• Jeszcze się tu kisicie? A mówiłem brać po 15 JSW. Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Stówka się szykuje jak nic,stal potrzebna do elektromobilności na karoserie i wymianę infrastruktury w US na którą Biden przeznaczył trylion dolarów. Długa hossa na tamtym papierze się szykuje po przerwie w '18-tym z powodu fałszywego prezydenta w US o niemieckich korzeniach i jego ceł (dzisiaj podobno miał iść do ciupy , słyszeliście?).Będzie po 400 jak Dino teraz tylko że Dino będzie chodziło po 700. Też polecam choć 100% to nie to co 800 na blondwłosej Jastrzębskiej. A na rynku nam się klaruje, wojenka coraz mniej groźna - piękny sprzęt dociera na Ukrainę a więc i pewnie FED jutro ogłosi stopy stop, banki też okej...Jesteśmy u progu hossy, która oczywiście nie obejmie softa, nie tylko z powodu kierula.
  • Re: Jeszcze się tu kisicie? A mówiłem brać po 15 JSW. Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Już się nie wygłupiaj z tym usuwaniem. Przecież tu już było osiem wpisów. Już wiemy że Bankier daje Ci wolną rękę...najpierw pisze o 2:30 w nocy teraz usuwa... Jak to nazwać?Infantylizm? Demonstracja wszechwadzy? Oczywiście że przekonująca gadka trafi do każdej kieszeni. Przecież to niepoważne. To co teraz napisałem pewnie się nie ukaże albo cały wątek zostanie usunięty. A ja sobie już to od dwóch lat cierpliwie archiwizuję (bo nie tylko tu miało to miejsce) i powiem tak : będzie to miało wpływ na koncesję Bankiera,bo to on bierze odpowiedzialność,wszak to ewidentne blokowanie wolności słowa.
  • Jejku ale bankrut komuchow jsw uwiera Autor: ~Ta [31.61.241.*]
    Ostre żebry żeby to upchać
  • Re: Jejku ale bankrut komuchow jsw uwiera Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Pacz...nic nie usunięte a nawet coś dopisane.Czyli to o czym pisałem to tylko moje urojenia... Ile ludzie są w stanie zrobić żeby przytrzymać akcjonariat na spółce bez perspektyw lub sprzedać następnym (żeby wycofać się z chybionej inwestycji) a zakneblować usta tym którzy wskazują pewny zarobek. Tam pójdzie bo cały czwartek JSW było zachwalane na wszystkich znaczących spółkach od A do Z i proszę jak ładnie w piątek poszło. O 11:00 wtedy z dwóch worów puszczone, w poniedziałek nabrane i teraz trzymane, bo o 19:00 FED da zielone światło. Następne tygodnie wzrosty, zwłaszcza JSW.I nie ona jest upychana lecz rozchwytywana przez rozumujących,soft a i owszem, ale o tym przecież nie wolno tu pisać. Jastrzębska będzie upychana nad 400 jak Dino,wtedy soft będzie po 0,12. Pamiętajcie że stal będzie potrzebna do elektromobilności na karoserie na całym globusie i na wymianę infrastruktury w Stanach za trylion $!
  • Re: Jejku ale bankrut komuchow jsw uwiera Autor: ~Ta [213.134.166.*]
    Trudno powiedzieć

Jednak wielu trzyma bankruta komuchow jsw i czeka na spadki do pojedynczych złotych
    Zgadza się,są tacy. Dwa razy tam na krótkiej zarobili krocie (i dwa razy na długiej...potem był Columbus, Biomed i wiele innych).Drugi raz jak fałszywy prezydent zasiadał w Białym Domu (niedługo zasiądzie w karcerze).Teraz jest odwrotnie,będzie kwitło tylko musimy się pozbyć tego krótkonogiego... Naczelny Chińczyk mydli mu teraz oczy udając że nie lubi US a apetyt na amerykańskie technologie dalej ma,bo przecież postawiły Chiny na nogi. Co może zaoferować Putin? Tylko ziemię, ale najwyraźniej to nie wystarczy,on jej miał bardzo dużo, bardzo długo i co? i nic...Bida. Wygłaskali tylko Moskwę i Petersburg reszta syf...i wszędzie tam gdzie stanie ich but nie mówiąc o całej reszcie. A tą ziemie Chińczyk i tak dostanie...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.241.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Bez przesady...do nocy? czy tylko wisielce na padlinie zasługują na to żeby wiedzieć gdzie jest topowa spółka? Już na ponad stu spółkach wiedzą gdzie trzeba wrzucić żeby zarobić i na pewno nie jest to żadna ze spółek braci oszustów. To chyba jasne logiczne i oczywiste...?
    I jaki uran?Uran to dopiero będzie jak upchnę polimek po 200 po tym jak wybuduje te elektrownie...Teraz koksowy...
  • JSW tylko dla kumatych. Autor: steve2 [91.205.244.*]
    No i proszę, tylko 25 punktów FED. Inflacja hamuje, stopy też a krótkonogi w skowronkach po obietnicach Xi. A u nas Japończyk w odpowiedzi. Jak myślicie co przywiózł? Nie technologie zgazowania węgla? Ponoć mają najlepsze. Odwierty już idą i rurociąg budują z północy... Powiedzieli że na dostarczanie paliwa żeby było szybciej,(na Kremlu już to widzą, wypuścili Kadyrowa który wskazał że na Górnym Śląsku jest najmniej poszanowania dla lgbt... i że "Rosja może pomóc").Do 5 km mamy energetyczny, ruszony tylko do km-tra. Będziemy energetycznym hubem, zalejemy tym Międzymorze.A więc...jeszcze Orlen z wchłoniętym PGNiG-em do zakupów.Też rada tylko dla zaawansowanych.Soft wyłącznie poniżej 0,12. "przerzucić JSW na innych"?Ci którzy skumali i posłuchali będą wdzięczni.
  • Jsw bankrut komuchow dla naiwnych Autor: ~Ta [31.61.241.*]
    Czyżby soft 1.12 a jsw 12 ?
    Chyba tak bo trwają tu całodzienne żebry żeby tego bankruta z wynglem upchać
  • Re: Jsw bankrut komuchow dla naiwnych Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Tak mało prawdopodobne jak to że Chińczyk chce pomóc krótkonogiemu... po co mu supermocarstwo od Lizbony do Władywostoku w Eurazji? JSW po 400.
  • Re: Jsw bankrut komuchow dla naiwnych Autor: ~Ta [31.61.241.*]
    To musisz scalenie na bankrucie komuchow zaproponować
    Jak scalą 30 akcji jsw będzie 400
    Teraz wyngiel dla wsiukow w dół lawiną
    Co nie straciłeś dziś stracisz jutro
    Ale baw nas
    Scalenie... dobre... Znowu popuściłeś wodze fantazji. Przypominam że obietnice 12 za JSW wciąż niespełnione a słyszeliśmy to już dwa lata temu. Musi potrwać? Potrwa : 30 lat.
    Zobaczymy,ale mam ograniczone zaufanie po niespełnionej obietnicy 12 JSW. Wkładam to między bajki.
  • Re: Jsw bankrut komuchow dla naiwnych Autor: ~steve2 [91.205.244.*]
    Ok J...otworzyłem rano oczy i spojrzałem na to inaczej - to nie było taktowne. Nie bierz do siebie. W ferworze polemiki bywa różnie.Tu człowiek powinien mieć cały czas w pamięci to co robisz nie tylko dla siebie a dla wielu. Wcześniej coś wyczuwałem ale to nie była wiedza... Dopiero jak użyłeś nicka z imieniem ją powziąłem. Bardziej świadomie jeszcze raz to powiem : mam szacunek.Pozdrawiam.

steve
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.150.*]
  • Jsw Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Nie zapomnijcie o najcenniejszej perle na GPW.Dzisiaj wyniki. Wiadomość o urodzinach nowego miliarda zostaną dzisiaj upublicznione.
  • Re: Jsw Autor: ~Henrykj [46.204.109.*]
    Hahaha. To już nawet nie jest żenujące
  • Re: Jsw Autor: ~Ta [82.102.20.*]
    Bankrut komuchow jsw
  • Re: Jsw Autor: steve2 [46.134.69.*]
    Co "nie nawet jest żenujące" Heniek? Zaopatrzyłeś się w w perłę?
    Popatrz Heniek : im bardziej będziesz piał że Jastrzębska OK tym niżej pójdzie kurs i tym większą promocję dostaniesz, ale ona nie potrwa bez końca... I jakoś nie jest tak niska jak miałem nadzieję... gdzie 15 ,gdzie 12... Gdzie są te poziomy? Ja sobie kaskę na to trzymam i potrafię być cierpliwy, ale wątpię czy mi się uda.Tobie radzę kupować już teraz ale zostaw sobie gotówkę przynajmniej do 30.Ja stosuję hardcore, ale ty sobie pójdź na miękko. Ale jeśli Heniek nie dostrzegasz tej możliwości to słabo główkujesz i zostaniesz z padliną w rękach która z czasem zamieni się w g...
  • Re: Jsw Autor: steve2 [91.205.244.*]
    I co nawrzucaliście wątków a odpowiedzieć mi to nie łaska? jakie wrażenia z wyników na blond Jastrzębskiej? Jedziemy w dół? Koksowy już ponad 270. Czyli teraz 35 złamane i tam denko? A dlaczego?
  • Re: Jsw bankrut komuchow Autor: ~Ta [87.249.137.*]
    Widzisz już wynglowsiuku ?
  • Re: Jsw bankrut komuchow Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Wszystko widzę.
  • Re: Jsw bankrut komuchow Autor: ~Hahaha [87.249.137.*]
    Bankruta komuchow jsw widzę :)))
    No widzę ,że widzisz. Niestety kiepsko spałem późno pobudka i tak to wygląda.
    Dobry wieczór ja tu do wisielców żeby przypomnieć
    I wysłało się za wcześnie...
    ... przypomnieć o jedynie słusznej inwestycji na GPW chodź wiszący na padlinie z NC na to nie zasługują. Cena 270 $ za tonę koksowego już nieaktualna. Jest 306. A wiecie dlaczego rośnie? wiecie bo pisałem...bo jest i będzie ogromny nań popyt. Półki w bankach przechowujące miliardy Jastrzębskiej uginają się i trzeszczą, a marsz na szczyt wszechczasów dopiero się zaczął. Mówię wam to znacznie przed spadkiem na 0,1 i mam nadzieję że nie posłuchacie bo chętnie kupię od was w tejże cenie jak już stracicie ostatnią nadzieję po tych męczarniach.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.252.3.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.205.244.*]
  • Czarna perła Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Czy wisielcy widziały dzisiaj kółka na JSW? Mam trzy na obydwu dużych worach. Trzeci mniejszy wór cały czas bez akcji, zostawili mnie. Ale nie martwię się bo za miesiąc będzie ładowanie po 41 - widać że w końcu wywalili albo dokończą jutro. Może dwa kółka jeszcze w niższym kanale... Potem wracamy schodek wyżej na 60. Porzuuućcie padlinę...
  • Bankrut komuchow jsw :)) Autor: ~Ta [37.47.141.*]
    Widzieliśmy jak sponsorujesz cbr pudla wynglowsiuku :)
  • Re: Bankrut komuchow jsw :)) Autor: steve2 [91.205.244.*]
    Sponsory przyszłego szaletu pozującego na cbr to te półtruposze które tu wiszą od półtora. Im to powiedz. Ja sponsoruję blondi w Ferrarii i dobrze mi z tym. Będę miał ośmiokrotne przebicie netto jak sięgnie 400 a innej opcji nie widać. Jak sprzedam Dino po 600 to wrzucę wszystko do Ferrarii, mam nadzieję że będzie jeszcze poniżej 100.
    No? i co?... wiszą? wiiiiszą... Niech wiszą. Ci mówię Henryk : nie zastanawiaj się która padlina zbankrutuje oficjalnie wcześniej, bo de facto już tymi bankrutami są...
  • Re: Bankrut komuchow jsw :)) Autor: steve2 [5.184.223.*]
    Oooo.... jaki piękny długi wąs wczoraj! Wszystkie są długie ale ten jest rekordowy... Jutro macie kierunek przyszłego kursu. A Blondwłosa Jastrzębska wciąż tania i jeszcze nie siedzi w swoim Ferrari. Gruby trzyma cugle bezlitośnie bo państwowa... Ale tylko powoli, On też lubi zarabiać a z idei człowiek szybko wyrasta bo potrafi logicznie myśleć zwłaszcza jeśli wizja utraty tego co się ma zaczyna być bardziej realna.
