj mnóstwo. I co do pytania o entuzjazm, to ja będę entuzjastycznie nastawiony jak ktoś łyknie ode mnie akcje i tyle. Na razie wiszę jak ogromna większość tutaj.

tyle ode mnie. Było pytanie, więc zabrałem głos.
    Pozdrawiam i pompujcie.
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~zainteresowany [37.225.13.*]
    ile masz tych akcji? Ja bym je skupił daj znac, sp.z o.o.
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Bolo [31.60.135.*]
    Ile dajesz ?
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~zainteresowany [37.225.13.*]
    a ile msasz? bo jak masz 100 czy 200 to mnie nie interesuje. Zaczynam od 50 tys w zwyz i co 50 kolejne pulapy. Jak masz takie ilosci to dawaj znac
    50 gr i wzwyż
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Zainteresowany [31.0.52.*]
    1-2 gr ponad gielde moge dac. Do 50 przy tych danych to nie da rady
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~kolo [37.225.36.*]
    nie ośmieszaj się dzieciaku...żenada...dusisz te 2 tyś pln i siedzisz całe dnie czekając na cud...
    Daj 100 tys to wezme. A jak masz 1000 to sam dusisz.
    Troche wiecej :) trudno mam czas poczekamy sobie oboje :)
    To daj 200 lub 300 tys. Oczywiscie jesli masz. A jak masz pow 1 mln to tez zabiore. Niech sie odezwie ten co dzwonil do mnie w zeszlym tyhodniu w czwartek i mial ok 400 tys
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~kolo [37.225.36.*]
    "To daj 200 lub 300 tys. Oczywiscie jesli masz. A jak masz pow 1 mln to tez zabiore. Niech sie odezwie ten co dzwonil do mnie w zeszlym tyhodniu w czwartek i mial ok 400 tys"

Jesteś przygłup czy udajesz ?
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Jo [5.184.237.*]
    Panowie, jak tacy zainteresowani to kupujta śmiało. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby skupić z rynku te kilkaset sztuk papiera
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~zainteresowany [37.225.45.*]
    tam jest drobnica, ja potrzebuje cale pakiety, masz to umowa cywilno prawna i lecimy
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Jo [5.184.237.*]
    Wykladasz pół bańki i masz prawie 500k papieru. Nie ma nic za pół darmo
    no bez jaj, cos co w chwili obecnej ok 20 groszy plus zagrozona upadlosc ( normalnie trwa rozpatrzenie 2 tygodnie a tu juz miesiac zlecial i nic) to sie martw aby nie fiknelo do dolu do 10-13 groszy a nie 1 pln za sztuke
    0,5 mln to on w tv widział tylko :) , spadnie do 13 groszy to sie znowu kupi :)
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Ppp [5.173.132.*]
    Jak likwidacja, to po co akcje?
    Bylo po 13 gr mogles kupowac :)
    kupilem :)
[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać