3 ludzi z pisu na obsadzonych stanowiskach ktoś musiał tam sie znaleźć ciekawe jakby tam byli peowcy albo konfederacja to by bylo cicho bylaby sprawiedliwosc nikt nie wnioskowałby za premiami w uni e tacy sami sprawiedliwi nie kradną wydają sprawiedliwe wyroki nikogo nie gnębią to moze ich obsadzimy na tych stanowiskach bo w polsce kto by tam nie byl to i tak bedzie żle a moze papieza tam osadzimy? nie---- bo tylko w naszych mozgach jest od wiekow zazdrość i chęć wladzy tych wszyskich partyjek iopowiadanie bzdur kto bedzie sprawiedliwym i dobrym TO SĄ TYLKO WASZE MAŻENIA
Dnia 2023-03-22 o godz. 10:39 ~1kwiecien napisał(a): > 3 ludzi z pisu na obsadzonych stanowiskach > ktoś musiał tam sie znaleźć ciekawe jakby tam byli peowcy albo konfederacja to by bylo cicho bylaby sprawiedliwosc > nikt nie wnioskowałby za premiami > w uni e tacy sami sprawiedliwi nie kradną wydają sprawiedliwe wyroki nikogo nie gnębią to moze ich obsadzimy na tych stanowiskach > bo w polsce kto by tam nie byl to i tak bedzie żle > a moze papieza tam osadzimy? > nie---- bo tylko w naszych mozgach jest od wiekow zazdrość i chęć wladzy tych wszyskich partyjek iopowiadanie bzdur kto bedzie sprawiedliwym i dobrym > TO SĄ TYLKO WASZE MAŻENIA
Mistrzu napisz ze na GPW robisz .... ;)
Gorąco się robi a ja mam już kila set stron na was do Sądu..... i jeszcze nie skończyłem pisać .....
Taxus dołoży swój grosik albo armatę w obronie słabszych uczestników Ryku Kapitałowego
sam przeczytaj swoją odpowiedź masz demokracje i mozesz pisac co ci mozg podpowiada tylko czy jest w tym logika ?
ty i twoje dochodzenie do prawa i sprawiedliwości niedługo dojdziesz :))) przed sąd europejski a tam cie sprawiedliwi i uczciwi posadzą na piedestał którego pragniesz.
Dnia 2023-03-22 o godz. 13:26 ~1kwiecien napisał(a): > masz 4 plyty kiedy wymyslisz 5 ? > w sumie to robisz dobrą robotę > > generujesz ruch na bankierze :)))
Rynek doceni jak będzie 1 uzasadnienie Sądu przeciw GPW ;)