  • Re: Bankrut komuchow jsw :)) Autor: ~Ta [194.15.121.*]
    Sponsorze cbru reklamujesz bankruta komuchow :)))
    Gdzie masz ten post o 15?
  • Re: Bankrut komuchow jsw :)) Autor: steve2 [5.184.223.*]
    Ja takowych nie zamieszczałem. Zamieszczali ci co chcieli kupić.Owszem, skorzystałem na tym strachu, ale już wszystko poładowane i powrót na 80 czas zacząć. Musi być jakaś baza dla stówki nie sądzisz? I zrób coś z tym światopoglądem bo lojalka Ci nie będzie potrzebna. Krótkonogi był ostatnio zrelaksowany, ale to tylko taki teatr. Ma kłopoty, bo źródło finansowania zdycha na drugim końcu tych rurociągów. Za rupie dużo nie porajcuje.
  • Re: Bankrut komuchow jsw :)) Autor: ~Ta [194.15.121.*]
    Sponsorze cbru z bankrutem komuchow jsw nie rozumiesz nawet pytania :)
    W niniejszym tytule wątku jest 15, TY obiecywałeś 15, Santander obiecywał 15. Może zabiegany jestem że nie potrafię odkodować tego kodu do którego klucz masz tylko Ty.
    Przejdź na właściwą stronę a wszystko stanie się jasne, klarowne i oczywiście... A może mam cisnąć 15 tak jak Santander żebyś Ty mógł jeszcze nazbierać? Nie nazbierałeś to i nie nazbierasz za dużo tych miliardów tam leży i dobrze by było żeby tutejsi wisielcy też byli świadomi.
  • Re: Bankrut komuchow jsw :)) Autor: ~Ta [31.61.187.*]
    Ja ? Znów sponsorze cbru ze swoim bankrutem komuchow nie potrafisz czytać

Dlatego kupujesz pudlowi złote krany
    No nie,może ja? Ja mówiłem o 15 żeby kupować wieki temu... po drodze było 60, 80... Może się wyprzesz że wieszczyłeś 12?
    I kiedy wreszcie tej beznadziejnej padliny będę mógł kupić 0,1? Może któryś ubieracz myśli że ktoś tu będzie się napalał i łykał po 0,2530...
    Złote krany? Tam w środku nic nie ma. Jest tylko fasada (nie za 36 tylko za 6 baniek) dla oka żeby mieć po co podbić na 0,6 żeby kilku mogło się wypróżnić.Jak to się wyda to migiem będzie 0,1. Nie kupujcie tego wyżej 01.
    Dalej nie rozumiesz sponsorze cbru sbe

Wiemy ze ty kupujesz od pudla nad 1 pln
    Złote krany za twoje pamiętaj
    Nie wal szyfrem do którego zapomniałeś klucza. Jest 027 a nie 1pln a to całe 17 groszy powyżej tego co ja będę kupował. W czasie przyszłym...a złotówka była... w czasie przeszłym... Gramatyka j. polskiego jest dla Ciebie jakąś abstrakcją?czymś co Cię nie obowiązuje? I tu jest ta wiarygodność. Softblue jest padliną zakopaną w ziemi zamieniającą się w nawóz i w cenie tego nawozu będę kupował.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.187.*]
    Frustracja sponsora cbru
    Ty kupujesz powyżej 1 pln sbe i dlatego kwiczysz
    Jedno jest pewne : soft jest padliną a ktoś sztucznie podtrzymuje kurs. Wzrostów już tu nigdy nie będzie nie mówię o podbitkach pod ubrania ty są zawsze i tam będę sprzedawał co kupię po 10 groszy.
    Dobrze ze kupiłes powyżej 1 Pln i pudel ma złote krany :))

Jesteś sponsorem cbru z codziennymi żebrami
    Niestety końcówka dnia nie wprawiła w dobry nastrój z powodów niegiełdowych. Zawsze musi być jakaś kula u nogi...Już lepiej.Reakcja nader cierpliwa i wyrozumiała.Dzięks.
[x]
SOFTBLUE 0,43% 0,23 2025-10-02 15:51:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.