Jako Zarząd Akcjonariusza GPW jestem ciekaw Ile GPW wydała na to środków co mogły pójść na dywidendę dla Akcjonariuszy ? Będzie ciekawe walne GPW Bardzo ciekawy artykuł przeczytajcie Ciekawy artykuł WP
1. Jako zwykły właściciel akcji GPW SA, to także jestem zainteresowany tym, ... ile poszło pieniędzy na wszelakie działalności "wspomagające" dla tych, ... "którym się przecież należy za ciężką uczciwą pracę" : ))) Ciekawe, które z firm takich jak Orlen, Lot, KGHM były najbardziej hojne ?
2. Prymitywny udój w naszej "ojczyźnie dojnej" trwa w najlepsze, ... ale co najdziwniejsze przynajmniej dla mnie, to jest to, że ... ponad 30% badanych sondażowo Polaków jakby nie widziało w tym dojeniu żadnego problemu. ?
3. "Oto sposób moi złoci ... w jaki bawią się patrioci" ? : (((
Dnia 2023-03-21 o godz. 16:09 ~B52 napisał(a): > > 1. Jako zwykły właściciel akcji GPW SA, to także jestem zainteresowany tym, ... ile poszło pieniędzy na wszelakie działalności "wspomagające" dla tych, ... "którym się przecież należy za ciężką uczciwą pracę" : ))) Ciekawe, które z firm takich jak Orlen, Lot, KGHM były najbardziej hojne ? > > 2. Prymitywny udój w naszej "ojczyźnie dojnej" trwa w najlepsze, ... ale co najdziwniejsze przynajmniej dla mnie, to jest to, że ... ponad 30% badanych sondażowo Polaków jakby nie widziało w tym dojeniu żadnego problemu. ? > > 3. "Oto sposób moi złoci ... w jaki bawią się patrioci" ? : ((( >
Akcjonariat GPW Skarb Państwa
14 688 470 (34,99%)
Zwykłych Akcjonariuszy GPW jest większość
A Zarząd i Pracownicy GPW zrobili sobie z Naszej Spółki prywatny folwark - trzeba tą całą ferajnę pogonić i zamienić na specjalistów
W mojej ocenie ci wspaniali Pracownicy GPW również tutaj się udzielają na forum co też jest słabe... z forum Taxusa ich pogoniłem
Do wyborów coraz bliżej mam nadziej że Naród pogoni was raz na zawszę z GPW ...
Dość tej PATOLOGI i TYRANI na GPW - czas aby GPW była dla Rynku i przy okazji stałą się w nowej odsłonie wzorem działań Etycznych i zgodny z Prawem Rzeczypospolitej.
Może po wyborach jednak Sprawiedliwość nawiedzi GPW ....
Tusk nigdy nie skłamał. Czterech jego ministrów co prawda ma klopoty i kilku podejrzewanych jest o łapówki ,ale najważniejsze ,że ma już program.Glosujcie zatem na Tuska na jesień ,aby będzie miał wszystkie programy.Wtedy nastanie praworządność i demokracja.Unia sypnie groszem ,a media tak jak pragniecie ,będą mówiły w końcu jednym głosem.
Dnia 2023-03-21 o godz. 16:26 ~takauwaga napisał(a): > Tusk nigdy nie skłamał. Czterech jego ministrów co prawda ma klopoty i kilku podejrzewanych jest o łapówki ,ale najważniejsze ,że ma już program.Glosujcie zatem na Tuska na jesień ,aby będzie miał wszystkie programy.Wtedy nastanie praworządność i demokracja.Unia sypnie groszem ,a media tak jak pragniecie ,będą mówiły w końcu jednym głosem.
Jaki Tusk Tusk już był było lepiej niż za PISU ale dajmy szansę na nowe Ciężko aby było gorzej niż jest naprawdę...
Teraz czas na Konfederację - ja ich popieram w szczególności Sławomira Mentzena ale niech każdy sobie głosuje na kogo chce