Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,27 zł , zmiana od tamtej pory: 163,16%

Re: Co tu taka cisza?

Dnia 2023-03-29 o godz. 17:47 ~Jo napisał(a):
> Rozumiem Sandman. Każdy kto kupił kilka tygodni temu lub wcześniej to niestety wisi. Bycie na Emoncie to ciekawe doświadczenie choć ze względu na stratę jest to dosyć drogie doświadczenie. Patrząc na małą płynność i jak małym wolumenem można wpłynąć na kurs może być ciekawie

Wzrosty na małym wolumenie, bez potwierdzenia obrotów? Ok - dobre i to.

jak ktoś to ode mnie weźmie, to ok - każdy będzie zadowolony. Ja bez akcji i bez straty, a ktoś będzie miał perełkę w portfelu.
Jeżeli nikt ode mnie tego nie wezmie to jeżeli to zbankrutuję biorę to na klatę, a jeżeli się utrzyma do konca roku to wywalam w celu zaksięgowania straty.
I zakładam się że myślących podobnie jest tutaj mnóstwo. I co do pytania o entuzjazm, to ja będę entuzjastycznie nastawiony jak ktoś łyknie ode mnie akcje i tyle. Na razie wiszę jak ogromna większość tutaj.

tyle ode mnie. Było pytanie, więc zabrałem głos.
Pozdrawiam i pompujcie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.