• Czy szambo zaczyna wybijać na GPW ? - artykuł WP Autor: max-r [185.9.127.*]

Jako Zarząd Akcjonariusza GPW  jestem ciekaw Ile GPW wydała na to środków co mogły pójść na dywidendę dla Akcjonariuszy ?
    Będzie ciekawe walne GPW
    Bardzo ciekawy artykuł przeczytajcie
    Ciekawy artykuł WP

https://wiadomosci.wp.pl/prymitywne-dojenie-panstwa-polityczna-burza-po-ujawnieniu-pajeczyny-bielana-6878818007624512a

Ja ja wracam dalej do pisania do Sądu przeciw GPW w sprawie Taxusa...
  • Re: Brzydko pachnie już od dawna Autor: ~B52 [89.72.132.*]

1. Jako zwykły właściciel akcji GPW SA, to także jestem zainteresowany tym, ... ile poszło pieniędzy na wszelakie działalności "wspomagające" dla tych, ... "którym się przecież należy za ciężką uczciwą pracę" : ))) Ciekawe, które z firm takich jak Orlen, Lot, KGHM były najbardziej hojne ?

2. Prymitywny udój w naszej "ojczyźnie dojnej" trwa w najlepsze, ... ale co najdziwniejsze przynajmniej dla mnie, to jest to, że ... ponad 30% badanych sondażowo Polaków jakby nie widziało w tym dojeniu żadnego problemu. ?

3. "Oto sposób moi złoci ... w jaki bawią się patrioci" ? : (((

• Re: Brzydko pachnie już od dawna Autor: max-r [185.9.127.*]
    Dnia 2023-03-21 o godz. 16:09 ~B52 napisał(a):
    >
    > 1. Jako zwykły właściciel akcji GPW SA, to także jestem zainteresowany tym, ... ile poszło pieniędzy na wszelakie działalności "wspomagające" dla tych, ... "którym się przecież należy za ciężką uczciwą pracę" : ))) Ciekawe, które z firm takich jak Orlen, Lot, KGHM były najbardziej hojne ?
    >
    > 2. Prymitywny udój w naszej "ojczyźnie dojnej" trwa w najlepsze, ... ale co najdziwniejsze przynajmniej dla mnie, to jest to, że ... ponad 30% badanych sondażowo Polaków jakby nie widziało w tym dojeniu żadnego problemu. ?
    >
    > 3. "Oto sposób moi złoci ... w jaki bawią się patrioci" ? : (((
    >

Akcjonariat GPW
    Skarb Państwa

14 688 470 (34,99%)

Zwykłych Akcjonariuszy GPW jest większość

A Zarząd i Pracownicy GPW zrobili sobie z Naszej Spółki prywatny folwark - trzeba tą całą ferajnę pogonić i zamienić na specjalistów

W mojej ocenie ci wspaniali Pracownicy GPW również tutaj się udzielają na forum co też jest słabe... z forum Taxusa ich pogoniłem

Do wyborów coraz bliżej mam nadziej że Naród pogoni was raz na zawszę z GPW ...

Dość tej PATOLOGI i TYRANI na GPW - czas aby GPW była dla Rynku i przy okazji stałą się w nowej odsłonie wzorem działań Etycznych i zgodny z Prawem Rzeczypospolitej.

Może po wyborach jednak Sprawiedliwość nawiedzi GPW ....

• Re: Ministrowie Tuska, marszałek Senatu Autor: ~takauwaga [5.173.162.*]
    Tusk nigdy nie skłamał. Czterech jego ministrów co prawda ma klopoty i kilku podejrzewanych jest o łapówki ,ale najważniejsze ,że ma już program.Glosujcie zatem na Tuska na jesień ,aby będzie miał wszystkie programy.Wtedy nastanie praworządność i demokracja.Unia sypnie groszem ,a media tak jak pragniecie ,będą mówiły w końcu jednym głosem.
  • Re: Ministrowie Tuska, marszałek Senatu Autor: max-r [185.9.127.*]
    Dnia 2023-03-21 o godz. 16:26 ~takauwaga napisał(a):
    > Tusk nigdy nie skłamał. Czterech jego ministrów co prawda ma klopoty i kilku podejrzewanych jest o łapówki ,ale najważniejsze ,że ma już program.Glosujcie zatem na Tuska na jesień ,aby będzie miał wszystkie programy.Wtedy nastanie praworządność i demokracja.Unia sypnie groszem ,a media tak jak pragniecie ,będą mówiły w końcu jednym głosem.

Jaki Tusk
    Tusk już był było lepiej niż za PISU ale dajmy szansę na nowe
    Ciężko aby było gorzej niż jest naprawdę...

Teraz czas na Konfederację - ja ich popieram w szczególności Sławomira Mentzena ale niech każdy sobie głosuje na kogo chce

https://www.youtube.com/shorts/ew5bSnihV-w

Ten film mi się najbardziej podoba

[x]
GPW 2,42% 57,10 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.