Dnia 2023-03-18 o godz. 22:42 ~Premar napisał(a): > E tam, toż to ARYSTOKRATA jest, jedyny w PL. Z marżą roczną ponad 1,2 mln, w konkursie wyłoniony, najlepszy :)
W takim razie, to chyba należałoby ... "uchylić kapelusza" : ))
Dnia 2023-03-18 o godz. 22:44 ~Prezes napisał(a): > Idź drwa narąbać.
"Gdzie drwa rąbią, ... tam wióry lecą" ... i dlatego ? ... nic nie uczynię, by nawet najmniejszy wiórek nie poleciał w kierunku pana prezesa ... "prosto w oczy". : )
Dnia 2023-03-18 o godz. 22:54 ~Premar napisał(a): > Manager/arystokrata planuje kolejne akwizycje, po Armenii czas na giełdę w Pjongjan, a następnie w Mińsku :)). Może tym razem kupi za swoje ...
W Armenii to w ,,pralki" będą inwestować ...
Daleko, na ASO w Polsce robią co chcą w biały dzień to tam będzie dopiero się działo....
wiadomo że 90% POLAKÓW ma pochodzenie pszenno--buraczane , niestety wojna zrobiła swoje , a inteligencję zamordowano w Palmirach i nie tylko :((((( ale żeby zaraz poniżać i polecać rąbanie drzewa ???
Dnia 2023-03-20 o godz. 08:40 ~jw napisał(a): > wiadomo że 90% POLAKÓW ma pochodzenie pszenno--buraczane , niestety wojna zrobiła swoje , a inteligencję zamordowano w Palmirach i nie tylko :((((( ale żeby zaraz poniżać i polecać rąbanie drzewa ???
użytkowniku jw po 1 zostaw Rolników w świętym spokoju bo nie będziesz miał co jeść, zobacz co się w makietach w Wielkiej Brytanii dzieje
Po 2
W moich wpisach nie ma poniżania tylko merytoryczna krytyka ( a robi się ostro bo coraz więcej wychodzi skrajnych nieprawidłowości na GPW - TYRANIA WOBEC EMITENTÓW I ICH AKCJONARIUSZY ORAZ RYNKU - PATOLOGIA ) tych m.in. partyjnych darmozjadów co mają Prawo Rzeczypospolitej w poważaniu
Koledzy bardziej nie przebierają w słowach.
Niektórych z GPW to się powinno wysłać do zamiatania ulic ale też mam wątpliwości czy by to dobrze robili bo to praca a nie bycie np. nominatem jednej słusznej partii.
To moje słowa z forum Taxusa
,,Nina ale numer wszystkie uchwały tego śmiesznego Zarządu GPW dotyczące tak ważnej sprawy dla Rynku , Emitentów i Akcjonariuszy jak wykluczenie spółki z obrotu mają te same toczka w toczkę co do kropki uzasadnienia uchwały od nr 1103/2022 do 1120/2022 dla wszystkich Emitentów
A dotyczą 18 różnych firm i różnych stanów - poziom GPW - bananowy zarząd bananowej giełdy
polujemy na czarownice a ty co Inwestorze nam zrobisz Prawo jakie Prawo GPW Prawo Rzeczypospolitej nie dotyczy co nam dobro Ryku, Akcjonariuszy Mniejszościowych liczy się to co uważamy
Nie mogę się już tego Sądu doczekać ciekawe ile kwiatków jeszcze wyjdzie jak będę powoływał Biegłego grafologa...
W normalnym kraju to by wam GPW licencje na organizowanie alternatywnego systemu obrotu zabrali za takie działania
Jacek weź napisz jak to jest w Sądzie z Taxusem- nie ma lekko co ?
GPW se myślała wywalimy Taxusa i będzie raz na zawszę spokój a jest coraz większy dym...."
Wracam do klepania 1 starcia z GPW w Sądzie od 31 lat nie znalazłem ani 1 Wyroku z GPW - Taxus będzie 1
Liczę że Sad nie będzie kombinował jak UOKIK i rozpozna sprawę....
Jak będzie po mojej myśli odpytam UOKIK czy nie potrzebuje okularów - ale jak to powiedział jeden doświadczony Człowiek - Kruk Krukowi oka nie wykole a wierzyłem w UOKIK - a on ręce umył - Życie jak to piszę nasz długopis jednej słusznej partii
ok sorki zmęczony jestem klepie praktycznie non stop do Sądu przeciwko GPW - całość ma już kilka set stron wraz z załącznikami musi być grubo żeby Sąd musiał rozpoznać bo to ostatni bastion Taxusa
Mam nadzieje że jeszcze trafię na Niezawisłych Sędziów bo to obecnie niestety bywa różnie ale muszę spróbować - Nadzieja umiera ostatnia...
Jak nie pogonimy tej jednej słusznej partii to czka nas pełna dyktatura bo już się niczego nie boją nominaci jednej słusznej partii robią co chcą w biały dzień ich Prawo Rzeczypospolitej nie dotyczy...
Dnia 2023-03-20 o godz. 13:11 ~jw napisał(a): > młody jesteś............ jak znajdziesz sprawiedliwość --to złap ja za rękę i sam przyprwadż do sądu :(((((( inaczej polegniesz.......
żebym mógł to bym tak zrobił , najpierw bym Ją przyprowadził do GPW żeby wykład zrobiła jak należy prowadzić Rynek aby było zgodnie z Etyką i Prawem Rzeczypospolitej
Może jestem naiwny ale wierzę w ostatki Wolnych Sądów to jedyne co mi pozostało aby uratować sytuację Taxus Fund S.A. oraz jej pokrzywdzonych Akcjonariuszy uznaniową, nieetyczną i całkowicie bezprawną decyzją GPW
GPW na argumenty ze mną nie ma szans - nawet na pisma zgodnie z reprezentacją statutową GPW nie odpowiadają
Zdanie Pani Gorgoń jako Członka Zarządu GPW obchodzi mnie jako Zarząd Taxusa jak zeszłoroczny śnieg
https://t w i tter.com/Taxus_Fund_SA/status/1630941450455203840 (forum nie puszcza musicie ręcznie przerwy zdjąć)
Ale dzięki takim Sędziom jak - mam jeszcze jak to mówi Bliska mi Osoba - Iskierkę Nadziei Prezes Sądu Okręgowego w Poznaniu Krzysztof Lewandowski
https://t w i tter.com/Taxus_Fund_SA/status/1637781685268803585 (forum nie puszcza musicie ręcznie przerwy zdjąć)
Trzymacie kciuki że Sprawiedliwość się jednak zjawi w Sądzie w sprawie Taxus Fund przeciw GPW ;)